Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

kızlar benim bi arkadaşım alın bölgesi çok dar olduğu için ve bu durumdan rahatsız olduğu için alın bölgesine lazer yaptırdığını söyledi, kendisini tanıdığım zaman herhangi birşey farketmemiştim, sonra kendisi söyledi. Kız esmer ve alnında tüylenme yoktu artık. Tabi o zaman lazer epilasyonu henüz düşünmediğim için sormadım hangi lazerle yaptırdın diye. Ama bitmiş işte.

benim de alexandrite fena acıyor hele son gidişimde çok acıdı korkmdan kontrole gideemedim 1 ay oldu... 6. gidişim olacaktı... emla isimli krem varmış acıyı azaltan alıp kullanmayı düşünüyorum

merhabalar epeydir okuyoru bu topigi atlaya atlayatabi tum sayfaları okumak imkansız

yeni basladım tum vucut lazer e
alex ve nd yag donusumlu kullanılacakmıs. hos dr umuzun dedigine gorecihaz degisimi kotu deniyor ama gittigim birkaç merkez aynı tutumdan bahsetti . dogrumu bilmioyrum ama

benim sorum su olacak nd yag dan sonra 15-20 gune ancak kıllar dokulurd endi uygulama yapan bayan iki gun sonra jilet yap dahada iyi çıksınlard edi. ben iki gun sonra unuttum 1 hafta sonra jilet yaptım su an çıktımı dokuldumu ne olud ne bitti hiç birsey anlamıyorum bacaklarıma hayatımda ilkkez jilet surdum diken diken batıyorlar dokuleni kalanı nasıl anliycam pek mumkun degil sanırım.

epilasyon arası hep jilet yapma zorunlulgu varmı acaba ??

ya alex ile yaptıranların bazıları baştan iyiydi bi kaç seans sonra tüyler geri geldi falan yazmışlar gerçekten böyle bi durum var mı herkese böyle olmuyodur umarım ben de alex ile başlayacaktım ndyag da yapılacaktı amannnn ne aptal bi iş heralde en sonunda o kadar bilgili ve deneyimli olacağız ki kendi lazer makinamızı kendimiz yapar hale gelicez

ben epilasyondan 1-2 gün önce jiletlenip gidilir diye biliyorum ama hiç epilasyondan sonra jiletlendiğini duymadım kıllar kendi haline bırakılır 2 haftaya kadar da dökülür diye biliyorum nd yagla daha uzun sürse bile dökülmesi epilasyondan sonra jiletleme bence yumuşak bi lifle bacaklarını tahriş etmeden ovalayabilirsin banyoda. Lazer yapan bi doktor demişti o zaman daha kolay dökülüyomuş ama her halikarda dökülmesi gerek dökülmüyosa lazerin kıllara etki etmediği de düşünülebilir

evet ilet ne kadar çok yaparsan tüy gibi olalar o kadar kalınlaşır ve ışın tanır seans sayın azalır en son kalan tüy sayında azalmış olur.ne kadar çok siyahve kalın olursa o kadar çabuk biter lazerde benim erkek bacağı gibiydi yüzde yetmişi bitti 6. seansma gittim geçen hafta.nd yag da sonrdan belli oluyor sonuç sabırlı olmalısın hemen sonuç bekleme

ben alex te nd yag da yaptırdım.alexte ilk inanılmaz döküldü sonra kıllar gri fırladı.nd yag da ilk iki seansta çıkmaya devam etti sonra birden döküldü ve dökülen yerlerde bir daha çıkmadı.cihaza ve kişinin jilet yapmasına da bağlı.benm simsiyahtı haftada en az iki kez jilet yapıyorum zaten artık pek çıkmıyor ama ben her banyoda gözden kaçn varsa diye jiletliyorum

arkadaslar jilet yapınca dokuldumu vs nasıl anlayacagız peki

bu arada koltuk altımı yillar evel alex ile yaptırdım yukarda bir arkadas sormustu alex den sonra tekrar çıkıyormus diye yok oyle birsey incelen 8-9 adet tuy kaldı her bir koltukaltımda onlarıda nd yag gorur tararız bacak seanslarında ucretsiz dediler. yani alex ile yapılan tekrar çıkar diye birsey hiç duymadım kendimdebizzat yasamadım
2003 yılında basladım bir seneye kadar senede iuç kez gibi de olsa gittim epey uzun surdu benim alex koltukaltı maceram ama sanırım dusuk doz falan yaptılar seans ucretli idi kime anlatsam bu kadar yıl surmez mumkun degil diyorçunku

dökülüdğünü kılsızken jilet yaparkennde anlıyorsun. açılan boşuklardan kıl kökleri benekli gibi bellidir ya hani onlar olmayınca anlaşılıyor

esrako alexle geri çıkmıyo dediğiniz için içim rahatladı biraz ama öbür arkadaşa da farklı etki etmiş anlaşılan herkes ayrı bi şey söylüyo tüylerin yapısıyla ve nasıl yapıldığıyla alakalı biraz da galiba

alex den sonra geri tekrar çıktı diyen kimse duymamıstım hormonal bir sorun vs oldugunda hangi makina ile yapılırsa yapılsın ilerde cıkmama garantisini kimse veremez gorustugum tum merkezler bunu dogruladı . arkadasın ne sekil nasıl çıkmıs tekrar bilemiyorum ama herkese olacak bbir durum degil
benim koltuk altım tertemiz su an yaklasık 7 sene evel yaptırmaya basladım son birkaç yıldır ince birkaç adet var o kadar

benim çevremdeki herkeste alexten yana dertli üstelik herkes farklı merkezlerde yaptırıyor.ben bıraktım nd yaga geçtim hormonal bozukluk yok bende kadın doğumcudan sonra başladım hatta.yaptırdığım cihaz alexte yeni alınmıştı doktor yapıyordu memnun kalmadım bu neyle alkalı bilmiyorum.hacettepe hastanesinin araştırması var nd yag a alex lazeri karşılaştırıp denemişler sonuçlarına ulaşabilirsinz internetten.herkes istediğini yaptırabilir ben nd yg daha iyi sonuç veriyor dedim.seneler geçip çıktı diyenlerde var alexle uyuttuğu için.herkesin kendi tercihi ben yaşadığımı paylaştım.

Kızlar merhaba..
Çok merak ettiğim birşey var belki biraz saçma ama yinede sormak istiyorum malum bunu lazer merkezini arayıp soramam..

Genital bölgeye lazer yaptıran bayanlar,lazer sadece ön tarafa dudak kısmına ve alt kısmamı yapılıyor yoksa arka taraf (popo arasındaki tüylerde dahilmi)

arkadaşlar gittigniz yerlerde sizdende imza atmanız istendimi bu çok saçma degilmi sonuçta ameliyata girmioruz ve hertürlü yapacakları hatadan onlar sorumlu yanma vs gibi sorunlar yaşarsak kurum sorumludr lazer için imza istemiyen yer varmı artık genitalde sonuç almış kişilerden istanbul için yer önerisi bekliorum

benden imza vs istemediler simdiye kadar iki ayrı merkezde yaptırdım her ikisindede istenmedi

ben clinic istanbul da yaptırıyorum su an mecidiyekoy profilo nun orda

bende merak edyordum.geçen gün yaptırdım.poponun arasınada yapılıyor.

bu arada bende alex ile kolumun altını yaptırıyorum.geçen gün 4.seansa gittim.çok memnunum.kılların tekrar çıktığını kimseden duymadım.arkadaşlarında yazdığı gibi hormonel sebeplerden dolayı olmadığı sürece çıkmaz sanmıyorum.en iyi makine alex diye biliyorum.nd ben küçükken bile vardı diye hatırlıyorum.ilk çıkanlardan deilmi zaten o cihaz.ablam dudak üstünü yaptırdı hiç bir işe yaramadı.o alet ilk çıktığında yaptırmıştı.bu arada jelli olan aletten bahsediyorum.aynı şeymi bilmiyorum

bende yaptırıyorum epilasyon.ustelik alexandrite ile yaptırıyorum.çok hemde çok memnunum.benim gittiğim yer biraz yoğun çalışıyor.ben başlangıçta imzaladım sözleşmeyi ama sözleşmede sizi yakarsak siz sorumlusunuz diye bir şey yoktu.illaki firma sorumlu.bana yüzde kaç görduğunu söylediler(alexandrite sarı ve ayva tüyleri görmuyormuş)ve onu imzalattılar.başka bişey imzalamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…