Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

ya bebişim dün keseledim çok az döküldü ama çok çok az birden dökülebilirmi gerçekten

Canım dökülüyo birden mesela regli olduğumda bi bakıyorum baya dökülmüş elleme sen dökülmeselerde kontrol seansında yaparla atış ama dökülecek bekle sen tmm tatlıma.s.

ben de lazer yaptirdim gecen sene soyle soyleyeyim on gun sonra dokulmus oluyor killar
fakat 7 seansa gittim bitmedi sonra biraktim sagolsun bikini ve kolalti icin gittim biyigi kendisi yapti
ama benim zaten killarim cok azdi az olmasina ramen bitmedi
biraz bence para kazanmak icin tam anlamiyla yapmiyorlar sen biter diyorsun bir ay gitmeyince ikinci ay yine eski haline donuyor

ciddimisin :1shok:

Ben Epilasyon Yaptırmak İsiyorum Fakat Tüyleri uzatıldıktan sonramı gidiliyor seansa biliyormusunuz

Canım gitmeden önce baya bi jilet yap eğer agda yapıyosan kılların sertleşsin jilet yapıyosan da bir hafta önce al gitmeden kıllarını görsünler uzunsa orda kısaltıyorlar ilk defa gidiceksen böyle yap sewgilera.s.

antalyada lazer yaptran arkaşlar bana tavsiye edeceğiniz yerler neresi?özelden mesaj yazarmısınız

kızlar bugün gittiğim güzellik salonunda kadın güzellik uzmanı

2010 da lazerler toplanıcak dedi kanser riski varmış ??

bana sakın yaptırma yaptırıyosa ıpl yaptır dedi kafam karıştı :uhm:

kızlar bugün gittiğim güzellik salonunda kadın güzellik uzmanı

2010 da lazerler toplanıcak dedi kanser riski varmış ??

bana sakın yaptırma yaptırıyosa ıpl yaptır dedi kafam karıştı :uhm:

gittiğin yerde ıpl yapıyolar sanırım yani bazıları kendi reklamını yapmak için böyle ortaya konuşurlar ya o yüzden neyse yırrttık desene bnde ıpl yaptırıyorum öyleyse eğer

MAMAMİYA cnaım gittiğim yerde epilasyonun hiç bi şekli yok güzellik merkezi kuaför üzerine

Canım kuaför olduğu için öyle demişlerdir hastanelerdede yapılıyo lazer we sadece epilasyon için kullanmıyorlar lazeri kadın hastalıklarındada kullanıyolar lazerle yaraları donduruyolar aynımıdır bilemiyorum ama bence kanserle alakası yoktur zaten yediğimiz içtiğim herşeyde kanser riski war

sewgiler canıım öptümŞeniz

canım kadın güzellik uzmanı hee doğru sadece kliniklerde yapılıcakmış dedi...

ne ne olur bilemem ama lazerler kaldırılıcakmış diye daha öncede duydum a.s

Allah korusun demekten başka yapacak bir şey yok.Lazer her yerde kullanılıyor artık.Göz ameliyatları,kapalı ameliyatlar ama bir etkisi varsa da zamanla çıkacaktır yapacak bir şey yok.Ben de gitmeden önce baya düşünmüştüm ama doktorlarında yaptırıyor olmasa ya da hastanelerinde bu işe başlaması ikna olmamda etkili oldu.Ama kimseye de illa yaptır demem herkes kendi bilir.

yorum yapacak bilgi verecek kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hafe kullanıcısından alıntı Mesajı göster
Herkese merhaba...

bayanlar, izmirde iki merkezle görüştüm..izlenimlerimi paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum;
1- merkezlerin ikisi de nezih yerlerdi, ama birisi acayip kalabalıktı, giren çıkanın hesabı yoktu,tamam burası çok iyi sanırım dedım ama kalabalıktan savsaklarlar gibi de geldi..
2- kalbalık olan merkezde test atışı yaptılar, cihazın uygulama kısmı kıbrıt kutusu kadardı ve bır kerede sanırım 7-8 atış yaptılar,o cihazla seanslar kısa olur.
3- kalabalık merkezde test atışı yaptırmıştım ama diğerinde başladım.tek bir seans gittim, aslında görüşmeye gıtmıştım, üst bacak için başlayacaktım ama bir iki hafta sonra, çünkü almıştım ve tüylerin hepsi çıkmamıştı..ama kafaladırlar ve yaptırdım, kontrol seansında yenı cıkacakları yaprız dedıler, kontrol seansına da gıdemedım.
keşke gitseydin... zaten bir sürü para veriyorsun hiç değilse tam olarak faydasını gör... çoğu yer kontrol seansından bile kaçınıyor... bence gitmelisin...
4- yaptırdıgım merkezde benı endışelendıren sey cihazın uygulama bölgesı ılk merkezdekı gıbı kıbrıt kutusu genışlığınde değıl de en ufak bozuk para genışlığındeydı..(iğneyle kuyu kazmak gıbı uzun sürdü)
5- yaptırdıgım ucu küçük olan cihazın ışığı kırmızıydı ve soğutucusu da vardı ve her bir kerede tek atış yaptı, oysa o ucu buyuk olan cıhazda bır kerede 7-8 atış yapılmıştı..
ben ucu küçük tek atışlıkla yaptırıyorum... çok da uzun sürmüyor... ama uzun sürmesi belki yapan kişinin dikkatli olmak için ağır yapmasındandır...
6- ayrıca 350 tl üst bacak tek seans verdım, çok mudur? ama göbeği de bedava yapacaklar.. ben yarım bacak yani alt bacak + koltukaltı 275 tl verdim 6 seans boyunca... 7. seansımda 150 tl verdim... benim gittiğim yer de deiğre yerlere göre daha pahalı bir yer aslında... ama ilk başladığımda kampanya var demişlerdi... ama 350 yine de çok geldi bana...
7- asıl sorum; şimdi ikinci seansa giderken tüyler sankı hiç alınmamış gibi uzamasımı beklenıyor, yoksa seans zamanı gelınce sadece kökleri hafif görünür gıbı olsa da yaptırmak zorundamıyız? seans aralıkların nedir canım... benim bacak için 1,5 aydı... ve seansa kadar da çıkıyordu... sadece kökleri hafif görünür de olsa seans zamanlarını aksatmamanı öneririm... çıkmadı gitmeyeyim deme ; gerekirse yaptırdığın kişiyle görüş...

bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevınırım..teşekkürler...

umarım yardımcı olmuştur... yerimseniben

kızlar bana ıspartada lazer merkezi söylerimisiniz.gidipte memnun kaldığınız çok acil

kızlar bu kontrol seansı dediğiniz şey nedir? ben ilk defa bugün yaptırdım ve bana hiç başka bir seanstan bahsetmediler??

kızlar bu kontrol seansı dediğiniz şey nedir? ben ilk defa bugün yaptırdım ve bana hiç başka bir seanstan bahsetmediler??

genelde ilk 2 seans sonrası yapıyorlar canım... ilk seansta lazerin görmediği tüyler için 2 hafta kadar sonra kontrole gidiyorsun ; o zaman onlara da lazer uyguluyorlar... daha sonraki seanslarda azaldığı için pek kontrol seansı olmuyor...

bana söylemediler böyle birşeyi ama 2 hafta sonra dökülmeyen tüylerim için gidip kontrol seansı yapmanız gerekiyomuş desem seans için tekrar para almazlar değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…