canım bende gğüs etrafında siyah kıllar var onlara düşünüyorum..gitmeden önce göğsed krem sürdün mü ve acıdımııııı ???
cnmm hani gögüs ucundaki kahverengi yer varya orda bi iki tane vardı sıçradım valla sadece kahverengindekilr acıyor diger kısımlar acımaaa..gerek yok benceee krem sürmeye orayaaa diger yerlerin acısı daha çok:):):)
Merhaba arkadaşlar, bende lazer yaptıranlar arasındayım artık.. bugün ilk seansım yapıldı genital bölgeme ve çok acıdı yaaa
16.seans bitme garantili paket aldım.. inşallah hayallerim suya düşmez....
ayrıca bacaklarıma yapamıyorlar ten rengim bronz olduğu için, kendi rengine dönmen lazım dedi bayan ... kese yapmaktan bi haal oldum :) derim su toplayacak neredeyse... ama yine de geçmiyo bu bronzluk napsam kiii ???
cnmm bende gidiyorumda lazere..bacak ve kolarımı seneye yaptrımayı düşünüyorummm ama yinede gösterdimm olurmu diyee..1 ay öönce tatilden geldigim için baya bronz du kolum ve bacagım zaten esmerimde iicene siyah oldumkaydirigubbakcemile3bıronzluk geçsin gel dedii..1-2 ayda gecer cnm aralık -ocak gibi bence yaptırabilirsin.kese yapmayada devam et ama canını acıttmadan:)
bende tüm yaz bronzlaştım,seneye mi kaldı bu hayalim???
benim çoğu tanıdığım yaptırdı.. bende yaptırdım bi ka. defa şimdi bi pakete başlıyorum inşallah sonuç alırım..
ama aklıma takılan bi mevzu var. kimle konuştuysam hep aynı şeyi sölüyo. genitale yaptırmayın, evlenince kocanız istemeyebilir diyolar. var mı böyle bi durum yada böyle bişe yaşayan biri ?
yaza evlencem.. erkein isteyip istememesi önemli deil..hastalıgı var dogumu var..öle kıllı kıllı açmak istemem.ben zatenn kendimi iyi hisettmek için temizlik içinnn yaptırıyoummm.
benim çoğu tanıdığım yaptırdı.. bende yaptırdım bi ka. defa şimdi bi pakete başlıyorum inşallah sonuç alırım..
ama aklıma takılan bi mevzu var. kimle konuştuysam hep aynı şeyi sölüyo. genitale yaptırmayın, evlenince kocanız istemeyebilir diyolar. var mı böyle bi durum yada böyle bişe yaşayan biri ?
yaza evlencem.. erkein isteyip istememesi önemli deil..hastalıgı var dogumu var..öle kıllı kıllı açmak istemem.ben zatenn kendimi iyi hisettmek için temizlik içinnn yaptırıyoummm.
aysepilasyon arkadaşım ben size katılmıyorum bu konuda...Herkesin hayata bir bakış açısı vardır ve esas eşler birbirini bu şekilde kabul ettiği zaman mutluluk oluşur..Bende 4 yıldır evli 1 çocuk sahibi bir kadın olarak Nem arkadaşımında dediği gibi hastalık var sağlık var her koşulda temiz olmak isterim ve bu konuda eşimin yaklaşımını düşünmem...Sonuçta ve kendimi kötü hissettikten sonra eşimin tek başına haz duyması gerçekten önemli değil....Bu konudada hiç bir sorun yaşamadım...
Herkesin kendi düşüncesi..Fikrine katıldığımız kişiye alkış tutup tutmamakta öyle...Neyse burası zaten bunun tartışma alanı değil...iyi geceler...
cnmmmmm istedigim kişiye alkış tutarım ayrıca tuttumdasengözlerimebaksanabben evlenmeden önce temizlenip kurtulcam bu kıllardan...evlendigim gün ay niye temiz oran mı diycek...orayı kıllı seven erkekte kaçtanede bir olur bilinmez tabii..sapkın kişiliklerde olmalı böle şeyler...ben temizligime hijyenime önem veriyorummm beni sevcekse böle sever..ayrıca onu umursamamak deildir bu tam tersi onu önemsemektir..
Bence herkez kendi için yapmalı bişeyleri ben kendim için yaptırıyorum lazeri kabul etsi etmesin önemli değilistemiyosa yollar onun yürüsün gitsin ben kendi rahatlığımı temizliğimi düşünürüm bence sewgileropuyorumnanaktan
Kızlar benim doğum hikayemi okuyunda bu konuda nasıl hassas olduğumu anlayın:)Ben doğuma girmeden suyum geldi kuaföre koşup ağda yaptırdım biliyonuzmu:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?