Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

ben bişe sormak istiyorum ne olur cvp verin bekliyorum bu genitalbölge laer yaptırırken benim sadece üstünde degil hani şu alt kısım denen vee vee yanlara doğru epey bi var da bu genital bölgede ayagı kısmıda yapıyolar mı çok merak ediyorum da

bazı merkezler kasık ve bikini bölgesini ayrı ayrı fiyatlandırıyolar.. karar vermeden önce sor canım....

Canım tüm genital dedinmi üst taraftan makata kadar yapıyolar senin yan bacaklarında war galiba anladığım kadarıyla yaptırıcan yerde konuşursun bence yaparlar

slm arkadaşlar. ben tam 14 seanstır yuz bolgesi için lazere gidiyorum ve aşırı pişmanın yuzumdekı tuyler siyahlaştı kalınlaştı ve dağıldı üztelik dudak üzerimdede leke bıraktılar sanmayın kı gittliğim yer sıradan bır yer ankaranın göbeginde 4 şehirdede bölgesi olan bır yer.yuzum berbat oldu pisikolojım bozuldu evden dışarı çıkmam istemiyorum.şimdi başlarından atmak istıyolar bu duruma getirdiler talı dille naşlıyolar.yuzumu yakdılar güneş kıremı sürmemişin dediler tuylerimi çoğaltılar berbat ettiler sende hormon bozukluyu yada yumurtalıkda kıstın var dediler.ben kesinlıkle yuz bolgesi için lazer epilayon yaptırmayın dıyorum benım durumuma düşmeyın benım yuzum berbat olduğu için devam etmek zorundayım çunku cildim aşırı hassas agdayla iple cımbızla alınmıyo.şimdi ise iğneli epilasyonu çok iyi yapan bır yer arıyorum ankarada menmum kaldığınız bır yer varsa lütfen yardımcı olun:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

dalga boyu kac olmalı kızlar benim gittigim merkezde cynosure apogee 5500 kullanıyorlar kontrol seansıma gittigimde dalga boyunu sordum 16 dedi? siznkiler kac kızlar

senın kıl yapına göre atılmalı ama bunu yapmıyolar aha çok para almak seansları uzatmak için

geçmş olsun öncelkle.. iğneli epilasyon için bildiğim bi yer yok ama ben gemini lazer yaptırıyorum.. çok mennunum.. soğutması süper.. yanık hiç oluşmadı.. yüz için özellikle bu lazeri tavsiye ediyolr... sen hangi lazere gidiyosun cnm..

ıpl benım lazerim kaçıncı seanstasın. lazerinden 6 hafta sonra git bu arada tuylerin azalıyo mu bı bak kı sanmıyorum eşleştirme yaparsın oncekı yuz halınle

ben yüzüme yaptırmıyorum.. genital bölge için gidiyorum... 6. seansıma gdiceme yakında... çok az kaldı.. büyük ihtimal son seansım olucak... yüz çok zor bi bölge gerçekten... güvenilir bi lazere gitmeniz gerekecek.. gemini lazerle ilgili topik var istersen orayı bi incele... sorun olursa yine yardımcı olurm...

Arkadaşlar Merhaba;
Arkadaşlar lazerden sonra kılları çektiğinizde hemen elinize geliyormu yoksa acı hissediyomusnuz? Hani yanıyo oldugu için,bana hiç dökülcekmiş gibi gelmiyoda..

umutsuzluğa kaptırmak istemem fakat bu seferde lazerde tuylerin incelecek iğneliye git diyecekler bu zaman kadar lazerden tamamıyle bıten sonuç alan bırıyle karşılaşmadım ben.ama genıtal bolge koltuk altı yuze göre daha verimlı bır bolge ıncelek bıtmeyecek.zamanla göreceksın 1.5 yıldır gidiyorum para tuzagı bı de ışını az gönderiyolarkı seans dahada uzasın dıye

Canım merhaba sonuç alamamana çok üzüldüm ama bence gittiğin yerden kaynaklanıyor bu durum..Ben lazer epilasyona hormon bozukluğum olduğu halde gittim ve Allaha bin şükür 2 sene içinde bitti..Şuan yüzümde o iğrenç kıllardan eser yok nadiren tüy çıkıyor..
Yüzümdede hiç bir şey olmadı ne yanma ne leke..Benim lazerimi yapan doktordu..Ve ona hep dua ediyorum...
Bende bacak başlamak istiyorum bakalım inşallah bıktım çünkü bu tüylerimden artık:bbo:

senın adına çok sevındım. ilk kez tuylerim bıttı dıye bırınden duyuyorum.kaç seans gittin peki ve makınanın adı neydi senın tuylerinın sıyah kokleri varmıydı duygu ege

senın adına çok sevındım. ilk kez tuylerim bıttı dıye bırınden duyuyorum.kaç seans gittin peki ve makınanın adı neydi senın tuylerinın sıyah kokleri varmıydı duygu ege

Canım diğer mesajımdada dediğim gibi kıllarım bitti dedim ama tüy halinde çıkıyor oda rahatsız edici değil yani ince tüy...Ben kaç seans gittiğimi bilmiyorum çünkü artık ilk senenin sonunda 6 ayda bir 8 ayda bir falan gittim...Mesela 1.5 sene oldu şimdi hamilelik girdi...Oğlum 9.5 aylık oldu tekrar bir seans gitmek istiyorum 2 3 tane çıkan tüyler için...
Benimkiler tüy değil resmen kıldı canım hormon bozukluğundan dolayı...

benım tuylerim çok inceydi 14 seans gittim daha kalınlaştırdılar koyulaştırdılar çok kotü bı durum resmen pisikolojım bozuldu kendime güvenım ditti pürüzsüz ciltleri görünce imrenıyorum şimdi eskı halıne dönsün bı daha dokunmayacam dıye allaha yalvarıyorum berbat oldu rezillik.benım yuzume başlanılmaması gerekıyormuş ince tuyler yuzde dağılıove kalınlaşıyo paza gözler işte benı yaktılat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…