ya bebişim dün keseledim çok az döküldü ama çok çok az birden dökülebilirmi gerçekten
Canım dökülüyo birden mesela regli olduğumda bi bakıyorum baya dökülmüş elleme sen dökülmeselerde kontrol seansında yaparla atış ama dökülecek bekle sen tmm tatlıma.s.
ben de lazer yaptirdim gecen sene soyle soyleyeyim on gun sonra dokulmus oluyor killar
fakat 7 seansa gittim bitmedi sonra biraktim sagolsun bikini ve kolalti icin gittim biyigi kendisi yapti
ama benim zaten killarim cok azdi az olmasina ramen bitmedi
biraz bence para kazanmak icin tam anlamiyla yapmiyorlar sen biter diyorsun bir ay gitmeyince ikinci ay yine eski haline donuyor
Ben Epilasyon Yaptırmak İsiyorum Fakat Tüyleri uzatıldıktan sonramı gidiliyor seansa biliyormusunuz
kızlar bugün gittiğim güzellik salonunda kadın güzellik uzmanı
2010 da lazerler toplanıcak dedi kanser riski varmış ??
bana sakın yaptırma yaptırıyosa ıpl yaptır dedi kafam karıştı :uhm:
MAMAMİYA cnaım gittiğim yerde epilasyonun hiç bi şekli yok güzellik merkezi kuaför üzerine
Canım kuaför olduğu için öyle demişlerdir hastanelerdede yapılıyo lazer we sadece epilasyon için kullanmıyorlar lazeri kadın hastalıklarındada kullanıyolar lazerle yaraları donduruyolar aynımıdır bilemiyorum ama bence kanserle alakası yoktur zaten yediğimiz içtiğim herşeyde kanser riski war
sewgiler canıım öptümŞeniz
canım kadın güzellik uzmanı hee doğru sadece kliniklerde yapılıcakmış dedi...
ne ne olur bilemem ama lazerler kaldırılıcakmış diye daha öncede duydum a.s
Herkese merhaba...
bayanlar, izmirde iki merkezle görüştüm..izlenimlerimi paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum;
1- merkezlerin ikisi de nezih yerlerdi, ama birisi acayip kalabalıktı, giren çıkanın hesabı yoktu,tamam burası çok iyi sanırım dedım ama kalabalıktan savsaklarlar gibi de geldi..
2- kalbalık olan merkezde test atışı yaptılar, cihazın uygulama kısmı kıbrıt kutusu kadardı ve bır kerede sanırım 7-8 atış yaptılar,o cihazla seanslar kısa olur.
3- kalabalık merkezde test atışı yaptırmıştım ama diğerinde başladım.tek bir seans gittim, aslında görüşmeye gıtmıştım, üst bacak için başlayacaktım ama bir iki hafta sonra, çünkü almıştım ve tüylerin hepsi çıkmamıştı..ama kafaladırlar ve yaptırdım, kontrol seansında yenı cıkacakları yaprız dedıler, kontrol seansına da gıdemedım.
4- yaptırdıgım merkezde benı endışelendıren sey cihazın uygulama bölgesı ılk merkezdekı gıbı kıbrıt kutusu genışlığınde değıl de en ufak bozuk para genışlığındeydı..(iğneyle kuyu kazmak gıbı uzun sürdü)
5- yaptırdıgım ucu küçük olan cihazın ışığı kırmızıydı ve soğutucusu da vardı ve her bir kerede tek atış yaptı, oysa o ucu buyuk olan cıhazda bır kerede 7-8 atış yapılmıştı..
6- ayrıca 350 tl üst bacak tek seans verdım, çok mudur? ama göbeği de bedava yapacaklar..
7- asıl sorum; şimdi ikinci seansa giderken tüyler sankı hiç alınmamış gibi uzamasımı beklenıyor, yoksa seans zamanı gelınce sadece kökleri hafif görünür gıbı olsa da yaptırmak zorundamıyız?
bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevınırım..teşekkürler...
kızlar bu kontrol seansı dediğiniz şey nedir? ben ilk defa bugün yaptırdım ve bana hiç başka bir seanstan bahsetmediler??
genelde ilk 2 seans sonrası yapıyorlar canım... ilk seansta lazerin görmediği tüyler için 2 hafta kadar sonra kontrole gidiyorsun ; o zaman onlara da lazer uyguluyorlar... daha sonraki seanslarda azaldığı için pek kontrol seansı olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?