Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merbaha kızlarrrr ben bu cumartesi ilk defa genital ve koltukaltına lazere gittim alexandirite ile lazer uygulandı koltuk altımda biraz dahaa fazla acı hissettim çünkü orda daha yüksek dozda çalıştıklarını söylediler vallah acı vardı ama o kadr çabuk bittiki ben bile şaşırdım özensizcemi yapıldı acaba diye bile düşünüyorum nerdeyse 5 dk da oldu bitti hepsi işte 15 gün sonra kontrol seansına gidicem bakalım şimdilik bekliyorum ne olacak diye tütsülenmiş tavuk gibiyim şimdi :) bana sadece bepanthen sürmemi söylediler yanlız dr hanıma sormak istiyorum bu kremi almak için aczaneye gittiğimde bana bunun 3 çeşit olduğunu söylediler hangisi olduğuna karar veremedim plusu aldım bende onu önerdi eczacı sizce hangisini kullanmam lazım ben bol bol sürüyorum şimdilik bitmek üzere yenisini alacam hangini alayım bu sefer kullanan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

Ciltte anormal bir yanık olmadığı sürece sadece lazer uygulaması sonrası bepanten kremi sürseniz yeterli olur. Bunun dışında kol altı ve genital bölgenin zaten nemlendiriciye ihtiyacı olmayacaktır. (Doğal olarak nemlenen bölgeler olduğu için) Ben kullanılan besleyici kremlerin tüyleri de beslediğine inanıyorum dolayısı ile aşırı kızarıklık leke kabuklanma olmadığı sürece bepanten vb. kremlere gerek yok. Umarım tüyleriniz en kısa sürede biter.a.s.

teşekkürler Dr.JldBycn hemen cevap verdiğiniz için iyi çalışmalar sizin derin bilgilerinizden yararlanmak gibsi yokkopuyorumnanaktan

Merhaba, dün ilk kez bıyık bölgeme lazer uygulaması yaptırdım. Kökten aldırmayı 1 ay önce filan bırakmıştım ancak çok rahatsız olduğum için lazere gidene kadar makasla kısaltma yapıyordum. Yani gittiğimde hepsinin kökleri duruyordu ancak uzamış durumda değillerdi pek. O şekilde uygulama yapıldı ve dökülme olacağı söylendi ama bugün hala o kök şeklinde olanların çoğu duruyor gibi geldi bana. Normal midir acaba ?

merhaba doktor hanım..benim sorum şu:
ben 12 şubatta ilk seansımı yaptırdım genital ve kolaltı için..doktor bana 8 hafta sonraya randevu verdi ama benim tüylerimin tamamı çıkmadı henüz..yine de gitmem gerekir mi,yoksa tamamı çıkana kadar bekleyebilir miyim?

bir de genital bölgeye popo arası dahil ediliyor mu genelde?

teşekkürler şimdiden:)

Jilet konusunda ben de net bir yorum yapamayacağım.Çünkü bunu tamamen hataya göre karar veiyorum. Bazı tüyler yapı itibarı ile jilet yapılınca sertleşip artarak yoğunlaşırken, bazılarında hiç etki etmeyip tüylerin yapısını bozmuyor. Dolayısı ile jilet yapma önerisini kişiye göre veriyorum Ama şunu da söylemeliyim ki yüze jilet yapılması fikrinden de hiç hoşlanmıyorum ama bundan başka da yol yok ne yazık ki.(Lazer hastaları için geçerli bu yorumum)
Parmaklarınızdaki tüyler siyah ve kalınsa lazer yaptırmakta bir sakınca yok doğrusu.

Kullanılan cihaza göre durum değişir. Bazı lazerlerde jiletle tüyler tamamen temizlenip o şekilde tedavi yapılır ve tüyler uzayıp dökülür, bazısında kısaltılır ama yüzeyde görünür, tedaviyle yanar,kökler de 10 günd dökülür. Bazısında da tüyler uzunken yapılır, bir kaçgünden sonra dökülmeler başlar. Size kullanılan cihaza göre bu durum değişeceği için net bir yanıt veremiyorum.Şu an için yapacağınız tek şey bekleyip görmek olmalıdır.vereliniortak

12 şubattan sonra hafta nisan 10 gibi bir tarihe geliyor. daha 3 hafta gibi bir dönem var. Dolayısı ile tüyler o zamana kadar çıkacaktır. Lazerde eğer tedavi doğru yapıldı ise tüyler uzun süre çıkmaz, sonra da sanki bir kaç günde hepsi birden uzarmış gibi bir durum olur. O zaman da tedavi zamanınızın geldiğini anlarsınız. Daha vaktiniz var. 3 hafta sonraki durumunuza göre tedavi kararını vermelisiniz.
Normal şartlar altında genital bölgeye popo içi dahildir. Ama bu tamamen merkezlerin insiyatifine bağlıdır.

doktor hanım forumdan ogrendıgımız kadarıyla yuz ıcın lazerden basarı alma oranı cok dusuk ve yuze yapılan uygulamalarda boyuna dogru yayılma olma ıhtımalıde oldukca fazla. pekı gobek ve gogus uclarına lazer yaptırılsa basarı elde ıhtımalı nedır bu bolgelerdede yıne yaylıma olurmu?

teşekkür edermmm

doktor hanım ben 3.seansımabir ay önce gittim kontrol seansına gidemedim koltuk altımda uzayan tüyler var kontrol seansına gidemediğm içinmi lazer yapılırken bu tüyler yoktuda sonramı çıktığı için yoksa lazerden fayda göremicekmiyim 3.seansta herşey belli olur demiştinizde herkes 3. seantan sonra nerdeyse 3 ay temiz geziyo benim bir ay geçti çıkanlar var ince ince tek tükten fazla

Kontrol seansınıza gitmediğiniz için ince ince çıkmış olabilirler ya da 3. seansa erken gitmişsinizdir , daha çıkmayan tüyler vardır ve onlarında çıkış süresi geldiği için çıkmış olabilirler.Aslında kontrol seanslarını ihmal etmemek lazım doğrusu

göğüs ucunda da yayılma olasılığı var. Göbek deliğinin altında kalan kısım kalın ve siyahsa etrafa yaymamaya çalışılarak çalışılabilir. Tüm karında ise tüyler inmce ise yayılma ve artma olabilir ne yazık ki.

Merhaba doktor hanım çene altıma uzun süredir lazer yaptırıyordum tüylerimde incelme olmuştu ama azalmamıştı 3 seanstır IPL ye gidiyorum yüzüme ve boynuma doğru yayılma başladı moralim çok bozuk IPL yaptırdığım yer onlardan kaynaklandığını kabul etmiyor bu durumda ne yapmalıyım?

Eğer başlarda memnun olup son 3 seansta cihaz değişikliği yapıp memnuniyetsiz kaldınız sa ve IPL den dolayı tüylerde yayılmayı yeni farketti iseniz evet bence de Ipl Yayılmaya sebep olmuştur. Ama bütün lazer cihazlarında özellikle yüzde ince tüylerde yayılma riski mevcut. Benim tavsiyem iğneli epilasyon yaptırmanızdan yana. Geçmiş olsun.

merhaba doktor hanım malesef sizin yazılarınızı okumadan cene altıma ve kollarıma lazer yaptırdım tek seans.bir daha yaptırmayı düşünmüyorum ama tek seanstada yüz bölgesinde kıllarım cogalabilirmi yayılma olurmu diye korkuyorum bütün yazılarınızda bu riskten söz etmişsiniz okuduktan sonra cok pişman oldum tek seanstada kollarımda ve yüzümdeki tüyler cogalırmı yardımcı olurmusunuz lütfen

merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum ben ilk seansa ayın 12 sinde gittim 26 sında yani yarın kontrol seansına çağırıldım ilk seanstan sonra kontrol seansı var diğer seanslarda yok dedi dr ,tüğlerimin bir kısmı döküldü özellikle koltuk altımda tamamen bitti diyebilirim ama genitalde dökülme az daha çok var şimdi tüğler uzadıda ben kontrol seansına o şekildemi gidicem yoksa tüğlere herhangibi bir işlem uygulayacakmıyım kısaltma gibi acil cevaplersanız sevinirim

tüyleri 3 gün önceden jiletle gel demişlerdi bana kontrol seansına gitmeden

ama her seanstan sonra kontrol seansı yapmaları lazım on bi daha sor canım benim gittiğim ve burdaki arkadaşlarımızın çoğunun gittiği yer kontrole çağırıyor

ben 4. seansımı yaptırdım.bakalım sonucu ne olacak.tüm vücut derken komple yüzün her tarafı,komple kollar,göbek,göğüs uçları,bel sırt genital popo bacaklar komple çok tüylü deilim çok titizim bu konuda sadece:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…