Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

bence koltukaltı ile başla. baktın güzel yapıyorlar yüz bölgenide yaptırırsın. benım bacagımı yaktıkları için şuanda leke var eger yüzümde olsaydı cok daha üzücü olurdu. o yuzden koltuk altında başla bi aksılık olsa bile görünmeyen bi yerde olmuş olur

IPL den çok alexsander ı öneriyorlar ama acaba sizin yaptırdığınız makina ucuz çin malı faln olmasın. peki ilk aylar sonuç alıp sonraları tekrar mı çıkma yaptı bende tüm vücut gidiyorum IPL e şimdilik memnunum bir sonraki seansımı(3. seans) alex yaptırayım diyordum. daha iyi olur diye ama sonuç alamayanlar tedirgin ediyor beni

nd yag da 3. seansı yaptırdım 10 gun once idi sonseansım ve dunbasladılar dokulmeye zaten nd yagda her seansta 10/1 i dokulur kilların deniyordu bakıyorum evet o kadar yaklasık dokuluyor ve kasık bolgemde barız goruyorum boslukları ama tamamı dokulmuyor nd yag da yaptıranlara sormak istiyorumsizlerinde boylemi ?

acab istanbulda iseniz gittiğiniz yeri öğrenebilir miyim?

kızlar paylaşmak istedim ben 2 sene önce lazere başladım.çokda düzenli gitmedim çalıştım için.fakat çok faydasını gördüm yani bir sene sonra çıkmadı hiç kıl.hamile kaldım ara verdim.hamilelgimdede çıkmadı kıllarım çok az üst tarafda oldu.ki oraya da dooğumödan önce agda vurmuştum ..şimdi tekrar devam ediyorum ilk senasına girdim 3 senasım kaldı.alt bacamda yok üstte biraz var koltuk altımda çok az.inş biticek.ama ben hangi lazer aleti kullanılıyor bilmiyorum.jel sürüyolar ilk sonra kırmızı ışıklı aletleri dikdörtgen ufak bir başlıgı var.paylaşmak istedim.benim gittim yer istanbulda eger sana yakınsa esenlerde.özel msj atarsan tarif ederim

arkadaşlar birşey sormak istiyorum uzaktan kırmızı ışıkla atış yapan ( ayrıca soğuk hava üflemeli ) cihaz alex midir IPL midir

Arkadaşlar selam, benim için biraz sıkıntı olmaya başladı bu konu o yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim. Bıyık bölgeme lazer yaptırıyorum, tüyler kalındı ve incelme var gibi ama pek bir bitme belirtsi göremiyorum, dahası maksimum 1 ayda rahatsız edecek seviyede çıkıyorlar. Bıyık bölgesiyle ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

incelen ve bitmek bilmeyen koltukaltı ayrıca yuz blgem için nd yag dan sonuç almaya basladım
4 seans oldu yıllarca alex yapıtrıdm incelen koltuk altı killarım yaklasık 8-10 adet yillarcabitmedi nd yag 4 seans sonunda 2-3 tane kaldılar kesinlikle nd yag ince tuyler için

uzaktan atıs yapılan yani kirmizi isik ile uzaktan atıs alex kesinlikle

ıpl ve nd yag jel surulerek temas edilerek uygulanıyor

nerede yaptırıyorsunuz acaba?

arkadaşlar ben sitede yeniyim. lazer tedavisine başlıcam bi çok yerle görüştüm iki yer aklımda kaldı setbaşında era clinic diye bi güzellik merkezi ve heykelde nar cissa güzellik salonu. özellikle narcissa nın fiyatları cok uygun ama emin olamıyorum buralarla ilgili bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olsun. paramı boşa wermek istemiyorum. nar cissa 7 8 ay önce açılmış onun için tereddütlerim var ama fiyatları cok uygun. lütfen bu konuda bilgi verirseniz çok sewinirim.]

ben de başka bir soru sorayım, işlem uygulanırken kaç kişi oluyor başınızda? doktor mu uyguluyor? yoksa eğitimini almış kişiler mi? bayanlara uygulayanlar bayan mı oluyor? erkek olan da oluyor mu? :26:

lazer epilasyon acı mı veriyor? ben iğneli acı veriyor diye biliyordum? ağdanın acısına dayanamadığım için lazer yaptırmak istiyordum, bu da acı veriyorsa, ben lazer de yaptıramam o zaman!

kızlar benim bi sorum olucak bir ay önce falan ıpl epilasyona gittm tüm vücut tüylerim dökülmeye başladı ama genital dökülmeleri bölge bölge oldu. sanki çizgi çizmişşin gibi yol yol döküldü. acaba öyle mi oluyor yoksa dökülmeyen taraflara hiç mi yapılmadı :85: hiç yapılmama ihtimli deaklıma takıldı. daha önce yaptırıp bilgisi olanlar var mı acaba aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…