- 20 Kasım 2013
- 568
- 390
- 34
1 den 5 e kadar var derecesini o anki vudumun hassaslik seviyesine göre ayarlıyorum mesela tum bacak ve koltuk alti 5 te yaparken bikini bolgesini 3 ten fazla yapamiyorum :) su an baslangic asamasi oldugu icin ilk 4 seans iki hafra aralıklarla yapiliyor sonra ay da bi sefer sonrada kilin cikisina göre yap gitsin :)Peki bunun derecesi falan var mi nasil ayarliyosunuz :) e bide ciktikca yapiyomusunuz yoksa hepsinin cikmasinimi bekliyosunuz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/dolunay-epilasyonu.592422/
burdada yazılıyor bir de yine burdan birinin bloğu var ben oradan da takip ediyorum. yazmam doğru mu bilmiyorum ama onay olursa yazabilirim
1997 modeli iki baslikli ve kabloluCevap için teşekkürler :) Hangi modelini kullanıyorsunuz acaba
teşekkürler ayın konumu olayınıda araştırıcam bakalım :)
Bu konu cok guzel oldu.
Tamda dun arkadaslarla konusuyoduk kararimi vermistim kisin lazer yaptirmaya gidicektim.
Ama bu konuyla farkettim o bahsedilen cihazlarla cok daha ucuza gelirim.
Hatta uzmana gostermek istemedigim yerlerim var mahrem acisindan. Ben evde yaparim bu cihazla mesela kendi basima.
Ama bilemedim. Bu cihazlarin atislari bittikce para vermekte ayni masrafami yanasirki? Ese es olsa bile ozel bolgelerimdende kurtulmak var, bu bile buyuk fayda.
Lazereremi gitmek bu cihazlardanmi almak? Pff ne yapsamki?[/QUOT
Ayy malesef ki benimde beynim yanmaya başladı artık gözümü karartıcam remington alıcam galiba ama
lazerede gitsem tamamen biticeğini düşünmüyorum açıkcası o yüzden bu remington sınırsızı alsam
ampülü biterse yenisini veriyorlarmış o yüzden sınırsız diyorlar özellikle mahremiyet yönünden ve dışarıya da gitsem
farklı bir sonuç alıcağımı düşünmediğimden sanırım böyle bir cihaz alıcam
Ipl cihazı bitirmez uyutur 2 3 ay rahat ettirir daha ne olsun ki? Ben lazere gidiyordum bıraktım tekrar ayni çıkıyorlar birde ozel hastaneydi.Daha once ovdum ama bekleyince anladim alex bile kesin çözüm degil bende lumea almayi düşünüyorum simdiye verdigim parayla 5 6 tane alirdim yazik valla para tuzagi heryer en azından çıktıkça biz yaparız evimizin mahremiyetinde.97 modeli kablolu çalışıyormus 900 1100 arası fiyati şu aralar.Birde prestige çıkmış 1799 falan media markta oda hem kablolu hem kablosuz kullanimi var 3 başlıklı.bende kararsız kaldim hangisini alsam diye.takipteyim :)
Ama guzellik merkezlerinin cihzlari cok daha guclu diyorlar. Orda daha az seans lazim oluyor diyorlar. Ve daha uzun zaman gelmiyor tuyler diyorlar.
Bilemedimki ya.
Ben ev cihazi olsun diye 50 euro verip ise yaramazsa icim yanar o paraya, az degil hic. Belkide o 500 euroyu merkeze versem kurtulmus olurum.
Bi arkadasim var senelerdir lazerden bilgisi olan. Ona soruyum dur. Buryda tekrardan yazarim hangisinde karar kildigimi.
Güzellik merkezleri çok şikayet alıyor bu konuda gerçekten başarılı bir yer bulman lazım yoksa çoğu güzellik merkezi
para tuzağı