Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

arkadaslar gunlerdir okuyroum yazdıklarınızı ara ara

simdiye kadar koltuk altı ve bıyık cene yaptırdım lazer epilasyon tum vucut yaptırmayı dusundum için girip buraları okuyordum biryer tavsiyesi merkez vs onerisi olursa diye ama genel konusmalar olmus bu baslık altında sunu anlatmak istiyorum bende
hani tekrar çıktı vs deniyor ya yere ve makinaya kisiye gore dgisirmi bilmem ama

ben lazer epilasyona 2004 yılında basladım, inanılr gibi degil ama 5 sene surdu hala gidiyorum,ama asla pisman degilimkeske daha once yaptırsaymısım soyle ama hala gidiyorum derken

ilk zamanlar iki ay uç ay arası aralıklarla seanslara gittim ilk sene yani sonra seans araları uzadı uzadıkca gel dedi dr gittgim merkezde cilt dr u var, neyse simdi son uc yildir falan altı ayda bir gidiyorum tek tuk çıkıyor altı ayda bir aldırıyorum onları yine bile agda ile ayn ıparaya geliyor tertemiz oluyork oltukaltı yaptırmak inanılmaz bir olaymıs çok mutluyum iyiki yaptırmısım tekrar çıkma falan olmadı bende tek tuk tuy seklinde bazen birkaç tane çıkıyor istemakasla kesere bu sekilde bile yasayabilrim gitmeden ama temzilensin diye gidyiorum

ben de burnuma deneme amaçlı yaptırmıştım dakikası 1 tl ,evet ağda kadar acımıyor fakat
uzman bana senin cildin lazeri kaldırmaz dedi yüzüm için, iğneli epilasyon yapalım dedi...düşünüyorum zaten yavaş yavaş bikaç tane kılı ancak aldı dakikası da 1 tl ,battım dedim:)sonunda da yaptırmadım.
Bilmiyorum ne olacak

7 seans koltukaltı + yarım bacak sonrası kalan tüylerim için tekrar seansa gitmek üzere fırsatım olmadı maddi açıdan... ben de koltukaltı bölgemde şu an epilixir deniyorum... hatta epilixir denekleri arasındayım...

epilixir de tüyleri kökten almak gerektiği için sadece ; daha az tüy kalan sağ koltukaltımda deniyorum...
eğer sonuç alamazsam fırsatım olunca lazere 1-2 seans daha gideceğim... ama sonuç alırsam bacak bölgemiçin de epilixir uygulayacağım...

dudak üstü 6 seans gittim ...kenarlardaki koyu tüyler hemen ilk 2 seans gitti ama diğerleri kalınlaştı ve çoğaldı... daha rahat 6 seans giderdim...şimdi dudak üstüm için de epilixir deniyorum...

ama bacaklarımda denemiyorum... sonuçta lazer ile gayet güzel bir sonuç aldım... diz bölgemde ve bazı yerlerde kalan tüyler var... öncekine göre iyi durumda ama 100% sonuç alamadım maalesef... %80 diyebilirim...

Canım epilixir nasıl bir makine nasıl işlem yapıyorlar senin kıl yapısı nedir şuanopuyorumnanaktan

epilixir ne demek? nasıl bir yöntem? bu konuda bana detaylı bilgi yazabilir misiniz. benim de maalesef kıllardan yana şansım yok her yöntemi denedim olmadı. biraz da cildim hassas. sadece lazeri denemedim. çünkü bütçemi aşıyor. bildiğiniz ucuz ve etkili bir yöntem var mı? güzellik merkezine gittim bacak+ koltuk altı+bikini+genital bölge için 950 tl dediler... maaşımın yarısını geçiyor?

Canım epilixir nasıl bir makine nasıl işlem yapıyorlar senin kıl yapısı nedir şuanopuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...xir-kullananlar305n-payla351305m-alan305.html

kızlar ;epilixir cihaz değil... kılları kökten aldıktan sonra 24 saat için 8 saatte bir sürmeniz gereken bir formül... sıvı ; sudan biraz yoğun ; o yüzden kullanımı bereketli...

yukarda linki verdim...epilixiri bulan Deniz hanım amerikada yaşıyor... KK da 30 kişiye numune gönderdi ; deneyip yorumlarımızı yazalım diye... ben de onlar arasındayım... ve faydalı olduğunu düşünüyorum...

bir ara göz atabilirsiniz... deneme grubu dışında daha önceden alıp kullanan üyeler de var ve seans olarak bizden öndeler... onlar da memnun...

100 ml : 150 tl olması gerek... henüz satın almadım ben numunem bitmediği için...
şimdi 20ml lik şişelerle de satıyorlar 40tl sanırım...

nurumm bu arada benim kıl yapım lazere gayet uygun olan kıl yapısı idi... beyaz ten ; koyu siyah ve oldukça çok kıl... dediğim gibi lazer sonrası kalan ince az tüylerim için deniyorum... bir de hiç lazer yaptırmadığım bikini bölgem için ... aslında lazer istiyordum ama seans başına 350tl dedikleri için alternatif ararken şansıma denek oldum kaydirigubbakcemile3

kısaca şöyle örnek vereceğim...

epilixir öncesi 35dk süren epilasyon sürem
1.seanstan sonra ilk aldığımda 30dk oldu...
bir hafta sonra 2.seans sonrası süremi söyleyebilirim...ve 5dk daha kazandığımı düşünüyorum... yani ara ara hiç kıl çıkmayan yerler var...

epilasyon süresi benim için önemli ; afakanlar basıyor da... o yüzden en baştan bari çok dikkatli süre tutuyorum... :sinifsinif:

uzun oldu biraz ama... anlatmaya çalıştım...

ama dediğim gibi lazerden de memnun kaldım ; geçen yaz ne istersem giyebildim istediğim an ... ama 100% değil işte... dışarı çıkmadan 2dkda kalan tüyleri jiletle alabilmek bile süper bişi benim için...

5. seans koltuk altımı yaptırdım çok açık tenliyim o yüzden biraz uzun sürüyor benim en çok batık problemim vardı şimdi bile sonuç harika 2 ayda bir çıkıyorlar resmen.. Arkadaşlar imkanınız varsa iyi bir yere yaptırın derim merkez seçerkende aman dikkat 2010 yasasıyla pek çok merkez kapatılacak tedaviniz yarım kalmasın...

kızlar bu ağdadan sonra sürülen şeyleri denedim ama hiçbirisi işe yaramadı lazer epilasyon çok pahalı kaç bin usd istediler benden 5 sene önce

950 tl versen bitecekmiymiş bu tüyler kimbilir kaç defa gitmek zorunda kalcaksın daha çok pahalı arkadaşlar bu lazer epilasyonlar yaa

iki bacak için 6 bin usd vericez :)

çok fazlaa ... ben de alsancakta bir merkeze gittim... yarım bacak+ koltukaltı seans başına 275tl verdim... 6 seans bu ücretten verdim... 7. seans 150tl verdim... 8.ye param olmadı :)

amabenim gittiğim yer diğer yerlere göre daha pahalıydı... gerçi ilksöyledikleri ücret 350tl idi ama bir süre sonra kampanya var deyip telefonda bu fiyatı söylediler ben de onun üzerine başlamıştım... epilasyona da 1,5 sene önce başlamıştım...o zaman ki fiyat yani bu...

bu arada ağda sonrası sürülen şeylerden hepsini ben de denemeye çalıştım amasonuç alamadım... özellikle bioderden çok umutluydum ama hergün sürmek çok zordu...

benim 1 sayfa önce bahsettiğim epilixir ağda sonrası sadece 1 gün sürülüyor... o yüzden kullanımı çok daha kolay... ben memnunum şimdilik...

lazer şu an için çok fazla geliyorsa sana bence bunu deneyebilirsin...en azından verdiğim linke göz at ... bu arada kendimi denek değil ;reklamcı gibi hissettim :kedi:

7 seans gittiniz ve hala tüyleriniz mi var!!! hemde sadece koltukaltı ve yarım bacak için:bbo:hangı makıneyle yaptırıyordunuz? gözüm korktu ben en son 4.seansıma gıttım 6 da bıter dıye düşünüyodum daha doğrusu yazılanlardan yola çıkarak bole
düşünüyodum:sinifsinif:

Son düzenleme:
Arkadaslar lazerler çeşitleri şöyle ruby-alexandır-Nd:yag -diod bunun dısındakı cihazlar lazer değildir. bu cihazların farklı dalga boyları var kılın köküne en yakın atış yapanlar alex ve doıd kılın kökune tek atıs yapan lazer ıse nd:yag tek seans asla yeterlı olmayacaktır.her bolge farklı sekılde dokulme gosterır bu kısıden kısıye kıl-ten yapısına gorede degısmekte ama en onemlısı seans sonunda yaptırdıgınız epılasyonun kalıcılığıdır.yanlız unutmayın hıc bır lazer asla %100 bıtırmeyecektır.bu konuda yeterınde bılgılendıysenız zaten sorun yok alacagınız max.sonuc % 90 kalanları ancak en etkılı sekılde ıgnelı epılasyon ıle bıtırebılırsınız.%100 ancak bu sekılde kurtulursunuz.Arastırmanıza basladıgınızda once merkezınızın kullandıgı cıhazı ve ozellıklerını kendınız ınternetten arastırın arkadaslar cok kolay google yazdıgınızda her sey ortada sıze su an onerebılecegım lazer 12 ayrı unıversıtenınde kullandıgı lyra-i ND:YAQ

Ben ilk önce alx le yaptırdım şimdi ise nd yag la yaptırıyorum tüm genital k altı tüm bacak we ufak tefek yerler gittiğim yerdeki çalışanlar bilgili kişiler baya azalma oldu nd yag makinesine yeni geçtim gittiğim yeri değiştirdim o yüzdenazalma oldu baya we bu seanstan sonra çıkışa göre ya yine lazer yapıcak yada iğneliyle bitiricekler lazer le bitmiyor iğneliyle bitiyor we inş biticek

kızlar daha oncede sordum kontrol seansına her seanstan sonraki15 gün mü gidiyorsunuz yoksa ilk yaptırdıgınız seanstan sonra gittiniz birdaha gitmediiniz mi

kızlar daha oncede sordum kontrol seansına her seanstan sonraki15 gün mü gidiyorsunuz yoksa ilk yaptırdıgınız seanstan sonra gittiniz birdaha gitmediiniz mi

Her seanstan sonra gidilir canım eğer azaldıysa we hepsi döküldüyse gitmeyebilirsin ama muhakkak git ben hep giderim haftayada gidicem kontrol seansıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…