merbaha kızlarrrr ben bu cumartesi ilk defa genital ve koltukaltına lazere gittim alexandirite ile lazer uygulandı koltuk altımda biraz dahaa fazla acı hissettim çünkü orda daha yüksek dozda çalıştıklarını söylediler vallah acı vardı ama o kadr çabuk bittiki ben bile şaşırdım özensizcemi yapıldı acaba diye bile düşünüyorum nerdeyse 5 dk da oldu bitti hepsi işte 15 gün sonra kontrol seansına gidicem bakalım şimdilik bekliyorum ne olacak diye tütsülenmiş tavuk gibiyim şimdi :) bana sadece bepanthen sürmemi söylediler yanlız dr hanıma sormak istiyorum bu kremi almak için aczaneye gittiğimde bana bunun 3 çeşit olduğunu söylediler hangisi olduğuna karar veremedim plusu aldım bende onu önerdi eczacı sizce hangisini kullanmam lazım ben bol bol sürüyorum şimdilik bitmek üzere yenisini alacam hangini alayım bu sefer kullanan arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum
Ciltte anormal bir yanık olmadığı sürece sadece lazer uygulaması sonrası bepanten kremi sürseniz yeterli olur. Bunun dışında kol altı ve genital bölgenin zaten nemlendiriciye ihtiyacı olmayacaktır. (Doğal olarak nemlenen bölgeler olduğu için) Ben kullanılan besleyici kremlerin tüyleri de beslediğine inanıyorum dolayısı ile aşırı kızarıklık leke kabuklanma olmadığı sürece bepanten vb. kremlere gerek yok. Umarım tüyleriniz en kısa sürede biter.a.s.
sevgiili doktor hanım, bende 1 yıldır yüzüme epilasyon yaptırıyorum, bitti gibi fakat jiletle kısaltma yaptıkları için ince tüyler kalınlaştı, ve dökülme azaldı, ilk seanslarda daha çok dökülüyordu, birinci sorum bu jilet çok mantıklı birşeymi? bu konudaki düşünceniz nedir?
ikinci sorum beni parmaklarımdaki tüyler çok rahatsız ediyor, bunlara lazer önerirmisiniz? ve jilet haricinde nasıl bir kısaltma uygulanabilir. teşekkürler.
Merhaba, dün ilk kez bıyık bölgeme lazer uygulaması yaptırdım. Kökten aldırmayı 1 ay önce filan bırakmıştım ancak çok rahatsız olduğum için lazere gidene kadar makasla kısaltma yapıyordum. Yani gittiğimde hepsinin kökleri duruyordu ancak uzamış durumda değillerdi pek. O şekilde uygulama yapıldı ve dökülme olacağı söylendi ama bugün hala o kök şeklinde olanların çoğu duruyor gibi geldi bana. Normal midir acaba ?
merhaba doktor hanım..benim sorum şu:
ben 12 şubatta ilk seansımı yaptırdım genital ve kolaltı için..doktor bana 8 hafta sonraya randevu verdi ama benim tüylerimin tamamı çıkmadı henüz..yine de gitmem gerekir mi,yoksa tamamı çıkana kadar bekleyebilir miyim?
bir de genital bölgeye popo arası dahil ediliyor mu genelde?
teşekkürler şimdiden:)
Kullanılan cihaza göre durum değişir. Bazı lazerlerde jiletle tüyler tamamen temizlenip o şekilde tedavi yapılır ve tüyler uzayıp dökülür, bazısında kısaltılır ama yüzeyde görünür, tedaviyle yanar,kökler de 10 günd dökülür. Bazısında da tüyler uzunken yapılır, bir kaçgünden sonra dökülmeler başlar. Size kullanılan cihaza göre bu durum değişeceği için net bir yanıt veremiyorum.Şu an için yapacağınız tek şey bekleyip görmek olmalıdır.vereliniortak
doktor hanım ben 3.seansımabir ay önce gittim kontrol seansına gidemedim koltuk altımda uzayan tüyler var kontrol seansına gidemediğm içinmi lazer yapılırken bu tüyler yoktuda sonramı çıktığı için yoksa lazerden fayda göremicekmiyim 3.seansta herşey belli olur demiştinizde herkes 3. seantan sonra nerdeyse 3 ay temiz geziyo benim bir ay geçti çıkanlar var ince ince tek tükten fazla
doktor hanım forumdan ogrendıgımız kadarıyla yuz ıcın lazerden basarı alma oranı cok dusuk ve yuze yapılan uygulamalarda boyuna dogru yayılma olma ıhtımalıde oldukca fazla. pekı gobek ve gogus uclarına lazer yaptırılsa basarı elde ıhtımalı nedır bu bolgelerdede yıne yaylıma olurmu?
Merhaba doktor hanım çene altıma uzun süredir lazer yaptırıyordum tüylerimde incelme olmuştu ama azalmamıştı 3 seanstır IPL ye gidiyorum yüzüme ve boynuma doğru yayılma başladı moralim çok bozuk IPL yaptırdığım yer onlardan kaynaklandığını kabul etmiyor bu durumda ne yapmalıyım?
benmı makınemde apocalypse cynosure acele etme bende senın gibi telaşlanmıştım 3.seans oldu hala bir değişişklik yok diye ama 4.seanstan sonra farkı görürsün ben 5.seansıma gittiğimde sadece genitalde alt kısımlarım cıkmıştı diğer bölgelerde de bayagı bı azalma oluyor.ben genitale 150 bel 80 popoya da 150 verıyorum.tüm vucut derken nelerı yaptırıyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?