Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

kıss bende olsam aynısını yapardım ha:)kaydirigubbakcemile3zaten orayı açacam bide kıllı kıllı açmayalım demi:)

:))Aynen valla rezilliğin son perdesi olurdu Allah korusun:)Şu lazerle toptan kurtulsak artık valla gına geldi bana..2.seansım daha ama sanki baya azaldı yaaaCADIARZU

:))Aynen valla rezilliğin son perdesi olurdu Allah korusun:)Şu lazerle toptan kurtulsak artık valla gına geldi bana..2.seansım daha ama sanki baya azaldı yaaaCADIARZU

ayyyyyyyy benim daha ilk seasnım 4-5 gün önce gittimmm..daha önce aklım nerdeymiş diye kızıyorum kendimeee..cnm3.seasnta baya bitiyo diyolar.demek seninkide öle olcak:)lilililili:)darısı bizlere inş:)

ayyyyyyyy benim daha ilk seasnım 4-5 gün önce gittimmm..daha önce aklım nerdeymiş diye kızıyorum kendimeee..cnm3.seasnta baya bitiyo diyolar.demek seninkide öle olcak:)lilililili:)darısı bizlere inş:)

Canım bende işte 3 gün önce 2.seansıma gittim..Daha önce baya koyu simsiyah olan kılların resmen rengi baya açıldı ve seyrek seyrek çıktı..İlk seansta %30 a yakın azalma olur demişlerdi gerçekten oldu umarım tamamen kurtuluruz hepsinden:)Bu arada ben komple gidiyorum bacak falanda var ama bacak o kadar azalmadı:bbo:Sanırım 3.seanstan sonra daha belirgin olucak...

ay cnm ben bacaka evlenince gitcemmkaydirigubbakcemile3param yetişmiyokaydirigubbakcemile3evlenince benimkine ödetem artık:)hoş şimdiki ıvır zıvırlarıda o ödüyokaydirigubbakcemile3adama biden yükleme yapmıyayım demisengözlerimebaksanabay cnmm bacak genitale göre daha inatcıymışş.. ama 6 seanstan uzun gideni duymadım:)

Arkadaşlar tartışma ortamı yaratmak istemiyorum elbette. Öncelikle bir bayan ve üstelikde bu meslekten ekmek yiyen bir kişi olarak hijyen konusunun, bu konudaki bayanların isteklerinin aksine görüş belirtmem mümkünmü? Ben sadece bu konuda değil her konuda evli insanların paylaşımlarının öneminden sözediyorum. Sizlerinde belirttiği gibi erkeklerinde buna karşı duracağını sanmıyorumda zaten. Ama bir düşünün eşiniz bir gün size hiç haber vermeden kafasını dazlak yapıp gelse .. Hoşlanıp hoşlanmamanız bir yana size söylememiş olmasından üzüntü duymazmısınız. Bu arada Duyguege allah bağışlasın ve nice dört yıllara mutluluk ve sağlık içinde girmenizi dilerim. Bende 20 yıllık evliyim ve 13 yaşında bir kızım var. İyi sabahlar dilerim hepinize.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende evlenince başladım zati:))
Evet bacak özellikle diz bölgesi en inatçı yermiş..Ayy 6 seansa razıyım ben inşallah yaaa:Saruboceq:
Ben kaçar arkadaşlar görüşürüz hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan

vallah ben alt bacaklarimi yaptim malüm dayanamiorum komple cok acioooo baya azaldi 4 seansim ve seyrek cikan var ve cok azaldi yani ama diorlar yinede cikiormuss bilmem aartikinn

Benim alt bacakta baya azaldı önceki hali bi felaketti şimdi süper daha yeni jilet yaptım haziranın başından beri hiç bişey yapmamıştım çok güzel herkez yaptırsın bence hihoyyyt

Eşimin kafasını dazlak yapmasıyla benim temiz gezmem çok farklı şeyler...Çünkü dazlak gezmek radikal birşey ama temiz gezmek değil...Aradaki farkı anlamak içinde zaten evli olmak gerekmiyor yada çok uzun yıllar evli olmak..Bu bizim düşüncemiz...Öyle olsa bekar arkadaşlarımızında kararı bu yönde olmazdı...Güzel dilekleriniz için teşekkürler bilmukabele...İyi günler...

evet diz bölgesi en inatçı yer... ben 7 seans gittim alt bacak... ara ara ince tüyler kaldı..diz bölgesinde kaldı... ama 3aydır filan gitmedim... 8. seans gerekiyor yani bana ama lazere para ayrıramadım bir türlü... ama yaz boyunca jiletle aldım sorun olmadı...

kalınlaştı da biraz 8 de biter inşallah...

Bunları benim söylediklerime cevaben yazdıysanız size sormak isterim siyasete atılmayı düşündünüzmü hiç? Bakın meclisde sayımız oldukça az ve sizinde maşallah alakasız yanıtlarınıza rağmen burada bile bu kadar taraftar kazanma hüneriniz varsa kesin milletvekili olamasanızda muhtarlıkla başlarsınız, vakit geçirmeyin başlayın çalışmaya...
NOT: Bundan sonra yazacaklarınız için cevap veremeyeceğim için sizden ve taraftarlarınızdan sonsuz özürlerimi kabul edin lütfen.

Size gülmekten alıkoyamıyorum kendimi vallakaydirigubbakcemile3Sırf aykırı olmak için topiğin ortasına daldınız aykırı iki cümle yazdınız belki tarz yaratıp tutulurum diye olmayınca kedi ulaşamadığı ciğere mundar olur misali taşladıkça taşladınız:)Yok alkış tuttun diye laf attınız birşeyler anlattınız ama ne yazıkki prim toplayamadınız...Sizdende olsa olsa mecliste seçilemeyen muhalefet parti olurdu galibakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Not:Cevap vermicek olmanıza çok sevindim özürünüz kabul edildi:jeyyar:lülülülülülü

:uhm::uhm: Nasıl yani yaa!!!

değil istememek bunu akıl ettim diye beni el üstünde taşıması gerek hahahayyyt:teytey::teytey::teytey:

merhaba kızlar
ben şu lazeli epilasyonu hiç düşünmezken bvir arkadaşımın tavisyesi sonucu 2 hafta sonra başlayacağım
ama hiç fiyat araştırmadan arkadaşımın tavsiye ettiği yeere gideceğim..
sizin tavsiyeleriniz neler nelere dikkat etmek gerekir

ben sarısının tüyüm cok değil
koltuk altı
özel bölge komple
ve sonra da yarım bacak yaptırmayı düşünüyorum
ama koltuk altında lenf bezleri oldugu icin tehlikelidiye duymustum

yardımcı olursanız sevinirim

kaydirigubbakcemile2
canım sarışın isen ve tüyler ince ise lazer pek etkili olmayabilir...ama diyot sarı tüylere faydalıymış diyot lazeri ben kullanmadım bir araştır

canım bu söylediklerini bir anda yaptırırsan biraz pahalıya gelir.Bence en rahatsız olduğun yerden başla.Koltuk altı yaptırıyorum ben de lenf bezlerine kadar ulAşmıyor diye biliyorum

kızlar bende birşey sorucam lazer yaptırıyorum 3.seansım 40 günde bir çeğırıyor merkez ama tüylerim hala çıkmadı sizce çıkamsınımı beklemem lazım??yoksa merkez çağırınca gitmem mi lazım ?yani onlar para kazanıcakları için çağırırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…