Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah memnunsundur doktorum bana popoda tam kesin sonuç beklemiyoruz dedi halbukı ilk başta öle dememiştikaydirigubbakcemile3 ama ben azalmasına bile razıyım hanı fazla belli olmasınlar yeter pürüzsüz olmasını ısterdım ama bukadarıda olur ben 5.seasımı yaptırıdm 6 ya yakında gidicem.

slm.ben de bu gün lazer seansım vardı.ilk seansım.ben hiç acı hissetmedim.ortalama 1 saat sürüyor tüm vücut.kesinlikle lazer alexandrite makine olanları tercih edin.herkese tavsiye ederim.ama emzirenlere zararı varmı bilmiyorum.her ihtimale karşı sormak lazım.

oohh ne güzel ya.vallahi benim canım tatlı değildir genitali ağdayla aldırırken sinek ısırığı gibi geliodu mesela ama lazerde yaptıramadım bile oraya bidekoltuk altımdaki o acı neydi yaa öldüm öldüm dirildim resmen.benm cihaz diod.ondan sanırım.ama bir dahaki seansda k.altı ve genitalde alex.e geçiyorum inşallah az acır.dayanılcak gibi acısada razıyım gerçi

merhaba arkadaşlar size ve sayın dr hanıma bişey danışmak istiyorum koltukaltı ve genital için 13.03.10 da ilk seansa gittim ondan iki hafta sonrada kontrol seansıma gittim şimdi ikinci seans için bana 23.04.10 da çağırdı bana sanki erken geldi ikinci seansa gitmek için sizcede öyle değilmi burda okuduğum yorumlara göre 2 ayda bir gidiliyor sanırım bu konudaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum bide şimdi şöyle özel bi durumumda var benim haziran ikinci haftası düğünüm var o zamana kadr 3. seans olurmu yoksa nasıl olur onu iyi bi denklemek lazım sanırım düğün üstü gidersemde yine yoluk tavuk gibi bi görüntüsü olacak tamda off ne yapsam bu ikinci seansımı ertelesem 3.seansıda düğünden sonrayamı bıraksam acaba yoksa uygunmudur bu böylee off sizin seans aralarınız ne kadardı arkadaşlar yarım lütfen

arkadaşlar benim de sorum; uygulamadan iki hafta kadar sonra dökülmeye başlıyormuş ya, bu dökülme süreci ne kadar sürüyor?

kontrol seansına hiç dokunmadan gitmeniz gerekiyor, kalanları yakmaları için zaten kontrol seansı

arkadaşlar benim de sorum; uygulamadan iki hafta kadar sonra dökülmeye başlıyormuş ya, bu dökülme süreci ne kadar sürüyor?

uygulamadan önce sizin tüylerinizi jiletle almanız gerekiyor zaten, işlemden 3-4 gün sonra tüylerde uzaman başlıyor, birkaç gün içinde dökülüyor kendiliğinden yani toplamda 10 gün diyebilirim

mesajınıza gerçekten şaşırdım, alexandrite ile yaptırınca her seans acı azalıyor, zaten öyle bir hava üflüyor ki acıdan çok üşüme hissediliyor

uygulamadan önce sizin tüylerinizi jiletle almanız gerekiyor zaten, işlemden 3-4 gün sonra tüylerde uzaman başlıyor, birkaç gün içinde dökülüyor kendiliğinden yani toplamda 10 gün diyebilirim

teşekkür ederim.

bir sorum daha olcaktı; lazer epi. çok nadir olarak deride koyulaşmaya sebep oluyormuş ya, bu başına gelen var mı hiç? bir de buna soğutucunun sebep olabilceği şeklinde yorum yapılıyor.

kol altı ve genital bölgeye yaptırdım.. kol altı hiç acımadı ama genital de öldüm.. bittim.. orta kısma biraz dereceyi düşürerek uyguladı.. ilk seansım olduğu halde çıkmıyor ama o orta bölgede, dereceyi düşürdüğü için olsa gerek çıkmaya başlamış sadece.. herhangi bir kızarıklık olmadı bende..

mesajınıza gerçekten şaşırdım, alexandrite ile yaptırınca her seans acı azalıyor, zaten öyle bir hava üflüyor ki acıdan çok üşüme hissediliyor

ay bende seans sırasında siizn gibi şaşırmıştım ciddi diyorum öyle böyle bi acı değildi ya kadın tutmasa sedyeden düşüyodum attım kendimi resmen.soğutucuda var ama dalga boyu fazlaya ondan daha çok acı oluo snırım.ama artık alex'le yaptırıcam inşallah alex kullanılanalr gibi bende " k.altım hiç acımadı yada az acıdı" diyebilirim

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

kızlar alexle yaptıranlar 3.seanstan sonra kıllarınız ne zaman çıkmaya başladı ve 3 seansta azalma ne kadar oldu kimisi benim 3 seansta bitti falan diyo acaip kıskanıyorum ya benim kıllarda az azalma var inceliyo ama öyle aman aman bi bitme olmuyo sanırım boşa kürek çekiyorum

Merhabalar benimde bir sorum olacak ben alex epi care cihazla 3. seansıma gittim ikinci de 18 e 3 ile çalışmışlardı bu gidişimde 17- 5 yapmaya çalıştı bende buradaki doktorumuzdan öğrendiğime göre değiştirmeyin bir önceki ile aynı olsun dedim. fakat makinaları bakımdan yeni gelmiş çok etkiliymiş koruyuculuğu yüksek çalışacağım dedi ben yine 18 -3 yapalım deyince yaptı. ama bu seferki seansta bacağımın her yeri nokta nokta morardı. ama 2-3 gün sonra geçti. bu normal mi sizce yoksa ben yanlış birşey mi yaptım. bir zararı olmuşmudur sizce?

burdaki doktor hanım dereceler her uygulamada aynı olur diyo ewt benim gittiğim yerde her seansta dereceyi arttırıyomuş sölediğine göre kafalarına göre uygulama yapıyolar işte bence burda söylenilenler doğru benim de fırsatım olsaydı forumdaki doktor hanıma giderdim ama istanbulda değilim artık ben uygulayan kişiye derece işini sorduğumdada kıllar inceldiği için derece arttırılıyo diye geçiştirdi işte benim 4.seansım geldi incelme var ama azalma aman aman değil 3.seansta baya bi azalması lazımdı ama nafile gittiğim 1seans daha gitcem bakalım

Morarma ince kılcal damarların çatlayıp bir miktar kan sızdırması sebebi ile olmuştur. Bir kaç gün içinde geçer. Çok da önemsemenize gerk yok. Bazen yüksek dozlarda bu olabilir.
Cilt renginizde değişiklik olmadığı sürece tedavilerde doz düşürülmesine gerek yok. Eğer baştaki doz cildinizin kaldırabileceği en yüksek dozsa ilerleyen tedavilerde de o dozla yapılmalıdır.

Doktor Hnm yoktunuz birkaç gündür, hoşgeldiniz tekrar alkisalkisalkis

Doktor Hnm yoktunuz birkaç gündür, hoşgeldiniz tekrar alkisalkisalkis

Çok sağolun.Forumu takip ediyordum ama yanıt yazmaya vakit bulamadım. İşler aşırı yoğun bir de çocuklarım hastaydı ve bakıcı ve ben. Anca toparladık. Olmadığımın farkedilmesi beni çok mutlu etti. sevgiler.:a015:

cok geçmiş olsun :) sıze gercekten ihtiyacımız var ıyıkı varsınız:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…