- 7 Mart 2014
- 131
- 8
-
- Konu Sahibi Ashiyamizuki
canım çok olmuş yazalı ama vortexten memnun kaldın mı? bende başladımda emin olamıyorum bir türlü. senin 4 ay falan olmş az çok belli olmuşturBende bugün başlıycam vortex pro nasıl acaba
Kizarikliklar gecti mi? Ne kadar surede gecti? Killarin cikmasinda azalma durumu nasil?Bugün 3.seansıma gittim. 2buçuk saat sürdü tüm vucudum. Nedense her zamankinden daha fazla acıdı ve bu sefer kökler belirgin kızardı sonrasında da geçmedi... Öğleden beri hala kızarık yerler var yanma hissi de geçmiş değil.
Ben de lazer için klinik arayışındayım , ünce tüylerde etki etmeyeceğini düşündüğüm için oralara direk iğneliye gitmeliyim diye düşündüm yani kol , göbek vs.Merhaba herkese. Geçenlerde Ankara'da klinik veya hastane önerisi istemiştim. Konuya cevap gelmeyince başladım kafama yatan bir yerde lazere. Nere olduğunu sonuç alırsam burada paylaşacağım belki 1 yıl belki 2 yıl sonra. :) ama isteyenlere özelden atarım. Lazer ep. Günlüğüm diye bir konu başlığı görmüştüm o mantıkla buraya yazmak istedim ben de. Hem okuyanlar faydalansın hem de ben yaşadıklarımı unutmayayım, kayda geçireyim diye :)
Ilk seanstan 3 hafta sonra ilk seansta yapılan yerlerin kontrol atışı için gitmiştim buraya yazmayı unutmuşum. 3 gün sonra da kalan yerlerin kontrol atışına gittim. Kılların çok güzel döküldüğünü söyledi tek tük gözden kaçan kıllara atış yapıldı o kadar. Birdahaki randevum 8 nisanda. Yani 2. Seans :)