Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon kaçıncı seansta etki ediyor ?

Yo hiç sormuyorum.Sorayim bir.Oyle sorgulanmak hoşlanmayan biri neyazikki
Alex 'in hangi cihazı diye mi soracaz bir de.?Hangi cihazı iyi?
Para veriyorsunuz hem bayagi bir miktar. Sorulariniza cevap vermek zorundalar. Bu isi ticarete doken yerler var. Sirf para kazanmak icin dusuk joule uygulayip musteriye git gel yaptiranlar var.

Ben gecen sene ekim basinda basladim. Kampanyadan yararlandim. 8 seans anlastim. Tum bacak genital koltuk alti popo arasi vw gobek cizgisi 2100 tl idi. Boynunuzdan asagi bolgeye alexandrite. Yuz bolgesi icinde buzlazer diod sistem yaptiriyorum.

Bidahaki seansa gittigimde mutlaka bakacagim. Ne kadar kolay geliyo ya insanlari kandirmak. Ne umutlarla disimizden tirnagimizdan arttirip para biriktirip geliyoruz halbuki seansalara . Yedikleri lokma nasil bogazlarindan geciyobilemiycem Allah islah etsin ne diyim

Ben gecen sene ekim basinda basladim. Kampanyadan yararlandim. 8 seans anlastim. Tum bacak genital koltuk alti popo arasi vw gobek cizgisi 2100 tl idi. Boynunuzdan asagi bolgeye alexandrite. Yuz bolgesi icinde buzlazer diod sistem yaptiriyorum.
Bende kampanyadan yararlandim 9 seans tum kol tum bacak yüz cevresi ozel bolge nakitte 1000 lira oldu benimde baaya uyguna geldi diye tercih ettim insallah uygun diye git gel yaptirmazlar.

siz 6. seansta 18 lere çıkmıssınız benim 3. seansımda 18 e cıkardılar cok iyi döküldü:)beyaz tenliyim tabi ben ufak yanıklar oluşup geçti.genitali göremedim ama onu daha düşük uygulamiş olabilir koyu olduğu için

Valla bravo. Ama ben basladigimda tenim bronzdu korktu estetisyenim. Beyazlamami bekledi. Joule yuksek olunca daha iyi oluyor degilmi :)) sizin kac seans oldu simdiye kadar

Valla bravo. Ama ben basladigimda tenim bronzdu korktu estetisyenim. Beyazlamami bekledi. Joule yuksek olunca daha iyi oluyor degilmi :)) sizin kac seans oldu simdiye kadar

kesinlikle.benim 3. seansım bitti.Paket almadim ben 4/5 seans giderim biten biter bitmeyen kalır diye düşündüm.çünkü kıllarım da ince koyu kahve.Böyle istediğimi de belirttim.Güzel gidiyo şimdilik

kesinlikle.benim 3. seansım bitti.Paket almadim ben 4/5 seans giderim biten biter bitmeyen kalır diye düşündüm.çünkü kıllarım da ince koyu kahve.Böyle istediğimi de belirttim.Güzel gidiyo şimdilik
Benim tuylerim yogundu. Incede degillerdi rengide siyahti. Paket daha avantajli geldi bana. Ben yasimdan dolayida sansliyim. Bu yastan sonrada dogum yapamayacagima gore kalici olur dediler %75 80 biter dediler ama %90 i buldu.

Benim tuylerim yogundu. Incede degillerdi rengide siyahti. Paket daha avantajli geldi bana. Ben yasimdan dolayida sansliyim. Bu yastan sonrada dogum yapamayacagima gore kalici olur dediler %75 80 biter dediler ama %90 i buldu.

ne güzel bundan sonra rahatsınız.ayak parmakları popo arası falan da bitiyo mu ki?

ne güzel bundan sonra rahatsınız.ayak parmakları popo arası falan da bitiyo mu ki?
Tum bacak genital koltuk alti gobek cizgisi ve popo arasi anlasmistim. Koltuk alti genital ustu gobek cizgisi ve popo arasi bitti. Tum bacakta tek tuk ve genital altinda biraz var. 2 seansim daha kaldi. Sonra 6 ay ara vericem bakalim nolacak.

konuştum . cilt tonum açık olduğu için mümkün olabilecek en yüksek joule yi kullanıyorlarmış. özel bölge içinde beyazlatıcı krem kullan dedi bi tarafı bitti gibi diğer tarafında çıkıyor yine. bide makineyi değiştirmişler . önceden buz koyuyorlardı şimdi bu makine soğuk üflüyor. ve sanırım joule de yüksek çünkü öbür makinede çok fazla yanma hissetmiyordum koltuk altımda falan bu makine de hissettim ikiside alexandır makinelerin ama bu daha mı iyiymiş ne . kadına sordum ne zaman bitecek son iki seansım kaldı diye merak etme biter bu seansa daha sonraları da çok ince ve seyrek çıkar rahatsız etmez seni sakın ağda yada epilatörle alma eldivenle al dedi.

mrb . tüm vücut tam olarak nereleri kapsıyor?

Kızlar ben de töbe est.maymundan beş dakika önce doğmuş gibiyim. Öyle kıl düşünün yani.

Tıp merkezinde yaptıracağım daha hiç başlamadim.Makineleri alex miş.

Kıllarım maşallah kapkara.tenim buğday.
İşe yarıyor mu çok acıyor mu özellikle özel bölge yaptırırken çok tedirgin oluyor musunuz? Inşallah çok kurcalamazlar beni yav

Ilk baslarda cok aciyor ama krem var emla diye lazere gitmeden iki saat falan önce sür hissetmiyormussun ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var. Zaten zamanla tüyler inceldigi icin acı da azalıyor. Merak etme kurcalamıyolar en kısa o bölge sürüyor zaten . Yaptır derim büyük kolaylık aylardır ağda vs derdi yok. Lazere gitmeden 3 gun once jiletle alıyorsun lazerden sonra 15 gün icinde dökülüyor. Adet döneminde cikiyor sonra yine lazer ve yine dökülme. Her dokulme sonrasi azaliyor farki goreceksin.

Şuana -kadar bitmenin eşiğinde olmalıydınız ben 4. seanstayım alexandrite candela cihaz çoğu yerde baya azalma var .

Şuana -kadar bitmenin eşiğinde olmalıydınız ben 4. seanstayım alexandrite candela cihaz çoğu yerde baya azalma var .

bitmedi işte benimki de aynı cihaz kıl yoğunluğu vs dedi bitmeme sebebi olarak herkesin cilt tipi farklı olduğu için herkese farklı etki ediyormuş. baaya azalma oldu tabi öncekine nazaran. şimdi de makinenin üst sürümünü almışlar son 2 seansım kaldı umarım fayda eder .

Herkese 3 veya 4 te etki edecek diye bir şey yok .

Benim 5.seansta olduğu gibi cikmisti . 7. veya 8.seansta birden döküldü . Benim kıllarım çok yogun dediler , o yüzdenmis sanırım .

Bacakta yüzde 50 si gitti diğerleri de çok ince . Koltukaltim daha iyi gibi .

Herkesin vücudu farklı farklı yanıt veriyor . Çok da takmayin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…