Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon kaçıncı seansta etki ediyor ?

praying angel

нer ɴαѕιp vαĸтιɴe eѕιrdιr
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2017
417
811
103
Merhaba arkadaşlar . tüm vucut lazer epilasyon yaptırıyorum kasım ayında başladım ve 6. seansımı dün gerçekleştirdim. Başlarken 5. seasta bile biter biz 9 seans veriyoruz demişlerdi 6. seanstayım ama haala istediğim gibi bir azalma olmadı dönem dönem azalıyor dönem dönem çıkıyor . başına böyle bir durum gelen var mı ? gittiğim yerdeki uzmana sorduğumda kıl yoğunluğuyla alakalı olduğunu söyledi. Ne yapmalıyım iptal mi edeyim sonuna kadar devam mı edeyim kararsız kaldım.

6. seansa sonuca gelmeniz ya da yaklaşmış olmanız gerekiyor.Ayrıca tamamen bitmiyor zaten.Hiç değilse bile koltukaltından çok iyi bir sonuç almış olmanız gerekirdi 6 seansa diye düşünüyorum.Hangi cihaza girdiniz?

Aleksandir . Aynen bi koltuk altim cok fark etti birda bacigimin belli bolumleri

4. Seansta benimde biter gibi oldu hic cikmadi nerdeyse 5. Seanstan sonra kusma donemine mi ne girmis oyle dediler . 6. Seansta da ayni mevzu oldu sordugumda iste kil yogunluguna bağlı dedi . Pisman olmam insallah biter .
benim de alexandrite ve candela.3. seansım bitti şimdilik çok memnunum.5/6 seansa biten biter gerisiniz lazer görmez diye düşünüyorum.

4. Seansta benimde biter gibi oldu hic cikmadi nerdeyse 5. Seanstan sonra kusma donemine mi ne girmis oyle dediler . 6. Seansta da ayni mevzu oldu sordugumda iste kil yogunluguna bağlı dedi . Pisman olmam insallah biter .

Evet 3-4 seanslarında canlanma oluyormuş ama 5/6 tan sonra tamamen kılları dökülen arkadaşlarim var:)umarım sizin de öyle dökülüverir:)

Evet 3-4 seanslarında canlanma oluyormuş ama 5/6 tan sonra tamamen kılları dökülen arkadaşlarim var:)umarım sizin de öyle dökülüverir:)
Insallah yaa insalllaahh benin arkadaslariminda hep oyle cogunun dokuldu gitti . Bende dokulme olmayinca ister istemez evham yaptim biraz .

Dusuk joule uygulaniyorsa faydasini goremezsiniz. Tuyler uyuyor. Acisiz epilasyon etkisiz epilasyondur.

Dusuk joule uygulaniyorsa faydasini goremezsiniz. Tuyler uyuyor. Acisiz epilasyon etkisiz epilasyondur.
bazı kısımlar acıyor tüylerın yogun oldugu yerler bazı kısımlar tüyler inceldiği için acımıyor. 7 sinde gittim 6. seansıma daha dökülme başlamadı 15-20 günü buluyo her seans sonrası dökülme .

Benimde 13 haziranda 6 seans oldu. 15 gunu buluyor dokulmeler. 5.nci seansta joule seviyesini bacak ve koltuk alti 16. Genitali 14 ile yapti. 6.nci seansta bacak koltuk alti 18 genitali 15 16 ile yapti. Koltuk altim 5.nci seansta tamamen bitti. Tum bacakta tek tuk var. Genital ustude tamamen bitti. Genital altinda biraz var.Son 2 seansim kaldi. 6 ay ara vericem seanslarim bittikten sonra.Siz nerenizi kac joule ile yaptigini biliyormusunuz veya soruyormusunuz. Genel yanik riskine karsi dusuk joule uygulaniyor. Joule seviyesi cok onemli.

hiç bilmiyorum vallahi nereyi kaçla yapıyor. söylediğiniz çok iyi oldu bunu birdahaki seansımda soracagım ama şey demişlerdi 4. seanstan sonra yükseltiyoruz seansa göre kıl köküne göre arttırıyor yada azaltıyoruz demişti. olması gereken kaç peki ?

Teniniz guneste bronzlasmis veya normalde esmer tenli degilseniz. Bacaklari 16 ile genitalide 15 16 ile yapabilir. Benim ilk 4 seansim hep 13 14 joule ile yapilmisti. Yukseltmeye korkuyorlar cunku yanik olusabilir. Tuyde azaldikca aci hissedilmiyor. 5.nci dedim biraz yukseltin diye bacaga 16 uyguladi. Genital esmer oldugu icin 14 yapti. 6.ncida dedim biraz daha yukselt. Bacaga en ust seviye 18 ile yapti bisi olmadi. Genitalin ustunu 16 yapti altini 14 e dusurdu yine alti esmer cunku. Joule cok onemli hem dokmede hem kalicilikta. Not aliyorlarmi her seansinizda kac joule uygulandigina dair.

hiç bilmiyorum valla alıp almadıkları hakkında bi bilgim yok . gerçekten çok iyi oldu bu mutlaka soracağım bunları . bu kadar seans boşa gitmemişimdir umarım

hiç bilmiyorum valla alıp almadıkları hakkında bi bilgim yok . gerçekten çok iyi oldu bu mutlaka soracağım bunları . bu kadar seans boşa gitmemişimdir umarım
Bende bilincsizdim klinik lazer falan arastirdim ama joule hakkinda bilgim yoktu. Ilk 4 seansim sanki bosa gitmis gibi geliyor simdi. Ama su da var gecen sene ekim basinda basladigimda tenimde bronzluk vardi. Yuksek yapsa yanabilirdi belki. Bu seferde onlara kizicaz. Onlarda hakli. Kimi yerde dusuk joule uyguluyor ki musteri gidip gelsin surekli diye. Niye faydasini gormuyorum dediginizdede ya hormon bozuklugu var ya da seans yetmiyor diyip yollayacaklar. Gittigimiz kliniklerde cok onemli paraci olmamalari lazim. Siz ogreninin nerenize kac ile yapildigini burda paylasin bende merak ettim.

ögrenir ögrenmez paylaşıcam . bende merak ediyorum keşke daha erken yazsaymışım buraya inşallah 6 seansım boşa gitmemiştir. çok ilgililer falan ama para için mi yapıyorlar bilemiyorum tabi.

ögrenir ögrenmez paylaşıcam . bende merak ediyorum keşke daha erken yazsaymışım buraya inşallah 6 seansım boşa gitmemiştir. çok ilgililer falan ama para için mi yapıyorlar bilemiyorum tabi.
Kusura bakmayin tekrar yazicam. Alexandrite modelini ve bu modeldeki en yuksek joule seviyesini ve simdiye kadar nerenize kac joule ile yapildigini ogrenin.

Merhaba
Benim kuzen Ankara da Aleksanderite cihaz diye bir yere başlamış cihazda da yazıyormuş bu fakat cihaz ekranına baktiginda IPL yazdığını fark Edip bırakmış . Uyuyanlar uyandı hormon problemi inatçı kıl bir sürü bahane...Üçagitciligin bu kadarı. Kız diot lazer e gitti iki seans buz lazermis tek tük tüy kalmış iki ayda çıkan bu dedi. Bunada tekrar bir bak istersen

Yo hiç sormuyorum.Sorayim bir.Oyle sorgulanmak hoşlanmayan biri neyazikki
Alex 'in hangi cihazı diye mi soracaz bir de.?Hangi cihazı iyi?

Hiç bir almıyorlar valla.Ya tavsiye üzerine gittim.Nasil yere gitmişim şüpheye düştüm ya.
Alex dediler sadece.Utuleme buz falan demediler.Onlar ayrı mi?Benim 3 seans oldu.10 seans kaldı.Bayagi döküldü aslinda.Bacakta genitalde çıkıyor biraz.Enfazla genitalde çıkıyor.Tum vücut 1750tl.Bel de var.Sizlerin kaç?
Dudak ustu de olur diyorlar.Onu nereye yaptırsam.Burasi biz yaparız diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…