Kişisel Bakım Ürünleri LAZER EPİLASYON CİHAZI

friden

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
233
106
34
Merhaba arkadaşlar artık lazer epilasyon cihazı almaya karar verdim ama hangisini
alsam diye düşünüyorum philips'in lazer epilasyonu mu yoksa remington 6750 i light sınırsız olanı mı sizce
hangisini alsam deneyiminizle öneride bulunabilirmisiniz

Philips kullaniyorum gayet memnunum kardesimle birlikte kullaniyoruz. Kardesimin 4.seansi koltuk alti su an cok iyi durumda bacaklar ise yuzde 60 i gitti gibi ama tekrar cikar mi bilemiyoruz:)

Bunu bende merak ediyorum.
Suan hamileyim dogumdan sonra lazeremi gitsem yoksa kendimmi yapsam bilemedim tek bildiģim şu kil tüğ işinden gına geldi.

Philips kullaniyorum gayet memnunum kardesimle birlikte kullaniyoruz. Kardesimin 4.seansi koltuk alti su an cok iyi durumda bacaklar ise yuzde 60 i gitti gibi ama tekrar cikar mi bilemiyoruz:)
Peki bunun derecesi falan var mi nasil ayarliyosunuz :) e bide ciktikca yapiyomusunuz yoksa hepsinin cikmasinimi bekliyosunuz.

ben remington ı kullanıyorum
evde yer sorunun yoksa tavsiye ederim
kablolu olduğu için tüm vucudunu tek seferde yapabilirsin
kullanımı kolay
ben bacaklarımı 1 senedir almıyorum bile
1 senede 5 ya da 6 kere uyguladım
ilk 3 sefer 15 günde bir
sonra çıktıkça yaptım
şu an tüy sorunum yok diyebilirim

Cevap için teşekkürler :) Hangi modelini kullanıyorsunuz acaba

Bence bosuna almayin. Ben philips lumea almistim, duzenli olarak kullanim talimatinda yazdığı gibi de 7 8 ay kullandım. Kullandığınız sure icinde ise yariyor evet. Sonra hayat yogunlugundan aksatmaya basladim. Eski halinde tekrar çıktığını gördüm. Hicbir degisiklik olmamis uzun vadede. O yuzden cok pisman oldum, simdi konunuzu gorunce yazayim dedim.

Cevap için teşekkürler Süpermiş benim yazdığım modelden mi kullandığınız ürün

Hadi ya kötü olmuş sağolun bilgi için

Bunu bende merak ediyorum.
Suan hamileyim dogumdan sonra lazeremi gitsem yoksa kendimmi yapsam bilemedim tek bildiģim şu kil tüğ işinden gına geldi.
Aynen bana da gıda geldi ağda da yapamıyorum hiç değilse bitmese bile hem azalır hemde daha pratik işimi görürüm diye düşünüyorum

bende almayı dusunuyrum takıpteyım azalıp azalmaması onemlı degıl batıkdan yıldım heryerım yara bere batıktan kurtulmak ıcın ıstıyorum ya yenı epılasyon makınası almıstım mahvoldm plaJda utanıyrum bacagımda heryer leke gıbı batık ızı bıkını blgemde bıle defalarca oldu agdaya gectım sır kullanıyrum onu da tam beceremyrum sevmıyrum heryer yapıs yapıs ayda ıkı defa agdayla ugrasmak canımı sıkıyr sırf bu sebeblerden almak ıstıyrum ben

Isbaet oldu, ben de dun phillips lumea prestige siparisi verdim, yarin elime ulasacak insallah. Biz 4 kiz kullanacagiz, o yuzden sadece bikini ve koltuk alti icin kullanmayi dusunuyorum. Malum atis sayilari sinirli. Bacak-kol falan almaktan erinmiyoruz pek hatta epilasyon bolumune de asama asama yazacagim insallah, umutluyum ben

bence hiç makine alma. çünkü onlar ipl cihazlar ipl cihazlarla dışarıda da yaptırılsa tüyler uyutuluyor. yani bitti zannediyorsun 5 yıl sonra tekrar çıkıyor.

bence hiç makine alma. çünkü onlar ipl cihazlar ipl cihazlarla dışarıda da yaptırılsa tüyler uyutuluyor. yani bitti zannediyorsun 5 yıl sonra tekrar çıkıyor.
Evet bitmiyor biliyorum ama ben artık bitmesinide beklemiyorum sadece rahatca ev rahatlığında daha az efor sarfederek temizleniyim

Umarım istediğiniz sonucu alırsınız

Tesadüfe bak bende bu konuyu açıcaktım vazgeçtim şuan takipteyim..

Evet bitmiyor biliyorum ama ben artık bitmesinide beklemiyorum sadece rahatca ev rahatlığında daha az efor sarfederek temizleniyim

kıl tipinize göre diode veya alexandrite bitiriyor diye biliyorum. ben baya bi araştırdım da hatta ayın konumuna göre epilasyon tarihleri oluyor ben onda ağda ile bile acayip azalma sağladım. lazer için de tam anlaştığım sırada hamile olduğumu öğrendim :) artık doğumdan sonra gidicem inşallah. dediğim gibi epilasyon günlerini takip ederek 3-4 seansta komple kurtulabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…