- Konu Sahibi dr.dido
-
- #1.061
Merhaba doktor hanım size bikaç sorum olacak ben yaklaşık 4 yıldır tüm yüzüme alexandrite ile lazer yaptırıyorum fakat bu süreç içinde en ufak bir faydasını göremedim aksine kıllarım yoğunlaştı ve yayıldı yüz için diode lazerlerin daha iyi olduğu söylendi bugün bi tıp merkezinde diode lazer uygulatmaya başladım sizce bi faydası olur mu bi de kafama takılan bişey var diode cihazının biçok çeşiti var bunlardan en etkilisinin light sheer olduğu söyleniyo o kafamı karıştırdı makine aynı olduktan sonra türünün farklı olması önemli bi etki yaratır mı bu arada tüylerim kalın ve siyah fakat tenim buğday
mrb Dido hn :) ben yeni üye oldum ve buradaki bilgileri okudukça iyiki üye olmusum diyorum
Ben koltukaltı için lazer epilasyona gitim ve çok faydasını gördüm;genital bölge içinde gitmek istiyorum ama sakıncalı olduğuna dair söylentıler var ;beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim ...
merhaba doktor hanım bşy öğrenmek istiyorum ben ekim ayında fotona lazere başladım tüm vucüt şu ana kadar 4 seans yaptırdım ilk seansta kontrol seansı vardı diğerlerinde yoktu. her seanstan sonra tüyler döküldü çoğuda seans sırasında döküldü, ama hep bi kaç hafta sonra tekrar çıktı bende mecburen jilet yaptım, bu sefer güzel sonuç alırım diye diye 4 sens oldu ama daha yüzde 20 azalma var bence ordaki bayana benim hormonlarımda bi problemmi var acaba neden böyle oluyor gerekirse test yaptırayım dedim gerek yok dedi şu ana kadar 1.500 tl harcadım ama moralim çok bozuk senağlama nerde hata yaptım sizce benim tüyler neden önce dökülüp daha sonra tekrar olduğu gibi çıktı? şimdiden teşekkür ederim.
Bu durum cilt yapınıza tüy yapınıza, uygulayıcının tedaviyi ne derece doğru yaptığına, kullanılan cihaza, sizin hormonal ve genetik yapınza bağlı olarak değişir. Ama 4 seansta çok belirgin bir azalma olması lazımdı. Hadi diyelim azalma olmadı ama en az 3-4 ay tüyler çokmadan temiz gezebilmeniz lazım.Bence bunu merkezdeki doktorunuzla iyice konuşmalısınız.vereliniortak
Yüz bölgesi ile ilgili ne söylesem boş. Diod daha iyi deniyor ama buda kişye ve kıla göre değişen bir durum doğrusu. Diod içinde light sheer iyi bir cihaz . Ama mediostar diye bir cihaz da vardı, ben onunda sonuçlarından memnundum. Cihazdansa kullanıcı ve uygun cilt şartlarının sağlanması daha önemli bir faktör.a.s.
3. seansta %10 azalma bence çok çok az bir azalma.Çıktı ise tedavinizi yaptırıp bir de haziran sonu yaptısanız sizi daha iyi idare ederfisfisfis. Ya da haziran başına kadar idare edip o zaman yaptırırsınız. Karar sizin.vereliniortak
bende bıyık bölgesini koltuk altı ve belden aşağımı ful yaptırmak istiyorum ya
özellikle koltuk altımı çünkü küçükken yüzme kursuna giderdim annemde çalışırdı bende küçücük tüylerimden çekinir tüy dökücüyle alırdım o yüzden annem gibi tüysüz bir bayan olmak varken koltuk altımda sert ve sık tüyler oluşmaya başladı sonraları ağdayla aldım tabi ama oluştu bi kere...
bıyık bölgemde de çok yok aslında tüycükler halinde neredeyse öylesine alıyorum işte her bayanın yapması gerektiği gibi ama sıkıldım artık ufacık şeyler için devamlı kuaföre gidiyorum o yüzden
neyse asıl soruya gelirsek ben 17 yaşındaym her yaştan kişi yaptırabiliyormu ve kesin sonuçlanabiliyormu yani bazen tam olarak etki etmediğini biraz tüy kaldığını söylüyorlar ama...
bizi bu konuda bilgilendirebilirmisiniz?? :)
doktor hanım acaba başka bi lazer merkezindemi tedaviye devam etsem alexle çalışan başka yerlerde var hormon testtinde bi sorun çıkmamıştı benim kıllar ağdayla bile alınca hemencik çıkardı zaten bu yüzden lazere başladım kurtulurum diye ama sonuç hüsran oluyo acaba merkezdenmi kaynaklanıyo lazercimi değiştireyimmi sizce 4.seansta
öncelikle teşekkür ederim bize zaman ayırdığınız için. tüylerim bölgelere göre değişiyo tabi alt bacak siyah k.altı genitalde öyle sadece üst bacak açık renk onlarda pek fayda olmaz dediler.siz 3-4 ay temiz gezmeniz lazım demişsiniz ben 1 ay dahi gezemedim.size bi sorum daha olacak ben lazeri yapan bayana memnuniyetsizliğimi belirtince diğer şubemizde alex makina var isterseniz oraya yönlendirelim dedi o makinanın hem alex hemde nd yağ başlığı varmş sanırım benim acelem 5 seansım geldi nereye gideceğimi şaşırdım :uhm: yoksa hepmi bıraksam sizce ??? Çok üzgünüm çoook
mrb dr hanım...ben bikini,koltukaltı ve yüze alexandrite yaptıryorum. endişem yüz. seans süreleri hiç artmadı, hep 5 haftada çıkıyor. ayrıca boynumdaki ayva tiyleri ayva tüy diye yapmıyorlar ama oradaki tüyler de çok rahatsız ediyor. ayva tüyler için ne tavsiye edersiniz? yüzümdeki sert tüyler inceldi ancak ayva tüyler kalınlaştı. dr kalınlaşan ayva tüylerin sonra yok olacağını söylüyor. siz ne düşünüyorsunuz? şimdiden teşekkürler...
Tüy yapınızı görmediğim için net birşey söyleyemiyorum ne yazık ki. Gittiğinizmerkezde doktor yok mu?fisfisfis
evet doktor var ama doktoru hiç görmedim bile ben ordayken hiç gelmemişti
Merhabalar,
Bugün bıyık bölgesine 2.seansımı yaptırdım. İlk seferde tamamen dökülmemişti tüyler ancak ilginç bir durum olmuştu. Tamamen uzun uzun çıkmadan gittim ben, o görüntüyle bekleyemiyorum çünkü ancak köklerden çok az çıktıklarında gittim, zaten uzman da o şekilde uygulama yapılabileceğini söyledi. Sonrasında dökülen de oldu ama bazı kökler öyle kaldı sanki. Uzamadılar ama dokununca tüysüz yumuşak bir deri olmadı ve kökler hafif de olsa görünüyorlardı. Bu seferde aynısı olursa bu konuda fikriniz nedir?
ben de bisey sormak istiorm doktorcumopuyorumnanaktan
ben suan diode laser yaptiriorum yuzum icin, daha doorusu yaptiriodum suan daha cikmadiklari icin tekrar gitmem gerekmedi, toplam 4 seans gitmistim ama 3 ve 4. seanslarimin arasinda 2-3 ay kadar bi zamn bekledim noolucak bakalim die, bu tedaviyi kotu etkilemis midir? kil gelisim donemleri falan acisindaneyvahedigeldismile
simdiden tesekkurleropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?