kızlar 15 gün önce ilk seansıma başladım bugün kontrole gittim ilk seansta zorda olsa dayanmıştım ama kontrolde bile bukadar acıycağını tahmin etmemiştim
2. seanstada bu işkence devam edicekmi ya senağlama
Canım seans arttıkca dozuda arttırıyolar ama emla sürebilirsin acısını alır biraz kıl azaldımı acıda azalıyo üst bölgeler değilde alt dudak kısımları acıyo artık bağır cağır yaparlar bende öyle oldu
canım emlaayı seanstan 1,5 saat önce sürmüştüm ama yine çok acıdı etkisinimi kaybetti acaba akannehir
birde 18de çalışıyorlar bendekaydirigubbakcemile
Kızlar ben 2.seansıma gıttımde 15 gün sonra bir daha gidiyorum kalanlar için sizdede böyle oluyormu?Bazı yerler kalmış oluyor minikte olsa..Birde batık batık oluyor ya çok sinir yaaa(
benimde öyle bazı yerlerde yok bazı yerlerde batık batık
ben kontrol seansında rahat durmadığım için tam olarak dikkatli bi şekilde yapılmadı :sinifsinif:
2. seans gelmesin ya çok korkuyorum :gitme:
fiyatı uygun ama çok zor ve geç biticek bölgeler
kızlar bende birşey sormak istiyorum 3 seans yaptırdım 4. seansım kasım 5 inde falan fakat istanbula uzağım seans aralıgını uzatsam olur mu ? veyada bulundugum yerde başka makineylemi yaptırayım ? birde siz her seanstan sonra kontrole gidiyormusunuz ? ben ilk seansımda gittim birdaha gitmedim kontrole
benimde öyle bazı yerlerde yok bazı yerlerde batık batık
ben kontrol seansında rahat durmadığım için tam olarak dikkatli bi şekilde yapılmadı :sinifsinif:
2. seans gelmesin ya çok korkuyorum :gitme:[/B çokmu acıyor yaaa bende çok korkuyorum :sinifsinif:acı tam olarak nasıl yanma şeklindemi yoksa ağda da olduğu gibimi tarif edebilen varmi....çok korkuyorum hala karar veremiyorum dayananlar nasıl dayanıyor emla dışında tüyo varmı..:1no2: teşekkürler
merhaba arkadaşlar
açıkcası ben bu lazer işinden pek anlamam
ama çok titiz bir arkadaşım var 3-4 senedir gidiyor
neredeyse tüm tüyleri bitti
bende genital komple+koltuk altı+yarım bacak başladım
ilk seansıma geçen hafta gittim
6 seans sürecek 1500 verdim
kampanya yapmışlar
ısı ile kıl köklerini yakıyorlar
umarım memnun kalırım
sizce fitay ve yöntem iyi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?