merhaba. 2. seasn için belirli bi zaman war mı? bi arkadaşımın gittiği yer belli bi gün wermişler. kılları çıkmamasına rağmen 2. seansına gitti ve gittiği yer seanslar ne kadar erken olursa o kadr iyi olur demiş. bnm gittiğim yer de kılların çıkınca gel 2. seansa dediler. hangisi doğru acaba? belli bi zamandan sonra gitmek mi yoksa kılların çıktığı zaman mı? bu arada werdiğiniz bilgiler için gerçekten çok teşekkr ederz. bitanesiz a.s.
Doktor hanım ben bi soru daha sormak istiyorum.Ben bu batıklardan çok dertliyim.Bu yüzden lazere başladım.Epilasyon makinesi cildimi mahvetti.Bütün bacaklarımda kasık ve bikini bölgesinde bir sürü batık varİlk seansımı yaptırdım tabi henüz bi etkisi olmadı.Zamanla geçicek dedi uzman.Kaç seanstan sonra geçer bunlar? Bide bu batık tüyler lazerle yandıktan sonra nasıl dışarı atılır sanki orda kalırmiş gibi geliyor bana.Cımbızla tutup çekiyorum ben hatta iğneyle bile çektim. Kaç seanstan sonra pürüzsüz bi cildim olacak benim??
cok tesekkur ederım bır sorum daha olacak yuze yapılan epılasyonda bazen lazer bazı tuylerın artmasına sebep olabılıyomus dıye duydum bunun ıpl lazerde olmadıgını soyledı lazer yapan bır yer ne kadar dogru yuz bolgesı rısklı tuylereden kurtulalım derken ıyıce kıllanmayalım
merhaba ben de lazerle ilgili araştırmalar yaparken bu konu başlığını gördüm.bişey sormak istiyorum.ben 6 seans koltuk altım için lazer epilasyona gittim (alexandrite).daha sonra çok ince bi kaç tüy çıktı sadece ve merkezdeki lazerimi yapan kız artık bunlara lazer etki etmez boşuna yaptırmayın kalanlar için en iyi çözüm iğnelidir dedi.orda yapılmadığı için hem iğneli hem lazer yapan başka bi merkeze gittim.orda da baktılar ve diod lazer diye bişey önerdiler.daha önce 6 seans lazer yaptırdığımı söylememe rağmen bana 6-7 seans daha diod önerdiler.bana biraz ticari geldi açıkçası.tek seans denedim.pek bi fark olmadı.şimdi kalanları iğneliyle çözmeyi düşünüyorum.sizce iğneli kesin çözüm olur mu?bir de satın alınacak iğnenin çeşidi bi özelliği var mı ?
biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler :))
Bi sorum daha olucak, peki lazer epilasyon aci veriomu??
Merhabalar, benim desize bir sorum olacaktı. Ben göğüs bölgeme birer aylık ara ile 3 kez lazerli epilasyon yaptırdım. Yaptırdığım klinik, İstanbul Nişantaşında bir profesörün kliniği idi. Kalın tüyler inceldi, ancakince tüyler ise fazlasıyla belirginleşti ve çoğaldı. çok üzüldüm ve tedirgin oldum. Sonrasında hemşire hanımın da yönlendirmesi ile iğneli epilasyona başaldım, bir seans gittim. Ancak göğüs arasında ve uçlarında yoğun bir sivilcelenme oldu. Lazere oranla canım çok yanmadı, kabuklanmada olmadı.... Sonrasında doktora gittim ve bir iki ilaç aldım, cildim yavaş yavaş toparladı. Bu süreç sonunda tüylerin oldukça siyah ve de dik dik çıktığını farkettim. moralim çok bozuldu. İğneli epilasyon yapan uzman hanımla tel.da görüşüyoruz, çok çok ilgili biri. Kendisi de bir anlam veremedi, bir görmem laazım diyor. Ancak korktum açıkçası, ne yapacağımı inanın ki bilmiyorum.İğneliye devam mı etsem yoksa başka bir merkezde lazere mi gitsem.Lütfen biraz yardımcı olursanız çok sevinirim...
Merhabalar, benim desize bir sorum olacaktı. Ben göğüs bölgeme birer aylık ara ile 3 kez lazerli epilasyon yaptırdım. Yaptırdığım klinik, İstanbul Nişantaşında bir profesörün kliniği idi. Kalın tüyler inceldi, ancakince tüyler ise fazlasıyla belirginleşti ve çoğaldı. çok üzüldüm ve tedirgin oldum. Sonrasında hemşire hanımın da yönlendirmesi ile iğneli epilasyona başaldım, bir seans gittim. Ancak göğüs arasında ve uçlarında yoğun bir sivilcelenme oldu. Lazere oranla canım çok yanmadı, kabuklanmada olmadı.... Sonrasında doktora gittim ve bir iki ilaç aldım, cildim yavaş yavaş toparladı. Bu süreç sonunda tüylerin oldukça siyah ve de dik dik çıktığını farkettim. moralim çok bozuldu. İğneli epilasyon yapan uzman hanımla tel.da görüşüyoruz, çok çok ilgili biri. Kendisi de bir anlam veremedi, bir görmem laazım diyor. Ancak korktum açıkçası, ne yapacağımı inanın ki bilmiyorum.İğneliye devam mı etsem yoksa başka bir merkezde lazere mi gitsem.Lütfen biraz yardımcı olursanız çok sevinirim...
selamlar benimde sorum olacakti ama koltuk altima sanirim 7 seans oldu ankarada bi yere gidiyordum ama hala bitmedi o yuzden
bugun burada bi yere gittim ama fiyatlar turkiyeye gore kesinlikle pahali yine de yaptirdim yaa soguk hava ufledi ben boylesini hic gormemistim valla ankara yaptirdigim alexdi burdakiler de son cikan cihaz bilmem ne dediler ama valla bilemedim bu cihaz nedir 4ila 8 seansta bitmesi gerekir dedi bilemiyorum valla
koltuk altina 40pound yani 90 milyon verdimama umarim biter
aaaaaaaaaaaaaa lazer daha once yaptirdigim icin killarim niye direncli oluyor onu anlamadim tam tersi olmaz mi kac seanstir bitsinler artik yaaaaaaa offfffff peki bu ufleme olayi nedir ben ankara iki degisik merkezde yaptrdim ikisinde de boyle soguk hava uflenmedi bana???? cevap icin cok tesekkurler
Tüyler inceldiği için dirençli oluyor. Çünkü ince tüy lazerle atılan enerjiyi yeterince köke iletemiyor dolayısıyla kökte yeterli hasar oluşamıyor.
Soğuk hava üfleme sadece acı faktörünü etkileyen bir durum, yani lazerin etkinliği ile alakası olamayan bir durum. Ayrıca soğuk hava üflemesi lazerden bağımsız olarak sonradan da cihazın yanına eklenebilir.Ama sanırım size bahsedilen cihaz Apogee5500 adlı cihazdır. Eğer o ise etkili alexlerden biridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?