How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktor hanım lazerden sonra sürmem için nerisona c krem aldırıyolar bana herkes bepanten diyo farkedermi sizce bide bu kontrol seanslarına gidilmezse ne gibi dezavantajlar oluyo benim gittiğim merkezde lazerden 3 hafta sonra kontrol yapıyolar bu kontrol seansı benim adetime denk gelicek gibi kontrol seansında süreyi geçip adet bittikten sonra gitsem olurmu bide kontrol seansı için 3 hafta ara normalmi

Lazer tedavisi doğru yapıldı ise ve ciltte yanık vb. bir reaksiyon olmadı ise ekstra bir kreme gerek yok. Su bazlı bir nemlendirici yeterli olacaktır.Kontrol seansı 3 haftadan sonra olmazsa daha iyi olur çünkü kontrol geç yapılırsa bir sonraki seans tüylerin çıkışı düzensiz olur. Bence kontrole adetten önce gidin. Zaten adı üstünde kontrol kısa sürecektir. Kontrolun amacı kalan tüyleri toparlamak olduğu için kontrol yapılmazsa kalanlar bir sonraki tedaviye kadar uzar. Bunun sadece estetik görünüş olarak sıkıntısı olur onun dışında bir problem yaratmaz.

bende birşey sormak istiyorum. yaklaşık 1.5 yıl göğüslerimdeki tüylenme için lazere gittim. bir yıl önce bıraktım ve yaklaşık beş ayda yeniden çıktılar incelenleri de var ama çogu kalın hala. ne yapacağım tekrar gitmeliyim ama nereye? ıspartada yaşıyorum burada bir özel hastaneye gidiyordum ama sonuç alamadım. bunu yanında pcosum var hormon bozukluğum da var. jinekolog doğum kontrol hapı dışında bir ilaç vermedi. başka b,ir ilaç kullanmalımıyım acaba hormon bozukluğu için.

kızlar bende koltuk altıma ve birkaç yere daha yaptırmayı düşünüyorum da lazer..
ankarada nereye yaptırabilirim?? seanslar arasında kaç gün zaman oluyor (çünkü ankaraya sık gidemiyoruz)?? bir de emzirenlerde bir sakıncası olur mu (göğüs uçlarına da yaptıracağım da)?? cevaplarınız için şimdiden tşkler..

bende birşey sormak istiyorum. yaklaşık 1.5 yıl göğüslerimdeki tüylenme için lazere gittim. bir yıl önce bıraktım ve yaklaşık beş ayda yeniden çıktılar incelenleri de var ama çogu kalın hala. ne yapacağım tekrar gitmeliyim ama nereye? ıspartada yaşıyorum burada bir özel hastaneye gidiyordum ama sonuç alamadım. bunu yanında pcosum var hormon bozukluğum da var. jinekolog doğum kontrol hapı dışında bir ilaç vermedi. başka b,ir ilaç kullanmalımıyım acaba hormon bozukluğu için.

Polikistik over sendromu olan kişilerde eğer hormonsal aktivite kontrol altında tutulamıyorsa yeni ve siyah kalın tüyler çıkmaya devam eder. Bu süreçte lazer yaptırsanız bile tüyler tam olarak sonuç veremez. İlaç tedavinizi düzenli olarak kullanmanıza rağmen hala yeni ve çok yoğun tüylenme devam ediyorsa kadındoğum uzmanının tekrar değerlendirmesinde fayda var. İlaç tedavisi ne kadar zamandır düzenli olarak devam ediyor, öğrenebilir miyim?

kızlar bende koltuk altıma ve birkaç yere daha yaptırmayı düşünüyorum da lazer..
ankarada nereye yaptırabilirim?? seanslar arasında kaç gün zaman oluyor (çünkü ankaraya sık gidemiyoruz)?? bir de emzirenlerde bir sakıncası olur mu (göğüs uçlarına da yaptıracağım da)?? cevaplarınız için şimdiden tşkler..

Ben yoğun olarak emziren hastalarıma göğüs ucu bölgesine lazer önermiyorum. Ama bebeğiniz 6 aydan büyük olup ek gıda da almaya başladıysa yani sadece sütle beslenmiyorsa yaptırmanızda bir sakınca yok.

slm kızlar kızımın koltukaltına bir ay önce ilk seansı yaptırmıştık.
şu an hiç yok denecek kadar çıkanda döküldü,
bana kalırsa ikinciye bile gerek yok ama bi kez daha götürecem. acayipp mutlu oldum, haftsonu da genitale götürecem.
cihaz alexxx

Gittiğiniz merkezden memnun kalmanızdan dolayı benimle paylaşmanız mümkün mü?

Yüz bölgesine yaptırmayı düşünüyorum daha doğrusu sadece bıyık. Ancak daha önce de belirtmiştim ciddi endişelerim var, o kadar felaket tüm yüze yayılma senaryoları duyuyoruz ki... Yüz için hangi cihazı önerirsiniz?

Yüz bölgesine yaptırmayı düşünüyorum daha doğrusu sadece bıyık. Ancak daha önce de belirtmiştim ciddi endişelerim var, o kadar felaket tüm yüze yayılma senaryoları duyuyoruz ki... Yüz için hangi cihazı önerirsiniz?

Yüzde yayılma olmayan tek bölge bıyık bölgesidir.Dolayısı ile yaptırabilirsiniz. Cilt renginiz çok koyu değilse alexandrite cihaz olabilir.:lepi:

forumu yeni yeni kullanmaya başladığım için bu forumu da görmediğimden kendim forum açmıştım.ama yavaş yavaş öğreneceğim inşallah ;)

Lazer Epilasyonun sarı tüyleri görmemesi hakkında forumda bir çok konuya baktım ama yine de çok net karar verebilmiş değilim..Ama ığneli Epilasyonun faydalı olduğu belirtilmiş.Benim yüz, kol, bacak bölgelerimdeki tüyler çok fazla ve çok inceler, koltuk altı ve bacak arası bölgeleri bunlara nazaran biraz daha koyu ama yine de çoklar ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..iğneli yaptırmaya kalksam çok masraflı olacak lazer yaptırmaya kalksam tüyleri görmeyecek bir çok kişi sorununa çözüm bulmuş gibi gözüküyor..ben de yardımlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum.. Hatta özellikle nerede,kime gitmeliyiz şeklinde de bilgi verirseniz çok sevinirimm..

şeklinde bir yazı yazmıştım.. bıyık - koltuk altı, bikini bölgesi ve bacaklarıma epilasyon yaptırmak istiyorum.ancak bıyık ve bacaklar aşırı sarı (hatta nerdeyse beyaz) diğer taraflar da pek koyu sayılmaz.. ve özellikle bıyık kısmı için çok korkuyorum, cilt aşırı hassas her türlü bıyık aldırma işleminden sonra uçuk sorunuyla karşı karşıyayım.. iğnelide acı hissinden çok beni korkutan aslında bu.. Doktorumuz bu konuda bilgi verirse çok sevinirim teşekkürler..

forumu yeni yeni kullanmaya başladığım için bu forumu da görmediğimden kendim forum açmıştım.ama yavaş yavaş öğreneceğim inşallah ;)

Lazer Epilasyonun sarı tüyleri görmemesi hakkında forumda bir çok konuya baktım ama yine de çok net karar verebilmiş değilim..Ama İğneli Epilasyonun faydalı olduğu belirtilmiş.Benim yüz, kol, bacak bölgelerimdeki tüyler çok fazla ve çok inceler, koltuk altı ve bacak arası bölgeleri bunlara nazaran biraz daha koyu ama yine de çoklar ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..iğneli yaptırmaya kalksam çok masraflı olacak lazer yaptırmaya kalksam tüyleri görmeyecek bir çok kişi sorununa çözüm bulmuş gibi gözüküyor..ben de yardımlarınızı, tavsiyelerinizi bekliyorum.. Hatta özellikle nerede,kime gitmeliyiz şeklinde de bilgi verirseniz çok sevinirimm..

şeklinde bir yazı yazmıştım.. bıyık - koltuk altı, bikini bölgesi ve bacaklarıma epilasyon yaptırmak istiyorum.ancak bıyık ve bacaklar aşırı sarı (hatta nerdeyse beyaz) diğer taraflar da pek koyu sayılmaz.. ve özellikle bıyık kısmı için çok korkuyorum, cilt aşırı hassas her türlü bıyık aldırma işleminden sonra uçuk sorunuyla karşı karşıyayım.. iğnelide acı hissinden çok beni korkutan aslında bu.. Doktorumuz bu konuda bilgi verirse çok sevinirim teşekkürler..

Sorunuzu özelden cevaplamayı uygun buldum.( Bu gibi durumlarda önlem amaçlı ilaç tedavileri kullanılabiliyor.)

arkadaşlar selam öncelikle şunu söölemek istiyory-um yapan kişi çok önemli tecrübeli olması şart yeni öğrenmiş çaylak kızlar durumu daha berbat yapıyor.ben 2 yılı aşkındır lazer yaptırıorum yüzüme ve durum da azalma var ama olmayan yerlerde sert kıllar çıkmaya başladı.inanaın o kadar üzülüodumki sanki sadece ben yaşıomuşum bu sorunu gibi hissetmeye başlamıştım.burda sizlere yazdıkça bilgilendikçe bana çok ii geldi nerdeyse gher gün açıorum burayı acaba yeni bişi varmı die?ve en çok lazer konusunu araştırıorum.yüz bölgesini bitiren varmı kızlar?

arkadaşlar selam öncelikle şunu söölemek istiyory-um yapan kişi çok önemli tecrübeli olması şart yeni öğrenmiş çaylak kızlar durumu daha berbat yapıyor.ben 2 yılı aşkındır lazer yaptırıorum yüzüme ve durum da azalma var ama olmayan yerlerde sert kıllar çıkmaya başladı.inanaın o kadar üzülüodumki sanki sadece ben yaşıomuşum bu sorunu gibi hissetmeye başlamıştım.burda sizlere yazdıkça bilgilendikçe bana çok ii geldi nerdeyse gher gün açıorum burayı acaba yeni bişi varmı die?ve en çok lazer konusunu araştırıorum.yüz bölgesini bitiren varmı kızlar?

kullanılan makine neydi canım?

Sorunuzu özelden cevaplamayı uygun buldum.( Bu gibi durumlarda önlem amaçlı ilaç tedavileri kullanılabiliyor.)

yorum yapmaya yeni başladığım için 50 yorum sonrası msg gönderme hakkım oluyorumuş

o sebeple (sanırım) ziyaretçi sayfanıza yazdım..

Polikistik over sendromu olan kişilerde eğer hormonsal aktivite kontrol altında tutulamıyorsa yeni ve siyah kalın tüyler çıkmaya devam eder. Bu süreçte lazer yaptırsanız bile tüyler tam olarak sonuç veremez. İlaç tedavinizi düzenli olarak kullanmanıza rağmen hala yeni ve çok yoğun tüylenme devam ediyorsa kadındoğum uzmanının tekrar değerlendirmesinde fayda var. İlaç tedavisi ne kadar zamandır düzenli olarak devam ediyor, öğrenebilir miyim?

ben yaklaşık 2 yıldır doğum kontrol hapını kullanmıyodum. gecen ay tekrar başladım. aslında tüylenmede bir artış yok. aynı yerlerden çıkıyor sadece ve incelmede var. eski kalınlıkta değiller. sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum. yüzümde falan da yok sadece göğüs ucmun kenarları ve göbeğimin altında var. onlarda çoğalmıyor eğer ben ağda veya benzeri birşeyle almazsam. teşekkür ederim.

ben yaklaşık 2 yıldır doğum kontrol hapını kullanmıyodum. gecen ay tekrar başladım. aslında tüylenmede bir artış yok. aynı yerlerden çıkıyor sadece ve incelmede var. eski kalınlıkta değiller. sadece doğum kontrol hapı kullanıyorum. yüzümde falan da yok sadece göğüs ucmun kenarları ve göbeğimin altında var. onlarda çoğalmıyor eğer ben ağda veya benzeri birşeyle almazsam. teşekkür ederim.

Doğum kontrol hapının tüyler üzerindeki etkisi yaklaşık 3 ayda çıkar, yani bir aydan sonra da biraz rahatlama olur. Ben sizin yerinizde olsam o bölgeler çok da geniş olmadığı için iğneli epilasyon yapardım. Lazerle yayılma olabilir.

Siz hangi cihazı kullanıyorsunuz? Oldukça beyaz tenliyim ama yüz için başka iyi cihazlar da var mıdır diye merak ettim ( yani bıyık için ) ?
Umarım yayılma sorunu yaşamadan dediğiniz gibi kurtulurum :)

Yüzde yayılma olmayan tek bölge bıyık bölgesidir.Dolayısı ile yaptırabilirsiniz. Cilt renginiz çok koyu değilse alexandrite cihaz olabilir.:lepi:

Siz hangi cihazı kullanıyorsunuz? Oldukça beyaz tenliyim ama yüz için başka iyi cihazlar da var mıdır diye merak ettim ( yani bıyık için ) ?
Umarım yayılma sorunu yaşamadan dediğiniz gibi kurtulurum :)

Yüz için hangi cihaz en iyidir ?Bununla ilgili net bir yorum yapamam. Bu tüy yapısı, cilt tipi ve rengi, genetik ve hormonal faktörler gibi pek çok etkene bağlı olarak değişir. Ben kişiye göre değerlendirme yapmanın doğru olduğuna inananlardanım. (Genelleme yüz bölgesinde yapmak çok yanlış çünkü.)
Ben cihaz olarak alexandrite tipi lazer kullanıyorum. (Cihazın markasını söylememeyim)

Beyaz tenliyim ve düşündüğüm bıyık bölgesi tüylerim kalınlar. Sanırım alexandrite uygun olur benim için de. Teşekkürler cevabınız için

dr hanım 2 seans lazere gittim ve şu anda tüyer daha zayıf çıktı 3hafta sonra tekrar gideceğim şimdi bu zayıf çıkan tüylere tekrar uygulandığında kalınlaşır mı

lazer yapılan bölgede atıorum seansdan 1 ay sonra flan tyler çıksa naapıcam.kökten alma işlemi yapamıorum sanırım.yani bnm muhtemel 2.ci -3.cü seanslarım yaza denk geliceği için daha da bi dkkatli olmam lazım tylü bacaklarla dolanamam yani :P seanslardan sonra çkan tyleri tekrar jiletlemem mi gerekio.eğer jletlersem lazerle incelen tylerim kalınlaşır ama.yada kalnlaşmaz mı.ay çıkamadm işin içindeeenn

Back