- Konu Sahibi dr.dido
-
benimde bi sorum var lütfen yardim....
Bi kac gün önce koltuk altlarim icin ilk Laser Therapie seansim vardi. Ve bisey beni cok düsündürüyo acaba doktora gitmem gerekirmi?
Sag Koltuk altimda cok kücük kahverengi bi ben vardi, seansi uygulayan bayan benimi kücük bi parca yarabandi kibi biseylen örtü, ama seanstan sonra farkettim benimin rengi siyaha döndü. Sizce bunda korkulucak bisey varmi, bilgilendirirseniz cok sevinirim. bilmiyorumkismile
dr dido merhaba.. bacak epilasyonuna başlamadan önce dr test atışı yaptı ve o günün akşamında ve ertesi sabah kızarıklık olup olmayacağını takip etmemi söyledi sormak aklıma gelmedi ve herhangi bir kızarıklık olmadı.nedenini merak ettim?kol altı ve bkinide direk başlamıştı şimdiden tşk
dr.cum neolur yardım
foto lazermiş benim gittiğim sonradan öğrendim makinanın ismi perfectlıne ıpl sistem miş
bilgi verebilirmisiniz
tüm vücut gidiyorum
işe yarar bişey mi
lazer yaptıralı 15 gün oldu tüylerim döküldü ama dökülmeyen yerler var ilk seansımdı çok üzlüyorum neden dökülmüyorlar bide lazere sıcak su zarar verirmi hamama gitmenin sakıncası olurmu?
bana nie cevap vermio yaa
merhaba 2 aylık bebeğim var emzirirken lazer yaptırmak sütümü etkiler mi?
Aslında size yanıt vermiştim ama hakikaten mesaj yok burada. Tüy yapınız siyah ve kalınsa alt bacağa da başlamakta sakınca yok. Genital bölge zaten en iyi sonuç alınan yer. Bıyık bölgesi ise biraz uğraştırabilir.
doktor hanım ben ayın 13ünde 3.seansıma gitcektim ama bugün gittim biraz önce geldim lazerden ilk seansta kıllarıma bakınca siyah kalın iyi sonuç alırız demişti yapan bayan bugün sordu bana azalma varmı diye bende azalma yok biraz incelme var dedim oda jiletleynce yine kalınlaştı zaten sonra lazere başlayınca koltuk altımdan senin kıllar uğraştırcak sanırım 2 seansta yer yer azalmış olması lazımdı dedi genitale geçince ilkine göre incelmiş ama falan dedi moralim bozuldu ya bide sende yüksek çalışıyorum kılların inatçı demek dedi 22yle çalıştı bugün ilk seansta 18le başlamış şimdi 22ye çıkmış her seans arttırıyomuş çok geveledim ama sizin verdiğiniz bilgiler beni çok rahatlatıyo 22yle çalıştı daha sonra kalkmayın düşük doz üstünden gitcem dedi genitale bi sefer daha gitti sonra yanma varmı dedi o zaman yoktu eve gelince biraz yandı ama şmdi geçti bi yüksek bi daha düşük doz çalışmak normalmi bide her seans dereceyi arttırması moralim bozuk ya benim kıllar uğraştırcakmış zate ben ağda bile yapsam bi hafta sonra çıkmaya başlardı sivilcelerim için cildiye doktoruna gitmiştim ogün kan alıp hormon testi yaptı LH FSH Prolaktin estradiol total testesteron progesteron falan bakıldı normal dedi doktor. hormon testi adetliykenmi yapılır ben ogün adetli değildim ve doktor test yaptı ve hormonların normal demişti hormonlarda normalse siyah ve sert kıllarım var niye kıllar 2 seansta hiç azalma göstermedi acabamafoldumben biraz karışık oldu ama cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?