- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi praying angel
-
Para veriyorsunuz hem bayagi bir miktar. Sorulariniza cevap vermek zorundalar. Bu isi ticarete doken yerler var. Sirf para kazanmak icin dusuk joule uygulayip musteriye git gel yaptiranlar var.Yo hiç sormuyorum.Sorayim bir.Oyle sorgulanmak hoşlanmayan biri neyazikki
Alex 'in hangi cihazı diye mi soracaz bir de.?Hangi cihazı iyi?
Ben gecen sene ekim basinda basladim. Kampanyadan yararlandim. 8 seans anlastim. Tum bacak genital koltuk alti popo arasi vw gobek cizgisi 2100 tl idi. Boynunuzdan asagi bolgeye alexandrite. Yuz bolgesi icinde buzlazer diod sistem yaptiriyorum.Hiç bir almıyorlar valla.Ya tavsiye üzerine gittim.Nasil yere gitmişim şüpheye düştüm ya.
Alex dediler sadece.Utuleme buz falan demediler.Onlar ayrı mi?Benim 3 seans oldu.10 seans kaldı.Bayagi döküldü aslinda.Bacakta genitalde çıkıyor biraz.Enfazla genitalde çıkıyor.Tum vücut 1750tl.Bel de var.Sizlerin kaç?
Dudak ustu de olur diyorlar.Onu nereye yaptırsam.Burasi biz yaparız diyor.
Bidahaki seansa gittigimde mutlaka bakacagim. Ne kadar kolay geliyo ya insanlari kandirmak. Ne umutlarla disimizden tirnagimizdan arttirip para biriktirip geliyoruz halbuki seansalara . Yedikleri lokma nasil bogazlarindan geciyobilemiycem Allah islah etsin ne diyimMerhaba
Benim kuzen Ankara da Aleksanderite cihaz diye bir yere başlamış cihazda da yazıyormuş bu fakat cihaz ekranına baktiginda IPL yazdığını fark Edip bırakmış . Uyuyanlar uyandı hormon problemi inatçı kıl bir sürü bahane...Üçagitciligin bu kadarı. Kız diot lazer e gitti iki seans buz lazermis tek tük tüy kalmış iki ayda çıkan bu dedi. Bunada tekrar bir bak istersen
Bende kampanyadan yararlandim 9 seans tum kol tum bacak yüz cevresi ozel bolge nakitte 1000 lira oldu benimde baaya uyguna geldi diye tercih ettim insallah uygun diye git gel yaptirmazlar.Ben gecen sene ekim basinda basladim. Kampanyadan yararlandim. 8 seans anlastim. Tum bacak genital koltuk alti popo arasi vw gobek cizgisi 2100 tl idi. Boynunuzdan asagi bolgeye alexandrite. Yuz bolgesi icinde buzlazer diod sistem yaptiriyorum.
Benimde 13 haziranda 6 seans oldu. 15 gunu buluyor dokulmeler. 5.nci seansta joule seviyesini bacak ve koltuk alti 16. Genitali 14 ile yapti. 6.nci seansta bacak koltuk alti 18 genitali 15 16 ile yapti. Koltuk altim 5.nci seansta tamamen bitti. Tum bacakta tek tuk var. Genital ustude tamamen bitti. Genital altinda biraz var.Son 2 seansim kaldi. 6 ay ara vericem seanslarim bittikten sonra.Siz nerenizi kac joule ile yaptigini biliyormusunuz veya soruyormusunuz. Genel yanik riskine karsi dusuk joule uygulaniyor. Joule seviyesi cok onemli.
Valla bravo. Ama ben basladigimda tenim bronzdu korktu estetisyenim. Beyazlamami bekledi. Joule yuksek olunca daha iyi oluyor degilmi :)) sizin kac seans oldu simdiye kadarsiz 6. seansta 18 lere çıkmıssınız benim 3. seansımda 18 e cıkardılar cok iyi döküldü:)beyaz tenliyim tabi ben ufak yanıklar oluşup geçti.genitali göremedim ama onu daha düşük uygulamiş olabilir koyu olduğu için
siz 6. seansta 18 lere çıkmıssınız benim 3. seansımda 18 e cıkardılar cok iyi döküldü:)beyaz tenliyim tabi ben ufak yanıklar oluşup geçti.genitali göremedim ama onu daha düşük uygulamiş olabilir koyu olduğu için
Valla bravo. Ama ben basladigimda tenim bronzdu korktu estetisyenim. Beyazlamami bekledi. Joule yuksek olunca daha iyi oluyor degilmi :)) sizin kac seans oldu simdiye kadar
Benim tuylerim yogundu. Incede degillerdi rengide siyahti. Paket daha avantajli geldi bana. Ben yasimdan dolayida sansliyim. Bu yastan sonrada dogum yapamayacagima gore kalici olur dediler %75 80 biter dediler ama %90 i buldu.kesinlikle.benim 3. seansım bitti.Paket almadim ben 4/5 seans giderim biten biter bitmeyen kalır diye düşündüm.çünkü kıllarım da ince koyu kahve.Böyle istediğimi de belirttim.Güzel gidiyo şimdilik
Benim tuylerim yogundu. Incede degillerdi rengide siyahti. Paket daha avantajli geldi bana. Ben yasimdan dolayida sansliyim. Bu yastan sonrada dogum yapamayacagima gore kalici olur dediler %75 80 biter dediler ama %90 i buldu.
Tum bacak genital koltuk alti gobek cizgisi ve popo arasi anlasmistim. Koltuk alti genital ustu gobek cizgisi ve popo arasi bitti. Tum bacakta tek tuk ve genital altinda biraz var. 2 seansim daha kaldi. Sonra 6 ay ara vericem bakalim nolacak.ne güzel bundan sonra rahatsınız.ayak parmakları popo arası falan da bitiyo mu ki?
mrb . tüm vücut tam olarak nereleri kapsıyor?Hiç bir almıyorlar valla.Ya tavsiye üzerine gittim.Nasil yere gitmişim şüpheye düştüm ya.
Alex dediler sadece.Utuleme buz falan demediler.Onlar ayrı mi?Benim 3 seans oldu.10 seans kaldı.Bayagi döküldü aslinda.Bacakta genitalde çıkıyor biraz.Enfazla genitalde çıkıyor.Tum vücut 1750tl.Bel de var.Sizlerin kaç?
Dudak ustu de olur diyorlar.Onu nereye yaptırsam.Burasi biz yaparız diyor.
Kızlar ben de töbe est.maymundan beş dakika önce doğmuş gibiyim. Öyle kıl düşünün yani.
Tıp merkezinde yaptıracağım daha hiç başlamadim.Makineleri alex miş.
Kıllarım maşallah kapkara.tenim buğday.
İşe yarıyor mu çok acıyor mu özellikle özel bölge yaptırırken çok tedirgin oluyor musunuz? Inşallah çok kurcalamazlar beni yav
Tüm vucut derken. Tüm kol tüm bacak özel bölge göbek ve bıyık. Tercihe göre hediye kapsamında kalca ve gögüs de veriyolar yada ek ücret ödeyerek o bölgeleri de alabiliyorsun.mrb . tüm vücut tam olarak nereleri kapsıyor?
Şuana -kadar bitmenin eşiğinde olmalıydınız ben 4. seanstayım alexandrite candela cihaz çoğu yerde baya azalma var .Merhaba arkadaşlar . tüm vucut lazer epilasyon yaptırıyorum kasım ayında başladım ve 6. seansımı dün gerçekleştirdim. Başlarken 5. seasta bile biter biz 9 seans veriyoruz demişlerdi 6. seanstayım ama haala istediğim gibi bir azalma olmadı dönem dönem azalıyor dönem dönem çıkıyor . başına böyle bir durum gelen var mı ? gittiğim yerdeki uzmana sorduğumda kıl yoğunluğuyla alakalı olduğunu söyledi. Ne yapmalıyım iptal mi edeyim sonuna kadar devam mı edeyim kararsız kaldım.
Şuana -kadar bitmenin eşiğinde olmalıydınız ben 4. seanstayım alexandrite candela cihaz çoğu yerde baya azalma var .
Şuana -kadar bitmenin eşiğinde olmalıydınız ben 4. seanstayım alexandrite candela cihaz çoğu yerde baya azalma var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?