How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dr hanım 2 seans lazere gittim ve şu anda tüyer daha zayıf çıktı 3hafta sonra tekrar gideceğim şimdi bu zayıf çıkan tüylere tekrar uygulandığında kalınlaşır mı

Lazerin incelttiği tüyler kalınlaşmaz. Siz ne kadar aralıklarla lazere gidiyorsunuz?

lazer yapılan bölgede atıorum seansdan 1 ay sonra flan tyler çıksa naapıcam.kökten alma işlemi yapamıorum sanırım.yani bnm muhtemel 2.ci -3.cü seanslarım yaza denk geliceği için daha da bi dkkatli olmam lazım tylü bacaklarla dolanamam yani :P seanslardan sonra çkan tyleri tekrar jiletlemem mi gerekio.eğer jletlersem lazerle incelen tylerim kalınlaşır ama.yada kalnlaşmaz mı.ay çıkamadm işin içindeeenn

Seans aralarına düzenli gittiyseniz normal şartlar altında 2-3. seansınızı yaz başı yapınca zaten yaz sonuna kadar idare etmeniz gerekir zaten. (en azından benim hastalarda öyle oluyor.) İncelen tüylere yazın jilet yapmaktan başka yolunuz yok . ama normalde jiletle tüyler erkenden çıkarken lazerde özellikle 3. seanstan sonra jiletle bile 15-20 gün çıkmadan idaree edenler çok oluyor. Hem öyle bir kere jilet yapma ile de tüyler iyice kalınlaşmıyor. Yaz sonrası yapılan birkaç jiletle tüyler olabildiğince sertleşir se renginiz açıldığı zaman yapılan tedavide daha iyi olacaktır. Siz bana ne zaman seanslara gittiğinizi yazarsanız tatilde nasıl olacağını anlatabilirim size.:lepi:

merhaba laser için epey araştırma yaptım ..forumu da inceledim...ancak bulunduğum şehirde 2 laser merkezi var. birinde alex denilen laser var ve pratisyen bir hekim tarafından yapılıyor...diğeri ise Fotona isimli laser cihazı var dermatolog( cildiye uzmanı dr) tarafından yapılıyor. fiyatları aşağı yukarı aynı...ben ise koyu renkli tüylere ve buğday tene sahip bir insanım. fotona daha mı iyi esmer ve buğday tenliler için...leke vs yapmaması açısından? ne dersiniz?

merhaba laser için epey araştırma yaptım ..forumu da inceledim...ancak bulunduğum şehirde 2 laser merkezi var. birinde alex denilen laser var ve pratisyen bir hekim tarafından yapılıyor...diğeri ise Fotona isimli laser cihazı var dermatolog( cildiye uzmanı dr) tarafından yapılıyor. fiyatları aşağı yukarı aynı...ben ise koyu renkli tüylere ve buğday tene sahip bir insanım. fotona daha mı iyi esmer ve buğday tenliler için...leke vs yapmaması açısından? ne dersiniz?

fotona Nd Yag lazerdir. sizin yapmanız gereken Nd yag mı alex mi? ona karar vermek. Çok anormal cilt koyuluğu olmayanlarda alex Nd yaga göre daha iyi yanıt veriyor.

Seans aralarına düzenli gittiyseniz normal şartlar altında 2-3. seansınızı yaz başı yapınca zaten yaz sonuna kadar idare etmeniz gerekir zaten. (en azından benim hastalarda öyle oluyor.) İncelen tüylere yazın jilet yapmaktan başka yolunuz yok . ama normalde jiletle tüyler erkenden çıkarken lazerde özellikle 3. seanstan sonra jiletle bile 15-20 gün çıkmadan idaree edenler çok oluyor. Hem öyle bir kere jilet yapma ile de tüyler iyice kalınlaşmıyor. Yaz sonrası yapılan birkaç jiletle tüyler olabildiğince sertleşir se renginiz açıldığı zaman yapılan tedavide daha iyi olacaktır. Siz bana ne zaman seanslara gittiğinizi yazarsanız tatilde nasıl olacağını anlatabilirim size.:lepi:

yaa siz böyle anlat anlat nası bi özveri bu yaa valla şükranlarımı iletiyorum size (:
ilk seansıma martın 15inde gidicem büyük ihtimal.cihaz alex.komple bacak+gntal+k.altı
benm korkum k.altma jlet yapınca syah bi görüntünün olması.benm zatn k.altmda asıl derdm bu erkeklern sakal tıraşı olduktan snraki gibi olan grntü.istedğim gibi tertemz gzkmüo orası.ama lazer buna çare olucak sanırım-inşallah yani-.işde korkuyorum çare olsada kötü grntü olur tkrr die:(

dr hanım 8 hafta da bir gidiyorum bu 3. seans olacak gerçi ilkini saymayabiliriz çünkü ıpl idi,şu anda bacaklarımda çok bi değişiklik yok özellikle batıklar öylece duruyo çıkmadı ama çıkanlar da ince ince çıkıyo ,genital de çok az çıktı onlar da çok zayıf,kollar da öyle çok azaldı ,benim korkum şu şimdi tekrar alexandrite ile yapılınca bu zayıflamış tüyler acaba kalınlaşır mı yoksa farklı bi aletle mi yapılması gerekir ,bi de bacaklarımdakiler hep batık şeklinde hala çıkan da yok gerçi

yaa siz böyle anlat anlat nası bi özveri bu yaa valla şükranlarımı iletiyorum size (:
ilk seansıma martın 15inde gidicem büyük ihtimal.cihaz alex.komple bacak+gntal+k.altı
benm korkum k.altma jlet yapınca syah bi görüntünün olması.benm zatn k.altmda asıl derdm bu erkeklern sakal tıraşı olduktan snraki gibi olan grntü.istedğim gibi tertemz gzkmüo orası.ama lazer buna çare olucak sanırım-inşallah yani-.işde korkuyorum çare olsada kötü grntü olur tkrr die:(

İlk seansınız 15 martta ise normal şartlar altında 2. seansınızında mayıs 15 ile haziran başı arassında olması lazım. Haziran başı tedavi yaptırırsanız eğer ve sıkı tarama ve doğru tedavi yapılırsa ağustos ortası hatta sonuna kadar bir sorun olmaması lazım. Tatil döneminizde bu aralarda ise bir sorun yaşamazsınız. Diğer msj da da dediğim gibi jilet de sizi 15 güne yakın idare edecektir.
koltuk altındaki kıl kaynaklı lekelenmeleri lazer tamamen geçirecektir.Sacede biraz sabırlı olmanız lazım. Şimdiden geçmiş olsun.a.s.

dr hanım 8 hafta da bir gidiyorum bu 3. seans olacak gerçi ilkini saymayabiliriz çünkü ıpl idi,şu anda bacaklarımda çok bi değişiklik yok özellikle batıklar öylece duruyo çıkmadı ama çıkanlar da ince ince çıkıyo ,genital de çok az çıktı onlar da çok zayıf,kollar da öyle çok azaldı ,benim korkum şu şimdi tekrar alexandrite ile yapılınca bu zayıflamış tüyler acaba kalınlaşır mı yoksa farklı bi aletle mi yapılması gerekir ,bi de bacaklarımdakiler hep batık şeklinde hala çıkan da yok gerçi

batık olanlar dökülemeyanlerdir büyük ihtimalle. İlk seanslardA bunun olması normaldir.1.seansınızı ben de yapılmamış sayıyorum. Lazer zaten 2.ya da 3. seanstan sonra tam sonuç verir. Ayrıca lazerle incelmiş tüyleri alex arttırmıyor, başta ince olup da yapılmaması gereken tüylerde artışa yol açabiliyor.a.s.

teşekkürler dr hanım ,bıkmadan her sorumuza sabırla cevap verdiğiniz için..:)

tekrar tekrar şükranlarımı iletiyorum.kibarlığınız ve vaktinizi bize bol bol ayırdığınz için teşekkür ediyorum.opuyorumnanaktan

merhaba size bişey sormak danışmak istiyorum bulunduğum yerde iki tane lazer epilasyon yapan yer var biri özel bi hastanede kullanılan nd yağ cyno-sure adlı cihaz ile yapılıyor dr değil yardımcıları giriyormuş uygulamayada diğeride dr kiliniğinde Alexandrite Apogee 5500 ama dr girmiyor uygulamaya çünkü dr erkek bide uygulayan arkadaş hemşireymiş bir yıldır faliyette olan bi yer ve hemşireye 7 aydır burdaymış biraz kararsız kaldım tecrübesi konusundada ama dediğim gibi alexandrite cihaz ama uygulayıcısı beni biraz düşündürdü tecrübesi nedir bilmiyorum ne yapmalıyım sizce hangisini önerirsiniz bana beyaz ten siyah kalın siyah kıl yapısına sahibim öneriniz benim için çok önemli ayrıca

valla tüm yorumları okudum çok faydalı oldu benim için teşekkürler :)

benımde bır sorum olcaktı benım oglum 10 aylık ben 2 gun once ılk sensa gıttım hala emzırıyorum estetısyen 6.aydan sonra onerıyoruz dedı sızın fıkrınızı alabılırmıyım

merhaba size bişey sormak danışmak istiyorum bulunduğum yerde iki tane lazer epilasyon yapan yer var biri özel bi hastanede kullanılan nd yağ cyno-sure adlı cihaz ile yapılıyor dr değil yardımcıları giriyormuş uygulamayada diğeride dr kiliniğinde Alexandrite Apogee 5500 ama dr girmiyor uygulamaya çünkü dr erkek bide uygulayan arkadaş hemşireymiş bir yıldır faliyette olan bi yer ve hemşireye 7 aydır burdaymış biraz kararsız kaldım tecrübesi konusundada ama dediğim gibi alexandrite cihaz ama uygulayıcısı beni biraz düşündürdü tecrübesi nedir bilmiyorum ne yapmalıyım sizce hangisini önerirsiniz bana beyaz ten siyah kalın siyah kıl yapısına sahibim öneriniz benim için çok önemli ayrıca

Beyaz cilt tipiiniz varsa eğer alexle yaptırabilirsiniz. Zaten kullanılan cihaz da en iyi tedavi yapanlardan biriymiş. Yapan kişi deneyimli ise bir sıkıntı olmaz. 6-7 aylık deneyim aslında doğru tarama yapması için uygun bir zaman. Benim önerim tedavi başında doktorun sizi görüp cildinizi değerlendirdikten ve dozu belirledikten sonra hemşire yada estetisyenin uygulaması. Ayrıca sadece kalın ve siyah kıl olan yerlerde başlayın. (kasık, koltuk altı ve alt bacak. ) Üst bacak da alt bacak gibi siyah ve kalınsa başlnabilir. kol gibi çok da kalın bölgelere de istiyorsanız on bölgeleri erteleyip diğer yerlerin sonucuna göre karar verebilirsiniz.a.s.

benımde bır sorum olcaktı benım oglum 10 aylık ben 2 gun once ılk sensa gıttım hala emzırıyorum estetısyen 6.aydan sonra onerıyoruz dedı sızın fıkrınızı alabılırmıyım

lazer yaptırmanızda bir sakınca yok. Bazen göğüs ucuna yüksk doz lazer atıldığında sütün tadında değişiklik yapabiliyor diye ben ilk aylarda önermiyorum ama zaten sizin 10 ay olmuş. Rahatlıkla yaptırabilirsiniz. Yalnız cilt tipi olarak da esmerseniz kasık koltuk altı göbek gibi hamilelikte koyulaşan yerlerinize dikkatli tedavi yapmak gerekebilir.( Yanık ve leke olmaması için) Gittiğinizyerde mutlaka bir hekim tarafından değerlendirilin lütfen.a.s.

iki yıl önce yüzümdeki tüylere ağda yaptırmıştım ertesi gün uyandığımda yüzüm tamamen alerji olmuştu 1 bucuk yıl tedavi gördüm ancak geçti
şimdi sarartma yapıyorum yüzüme,lazer epilasyon yapmak istiyorum ama korkuyorum tekrar aynı şey olur diye bana yardımcı olurmusunuz riskler nedir sizce

bişey sormak istiyorum lazer yaptırdıktan sonra ne gibi durumlar oluyor ben düşünüyorum yaptırmayı ama ne bileyim bi ağrısı yada acısı oluyormu ertesi gün yolculuğa çıkmayı düşünüyorumda beni etkilermi hareket etmemi falan bide çokmu acıyor ya :(

bişey sormak istiyorum lazer yaptırdıktan sonra ne gibi durumlar oluyor ben düşünüyorum yaptırmayı ama ne bileyim bi ağrısı yada acısı oluyormu ertesi gün yolculuğa çıkmayı düşünüyorumda beni etkilermi hareket etmemi falan bide çokmu acıyor ya :(

Tedaviniz doğru yapılırsa sizi etkileyen bir durum olmaz. Bazı hastalarda bazen kaşıntı olabiliyor ama günlük hayatı etkileyecek bir durum değildir bu.

Merhaba Dr. Dido

Ben şubat 4'te Lazer epilasyon adı altında IPL Ellipse light isimli bir cihazla yüz bölgem de epilasyona girdim. 2 gün önce IPL'in aslında modern bir ağda yöntemi olduğunu öğrendim. Daha önce yüzümü kesinlikle ip, ağda vb. yöntemler uygulamadım. Doğal olarak bilgi almaya gittim, direkt seanda aldılar. Tüm yüzümü jiletlediler. 24 gün sonraya randevu verdiler ve zamanında gitmezsem çok kötü olacağını söylediler. 2. seansada girdim ve 2 gün önce IPL'in ne olduğunu öğrendim. Başka bir yerle görüştüm alexander lazerle 400 tl ye bitiş garantiliymiş. Şimdi çok korkuyorum. Alexandır yorumlarıda yüz bölgesi için pek parlak sayılmaz =(

İnanın ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin.
Arkadaşlar arasın da da bu konuda tecrubeliler varsa bilgilerini öğrenmek istiyorum.

Gülücüklerle kalın...

Back