ben 4. seansımı yaptırdım.bakalım sonucu ne olacak.tüm vücut derken komple yüzün her tarafı,komple kollar,göbek,göğüs uçları,bel sırt genital popo bacaklar kompleçok tüylü deilim çok titizim bu konuda sadece:):)
slm.ben de bu gün lazer seansım vardı.ilk seansım.ben hiç acı hissetmedim.ortalama 1 saat sürüyor tüm vücut.kesinlikle lazer alexandrite makine olanları tercih edin.herkese tavsiye ederim.ama emzirenlere zararı varmı bilmiyorum.her ihtimale karşı sormak lazım.
merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum ben ilk seansa ayın 12 sinde gittim 26 sında yani yarın kontrol seansına çağırıldım ilk seanstan sonra kontrol seansı var diğer seanslarda yok dedi dr ,tüğlerimin bir kısmı döküldü özellikle koltuk altımda tamamen bitti diyebilirim ama genitalde dökülme az daha çok var şimdi tüğler uzadıda ben kontrol seansına o şekildemi gidicem yoksa tüğlere herhangibi bir işlem uygulayacakmıyım kısaltma gibi acil cevaplersanız sevinirim
arkadaşlar benim de sorum; uygulamadan iki hafta kadar sonra dökülmeye başlıyormuş ya, bu dökülme süreci ne kadar sürüyor?
oohh ne güzel ya.vallahi benim canım tatlı değildir genitali ağdayla aldırırken sinek ısırığı gibi geliodu mesela ama lazerde yaptıramadım bile oraya bidekoltuk altımdaki o acı neydi yaa öldüm öldüm dirildim resmen.benm cihaz diod.ondan sanırım.ama bir dahaki seansda k.altı ve genitalde alex.e geçiyorum inşallah az acır.dayanılcak gibi acısada razıyım gerçi
uygulamadan önce sizin tüylerinizi jiletle almanız gerekiyor zaten, işlemden 3-4 gün sonra tüylerde uzaman başlıyor, birkaç gün içinde dökülüyor kendiliğinden yani toplamda 10 gün diyebilirim
mesajınıza gerçekten şaşırdım, alexandrite ile yaptırınca her seans acı azalıyor, zaten öyle bir hava üflüyor ki acıdan çok üşüme hissediliyor
Merhabalar benimde bir sorum olacak ben alex epi care cihazla 3. seansıma gittim ikinci de 18 e 3 ile çalışmışlardı bu gidişimde 17- 5 yapmaya çalıştı bende buradaki doktorumuzdan öğrendiğime göre değiştirmeyin bir önceki ile aynı olsun dedim. fakat makinaları bakımdan yeni gelmiş çok etkiliymiş koruyuculuğu yüksek çalışacağım dedi ben yine 18 -3 yapalım deyince yaptı. ama bu seferki seansta bacağımın her yeri nokta nokta morardı. ama 2-3 gün sonra geçti. bu normal mi sizce yoksa ben yanlış birşey mi yaptım. bir zararı olmuşmudur sizce?
Doktor Hnm yoktunuz birkaç gündür, hoşgeldiniz tekrar alkisalkisalkis
Çok sağolun.Forumu takip ediyordum ama yanıt yazmaya vakit bulamadım. İşler aşırı yoğun bir de çocuklarım hastaydı ve bakıcı ve ben. Anca toparladık. Olmadığımın farkedilmesi beni çok mutlu etti. sevgiler.:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?