Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

alex makinanın adı benim cilt rengimde buğday tenliyim kıllarımda siyah ve sert

Alex ile yapılan tedavilerde tüylerde azalma 2. ya da 3. seanstan sonra tam olarak belli olur. Eğer ilk 2 de sadece incelme olup aazalmadı ise 3. de olabilir ama yine de gittiğiniz merkezde doktorunuzla da bu durumu paylaşın bence. Bu seanstan sonra da azalma olmazsa biraz sıkıntı olabilir. Normal şartlar altında azalma başlarsa yaza kadar 2 seans daha yaptırırsanız hamilelikte çok da tüylenme de (Lazerli bölgede) artış olmaması lazım.

Özelden msj alabiliyorum ama yazamıyorum doktor hanım siz daha iyi bilirsiniz yeni üye sayılırım, görüşleriniz benim için önemli ,saygılar opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim benim gittiğğim yeri doktor açmış ama lazeri o yapmıyo 3 tane bayan var onlar yapıyo neden doktor kendi hiç girmiyo acaba gerçi doktor erkekti girmemesi sanırım daha iyia.s

iyiki buraya üye olmuşum doktorumuza rahatça sorularımızı sorabiliyoruz tarafsız birinden bilgi almak daha iyi oluyo tekrar bizi bilgilendirdiğiniz için teşekkürlerrr

Butun sayfaları okuma şansım olmadı, belki bahsedilmiştir. Tekrar oluyorsa kusura bakmayın.

Lazer epilasyon yaptırdığımdan beri cildimde inanılmaz kuruluk oldu. ama bildiğiniz gibi değil, pul pul dokuluyor cildim. günde 2 kere bebe yağıyla yağlıyorum yine de geçmiyor kuruluğu. uzun sure bepanthen de kullandım ama değişiklik olmadı. böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? ne yapmalıyım ?

Bzı ciltlerde olması nomaldir. Lazer epilasyon ilk zamanlarda ciltte kuruluk yapsa da uzun dönemde cilde çok iyi gelir , çünkü cildin nemini sağlayan kollagen dediğimiz dokuyu uyararak daha çok su tutmasını sağlar, elastin dediğinmiz dokuyu da uyararak daha sıkılaşmasını sağlar. Yani daha yumuşak , pürüzsüz ve sıkı , kadife gibi bir cilt olur. Bebe yağı önermiyorum çünkü kıl köklerini besleme olasılığı var. Lazerde tedavinin uzamasına yol açar. Onun yerine Urederm hydro krem ya da excipial lipo solusyon krem kullanabilirsiniz. (Eczanelerde mevcut) Hem çok ucuz kremler bunlar hem de içinde üre olduğu için suyu cilde hapseden kremler. sevgiler.a.s.

Tesekkurler :) soylediginiz kremleri biliyorum. bir de onlardan deneyeyim öyleysea.s.

arkadaslar bende yuzume lazer yaptiracagim ama tedaviye giderken ne kadar uzunlukta olmali tuyler emin diilim bilen biri yardimci olabilirmi lutfen :sm_confused:
birde lazerden sonra uzarlarsa alabilirmiyim dokulmezlerse?eyvahedigeldismile

selam, ankara'da lazerlife diye bir yer var eski gimanın ilerisinde. Oraya giden var mı? tüm vücut bitene kadar 1 590 paket yapmışlar oraya başlamayı düşünüyorum ama kararsızım. Giden var mı ya da fikir sahibi olan. tavsiyelerinizi bekliyorum!

fiyat çok iyi ama hangi aletle yapıyolarmış ?

hanımlar doktordan öneriler başlığını baştan sona okudm ama bunu okumayı gözüm yemedi:) beyaz tenliyim tüylerim siyah fakat bıyık bölgem oldukça ince..istanbul'da bahçelievler tarafında lazer yaptırmak istiyorum sanırım en uygun makine alex..mekan,doktor,fiyat konusunda deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum:)

Orası tüm vücıt bitene kadar değil 8 seans ve bu 8 seans 1 yıl içinde bitecek yoksa yanıyormuş ben dün konuştum.

Merhaba
Ben, tüm bacak, koltukaltı, göbek, bikini-genital ve popo kısmıma lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. Haftalardır konu ile ilgili internet üzerinde araştırma yapıyorum. Lazer epilasyon yaptıran, memnun olan ve istedikleri sonuca ulaşanların sayısının çoğunlukta olduğunu gördüm.
Ancak tek karar veremediğim nokta, hangi merkezde yaptıracağım konusu. İnternet üzerinden bir çok epilasyon merkezini araştırdım. Ancak, kendi sitelerinde en doğal hakları ki merkezlerinin kalitesinden ve ticari amaç gütmediklerinden bahsediyorlar. Bursa'da ikamet ediyorum. İstanbul maliyet açısından daha düşük ve çok daha güvenilir diyorlar. Rica etsem bu hizmeti kullanan ve memnun kalan kişiler hangi merkezde tedavi gördüklerini yazabilirler mi?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Hoşçakalın.

Elif Öztürk

merhaba arkadaslar bugün tüm yüzüme lazer yaptırdım.favori ve çene kısmı oldukça sert olduğu için alexle yaptılar,incelince ndyağ la devam edeceklermiş.soğutucusu olmasına karşın canım baya yandı acıkçası.15mm-14 jcm le yapmıslar.doktorum hanım sorum size, acaba bu yaptıkları miktar iyimi yoksa yetersiz mi?kıllarım baya sakal gibiydi çünkü.bir sorum daha olacak, lazerden sonra tüylerin 10 gün içinde dökülmesi gerektiğini öğrendim burdan ama ben lazer yaptırınca bütün tüyler döküldü,bu lazer çeşidinde öyle oluyormuş,böyle söylediler orada.bu normal mi?

ben sadece son kısmıyla ilgili bişey merak ettim... hiç kök kalmadı mı?
yani tüyler dökülüyor ama kökleri kalıyor ; 10 gün içinde dökülen kökler oluyor yani temiz bir görüntü oluyor...

kök de kalmadıysa hiç ne güzel :)

tek tük siyah noktalar var,ama birçoğu döküldü.böyle olacağını düşünmüyordum çok sevindim.baya pürüzsüz duruyor ama kızarıklık çok oldu.canımda yanımda ama kesinlikle değer.iki hafta sonra ücretsiz kontrol seansına gidicem, o gittiğimde genital ve bacaklarımıda yaptırıcam.tüylü gidip tüysüz çıkoyorsun harika :) haberdar ederim sizleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…