ben epilasyondan 1-2 gün önce jiletlenip gidilir diye biliyorum ama hiç epilasyondan sonra jiletlendiğini duymadım kıllar kendi haline bırakılır 2 haftaya kadar da dökülür diye biliyorum nd yagla daha uzun sürse bile dökülmesi epilasyondan sonra jiletleme bence yumuşak bi lifle bacaklarını tahriş etmeden ovalayabilirsin banyoda. Lazer yapan bi doktor demişti o zaman daha kolay dökülüyomuş ama her halikarda dökülmesi gerek dökülmüyosa lazerin kıllara etki etmediği de düşünülebilir
arkadaslar jilet yapınca dokuldumu vs nasıl anlayacagız peki
bu arada koltuk altımı yillar evel alex ile yaptırdım yukarda bir arkadas sormustu alex den sonra tekrar çıkıyormus diye yok oyle birsey incelen 8-9 adet tuy kaldı her bir koltukaltımda onlarıda nd yag gorur tararız bacak seanslarında ucretsiz dediler. yani alex ile yapılan tekrar çıkar diye birsey hiç duymadım kendimdebizzat yasamadım
2003 yılında basladım bir seneye kadar senede iuç kez gibi de olsa gittim epey uzun surdu benim alex koltukaltı maceram ama sanırım dusuk doz falan yaptılar seans ucretli idi kime anlatsam bu kadar yıl surmez mumkun degil diyorçunku
Kızlar merhaba..
Çok merak ettiğim birşey var belki biraz saçma ama yinede sormak istiyorum malum bunu lazer merkezini arayıp soramam..
Genital bölgeye lazer yaptıran bayanlar,lazer sadece ön tarafa dudak kısmına ve alt kısmamı yapılıyor yoksa arka taraf (popo arasındaki tüylerde dahilmi)
bende merak edyordum.geçen gün yaptırdım.poponun arasınada yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?