alex makinanın adı benim cilt rengimde buğday tenliyim kıllarımda siyah ve sert
Cihaz kıyaslaması yapmıyorum, çünkü forumda daha önce bununla ilgili sorulara yanıt verdiğimde beni son derece rahatsız eden üsluplarla muhabbetler oldu.( Konu senin cihaz iyi benim ki kötü, reklam yapılıyor gibi ifadeler ) Hatta bütün lazer cihazları ile ilgili yazılar yazacaktım. Ondan bile vazgeçtim. Onun için yardımcı olamoyorum.Üzgünüm.
Alex ile yapılan tedavilerde tüylerde azalma 2. ya da 3. seanstan sonra tam olarak belli olur. Eğer ilk 2 de sadece incelme olup aazalmadı ise 3. de olabilir ama yine de gittiğiniz merkezde doktorunuzla da bu durumu paylaşın bence. Bu seanstan sonra da azalma olmazsa biraz sıkıntı olabilir. Normal şartlar altında azalma başlarsa yaza kadar 2 seans daha yaptırırsanız hamilelikte çok da tüylenme de (Lazerli bölgede) artış olmaması lazım.
iyiki buraya üye olmuşum doktorumuza rahatça sorularımızı sorabiliyoruz tarafsız birinden bilgi almak daha iyi oluyo tekrar bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerrr
Rica ederim.Sevgilera.s.[/QUOTE
Merhaba ; verdiğiniz cevapları uzun süredir takip ediyorum ve teşekkür ediyorum tarafsızlığınız için...
Aslında özelden mesaj yazacaktım ama üyelik durumundan yazamıyorum.Size ulaşmak istiyorum ist.da lazer için ....
Bana özelden bilgilerinizi ulaştırırsanız biran önce gelmek istiyorum...
Sevgiler....a.s.
Butun sayfaları okuma şansım olmadı, belki bahsedilmiştir. Tekrar oluyorsa kusura bakmayın.
Lazer epilasyon yaptırdığımdan beri cildimde inanılmaz kuruluk oldu. ama bildiğiniz gibi değil, pul pul dokuluyor cildim. günde 2 kere bebe yağıyla yağlıyorum yine de geçmiyor kuruluğu. uzun sure bepanthen de kullandım ama değişiklik olmadı. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? ne yapmalıyım ?
Bzı ciltlerde olması nomaldir. Lazer epilasyon ilk zamanlarda ciltte kuruluk yapsa da uzun dönemde cilde çok iyi gelir , çünkü cildin nemini sağlayan kollagen dediğimiz dokuyu uyararak daha çok su tutmasını sağlar, elastin dediğinmiz dokuyu da uyararak daha sıkılaşmasını sağlar. Yani daha yumuşak , pürüzsüz ve sıkı , kadife gibi bir cilt olur. Bebe yağı önermiyorum çünkü kıl köklerini besleme olasılığı var. Lazerde tedavinin uzamasına yol açar. Onun yerine Urederm hydro krem ya da excipial lipo solusyon krem kullanabilirsiniz. (Eczanelerde mevcut) Hem çok ucuz kremler bunlar hem de içinde üre olduğu için suyu cilde hapseden kremler. sevgiler.a.s.
selam, ankara'da lazerlife diye bir yer var eski gimanın ilerisinde. Oraya giden var mı? tüm vücut bitene kadar 1 590 paket yapmışlar oraya başlamayı düşünüyorum ama kararsızım. Giden var mı ya da fikir sahibi olan. tavsiyelerinizi bekliyorum!
selam, ankara'da lazerlife diye bir yer var eski gimanın ilerisinde. Oraya giden var mı? tüm vücut bitene kadar 1 590 paket yapmışlar oraya başlamayı düşünüyorum ama kararsızım. Giden var mı ya da fikir sahibi olan. tavsiyelerinizi bekliyorum!
merhaba arkadaslar bugün tüm yüzüme lazer yaptırdım.favori ve çene kısmı oldukça sert olduğu için alexle yaptılar,incelince ndyağ la devam edeceklermiş.soğutucusu olmasına karşın canım baya yandı acıkçası.15mm-14 jcm le yapmıslar.doktorum hanım sorum size, acaba bu yaptıkları miktar iyimi yoksa yetersiz mi?kıllarım baya sakal gibiydi çünkü.bir sorum daha olacak, lazerden sonra tüylerin 10 gün içinde dökülmesi gerektiğini öğrendim burdan ama ben lazer yaptırınca bütün tüyler döküldü,bu lazer çeşidinde öyle oluyormuş,böyle söylediler orada.bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?