Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon kaçıncı seansta etki ediyor ?

aynen
Aynen öyle gerçekten herkesin vucut tipi farklı herkese farklı etki ediyor. eninde sonunda güzel miktarda yok derecesinde azalsın da başka bişey istemiyorum

söylediğinizi estetisyenlere iletin siz böyle demiştiniz diye belirtin uyardığınızda daha düzenli çalışırlar benim 4. seansta gözle görülür dökülmelerim oldu 7 seansta sonlandı şuan ayva tüylerim var ama görünürde kalan yok neredeyse nemli paket ve yüz en geç biten bölgeler 6 ve 7. seanslarda fazla oranda döküldüler bende endişe duymuştum

Agda epilator eldiven hepsi ayni sonucta tuyu kokunden cekiyorsunuz. Lazer epilasyondan sonra tuyler kokunden cekilmemeli. Kil kokleri uyanabilir. Kac joule uyguladiklarini soylememeleri beni uyuz etti huylandim. Durust bir yer gibi gelmedi bana.

Agda epilator eldiven hepsi ayni sonucta tuyu kokunden cekiyorsunuz. Lazer epilasyondan sonra tuyler kokunden cekilmemeli. Kil kokleri uyanabilir. Kac joule uyguladiklarini soylememeleri beni uyuz etti huylandim. Durust bir yer gibi gelmedi bana.

sürekli eleman değiştiriyorlar zaten var bi sıkıntıları ki elemanlar çıkıyor. kaç kere sordum kadına kaç joule diye cildine göre mümkün olan en yüksek jouleyi kullanıyoruz dedi . 2 seansım kaldı şuan sadece özel bölgede çok az var onun haricinde tamına yakını bitti inşallah çıkmaz yine de gittiğime değer tereddütlerim yersiz çıkar.

Ins. Seanslariniz bittikten 6 ay sonra belli olur.

Benim hormon tedavim oldugu icin 5. seansta ciddi oranda gordum etkisini sizde boyle bir durum yok degil mi?

ben internette okuduğum yazılarda tereddüte düştüm ben birkaç gün önce ilk seansıma başladım bir doktorun özel muayenesinde yaptırıyorum tenim beyaz kullarım koyu renkte kol bacak göbek sırt genital koltuk altı yüze yaptırıyorum candela alexandrite(size uygulanan son cihaz) ile hormon bozukluğu yok genetik dediler ama burada cihazla ilgili olumlu olumsuz birçok yazı var ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım eder misiniz bilgi verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…