- 7 Mart 2014
- 131
- 8
-
- Konu Sahibi Ashiyamizuki
Alexandrite cynosure:)Kullandıkları makine ne peki :)
Vortex için ipl'nin bir çeşidi diyorlar ama emin değilim onun hakkında cok bilgim yok maalesefBende bugün başlıycam vortex pro nasıl acaba
merhaba . seans araliklari önce iki ay oluyormuş tüyler azaldıkça aralık da uzuyormuş toplamda 2 2bucuk sene sürer sanırım benim. 1buçuk senede bilemiyorum size bağlı aslında kılın yapısına hormon dengenize vs:)Bende başlamayı düşünüyorum acaba seans aralıkları kaç ay oluyor tahminen biliyor musunuz? Ben sadece bir buçuk sene bu şehirde kalacağım bir buçuk senede genital ve koltukaltı seansları biter mi sizce ?
Çok teşekkürler inşallah güzel sonuç alırım ben de sizin gibi.Hayırlı olsun inşallah en kısa sürede sonuç alırsın ben de alexandrite ile yaptırdım bacak genital kol altı şimdi hamileyim iyi ki yaptırmışım diyorum. Kendine yaptığın en iyi harcama olacak emin ol.
O bana da oldu ilk 2 3 seans olurmuş diye okudum ve duydum da. Ince tüylü yerlerde olmadı mesela üst bacak üst kol ve sırt gibi :)Kol ve bacak için gittiğimde siyah nokta görüntüsü oldu 1 aydan fazla. Ince tüylü yerlerde de aynısı oluyor mu?