7 seans koltukaltı + yarım bacak sonrası kalan tüylerim için tekrar seansa gitmek üzere fırsatım olmadı maddi açıdan... ben de koltukaltı bölgemde şu an epilixir deniyorum... hatta epilixir denekleri arasındayım...
epilixir de tüyleri kökten almak gerektiği için sadece ; daha az tüy kalan sağ koltukaltımda deniyorum...
eğer sonuç alamazsam fırsatım olunca lazere 1-2 seans daha gideceğim... ama sonuç alırsam bacak bölgemiçin de epilixir uygulayacağım...
dudak üstü 6 seans gittim ...kenarlardaki koyu tüyler hemen ilk 2 seans gitti ama diğerleri kalınlaştı ve çoğaldı... daha rahat 6 seans giderdim...şimdi dudak üstüm için de epilixir deniyorum...
ama bacaklarımda denemiyorum... sonuçta lazer ile gayet güzel bir sonuç aldım... diz bölgemde ve bazı yerlerde kalan tüyler var... öncekine göre iyi durumda ama 100% sonuç alamadım maalesef... %80 diyebilirim...
Canım epilixir nasıl bir makine nasıl işlem yapıyorlar senin kıl yapısı nedir şuanopuyorumnanaktan
epilixir ne demek? nasıl bir yöntem? bu konuda bana detaylı bilgi yazabilir misiniz. benim de maalesef kıllardan yana şansım yok her yöntemi denedim olmadı. biraz da cildim hassas. sadece lazeri denemedim. çünkü bütçemi aşıyor. bildiğiniz ucuz ve etkili bir yöntem var mı? güzellik merkezine gittim bacak+ koltuk altı+bikini+genital bölge için 950 tl dediler... maaşımın yarısını geçiyor?
iki bacak için 6 bin usd vericez :)
çok fazlaa ... ben de alsancakta bir merkeze gittim... yarım bacak+ koltukaltı seans başına 275tl verdim... 6 seans bu ücretten verdim... 7. seans 150tl verdim... 8.ye param olmadı :)
amabenim gittiğim yer diğer yerlere göre daha pahalıydı... gerçi ilksöyledikleri ücret 350tl idi ama bir süre sonra kampanya var deyip telefonda bu fiyatı söylediler ben de onun üzerine başlamıştım... epilasyona da 1,5 sene önce başlamıştım...o zaman ki fiyat yani bu...
bu arada ağda sonrası sürülen şeylerden hepsini ben de denemeye çalıştım amasonuç alamadım... özellikle bioderden çok umutluydum ama hergün sürmek çok zordu...
benim 1 sayfa önce bahsettiğim epilixir ağda sonrası sadece 1 gün sürülüyor... o yüzden kullanımı çok daha kolay... ben memnunum şimdilik...
lazer şu an için çok fazla geliyorsa sana bence bunu deneyebilirsin...en azından verdiğim linke göz at ... bu arada kendimi denek değil ;reklamcı gibi hissettim :kedi:
Arkadaslar lazerler çeşitleri şöyle ruby-alexandır-Nd:yag -diod bunun dısındakı cihazlar lazer değildir. bu cihazların farklı dalga boyları var kılın köküne en yakın atış yapanlar alex ve doıd kılın kökune tek atıs yapan lazer ıse nd:yag tek seans asla yeterlı olmayacaktır.her bolge farklı sekılde dokulme gosterır bu kısıden kısıye kıl-ten yapısına gorede degısmekte ama en onemlısı seans sonunda yaptırdıgınız epılasyonun kalıcılığıdır.yanlız unutmayın hıc bır lazer asla %100 bıtırmeyecektır.bu konuda yeterınde bılgılendıysenız zaten sorun yok alacagınız max.sonuc % 90 kalanları ancak en etkılı sekılde ıgnelı epılasyon ıle bıtırebılırsınız.%100 ancak bu sekılde kurtulursunuz.Arastırmanıza basladıgınızda once merkezınızın kullandıgı cıhazı ve ozellıklerını kendınız ınternetten arastırın arkadaslar cok kolay google yazdıgınızda her sey ortada sıze su an onerebılecegım lazer 12 ayrı unıversıtenınde kullandıgı lyra-i ND:YAQ
kızlar daha oncede sordum kontrol seansına her seanstan sonraki15 gün mü gidiyorsunuz yoksa ilk yaptırdıgınız seanstan sonra gittiniz birdaha gitmediiniz mi
Her seanstan sonra gidilir canım eğer azaldıysa we hepsi döküldüyse gitmeyebilirsin ama muhakkak git ben hep giderim haftayada gidicem kontrol seansıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?