• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer epilasyon düşünüyorum yardım...!

Epilasyon Güvenli Mi?

• Bir Fikrim Yok

OY: 0 0,0%
  • Hayır

• Ben Faydasını Gördüm

• Ankete Katılan
    0
  • Anket Kapalı .

21Burcu

YaşamakGüzeL
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
29
13
8
Arkadaşlar ben evlilik hazırlığı yapıyorum. Düğünden çok önce lazer uygulamasını yaptırmak istiyorum ama kararsızım 21 yaşındayım. Mersin de daha önce epilasyon yaptıran var mı? Başka yerde epilasyon yaptırdıysanız da tecrübelerinizi öğrenmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

PHILIPS LUMEA EPİLASYON IPL TÜY ALMA SİSTEMİ.jpg

Arkadaşlar bir kaç ay önce PHILIPS LUMEA EPİLASYON aletini aldım . Ama bu konularda biraz tembel olduğum için kendi kendime lazer olayı bana sıkıcı geldi ve aleti kullanmadım. Evde de boş yere durmasın diye 1.200 liraya aldığım aleti 1.000 liraya elden çıkarmak istiyorum. Garantisi ve faturası kutusunda. Ben Ankara'da ikamet ediyorum. İsteyen arkadaşlar olursa buradan haberleşiriz.

bende pendikte oturuyorum bende karar veremedim düşünme aşamasındayım.. gidenler tecrubelerini yazarlarsa çok iyi olur..

Merhaba bende evlilik hazırlığı yapıyorum benimilk seans lazer yapılalı bugün 10. gün genital dışında gözle görülür bir dökülme yok çıkan tüyler diken diken duruyor çok rahatsız edici hepsi birden dökülüp yeniden mi çıkıyor yoksa bir kısmı mı dökülüyor sadece bilmiyorum dökülmesini beklemeden kısaltmayı düşünüyorum hepsi dökülür mü beklesem mi bilemedim yaptırdıysanız fikir verebilir misiniz

Back