Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok minik benlerde problem olacağını zannetmiyorum. Bir kaç gün içinde soyulup normal rengine dönecektir. Hatta tamamen bile yok olabilir.

Dr.Dido forumda yok artık zannedersem. Onun için ben cevaplıyorum. K.altı ve bikiniyi de aynı merkez yaptı ise alt bacakta test atışına gerek yoktu aslında ama eğer cilt çok koyu renkli ise doktorunuz gerekli görmüş olabilir.CADIARZU

dr.cum neolur yardım
foto lazermiş benim gittiğim sonradan öğrendim makinanın ismi perfectlıne ıpl sistem miş
bilgi verebilirmisiniz
tüm vücut gidiyorum
işe yarar bişey mi

dr.cum neolur yardım
foto lazermiş benim gittiğim sonradan öğrendim makinanın ismi perfectlıne ıpl sistem miş
bilgi verebilirmisiniz
tüm vücut gidiyorum
işe yarar bişey mi

Şahsen Ipl in sonuç verdiğini hiç görmedim ve duymadım. Forumda da bilgi vermediğim tek cihaz bu olacak zannedersem.

slmlar daha once de yazmıstım ne yaptırsam dıye ıgnelı mı lazer mı cunku 6 seans oldu ve de pek etkılı oldugunu dusunmuyorum dıye dun gıttım son kez yuksek calısıyım detaylı calısıyım falan deyınce neyse dedım son kez bı daha lazer yaptırdım bundan sonra ınsallah ıgnelı...

lazer yaptıralı 15 gün oldu tüylerim döküldü ama dökülmeyen yerler var ilk seansımdı çok üzlüyorum neden dökülmüyorlar bide lazere sıcak su zarar verirmi hamama gitmenin sakıncası olurmu?

lazer yaptıralı 15 gün oldu tüylerim döküldü ama dökülmeyen yerler var ilk seansımdı çok üzlüyorum neden dökülmüyorlar bide lazere sıcak su zarar verirmi hamama gitmenin sakıncası olurmu?

Lazerden sonra 2-3 gün hamam , sauna vb. sıcak ortamları tavsiye etmiyoruz. 2-3 günden sonra bir sakınca yok.

Dr.JldBycn merhaba...bende yaklaşık bir yılı aşkın süredir lazer e gidiyorum (alexander lazer )..bıyık ve çene bölgesi için,bitirme garantili gittim fakat tamamen bitmedi tabii..sadece azalma ve tüylerde incelme var.bunun yanında daha önce olmayan boyun bölgemde yeni kıllar görüyorum..ben gittiğim yerden açıkçası hiç memnun kalmadım,sırf ticari amaç için yapıldığını düşünüyorum..istanbul da pendik teyim ve buraya yakın nereye gidebilirim açıkçası fikrim yok.birde iğneli epilasyon düşünmeliyim acaba?

mrblar benim bi sroum olucaktı.gittiğim merkezde alex candela adlı cihaz kullanılıyor bıyık ve genitale başladım .sizce olumlu sonuçlar alırmıyım bu bölgeler için ayrıca alt bacak içinde gitmeyi düşünüyorum sizce bu cihaz uygunmudur.buğday tenliyim bu arada

merhaba 2 aylık bebeğim var emzirirken lazer yaptırmak sütümü etkiler mi?

bana nie cevap vermio yaa

Aslında size yanıt vermiştim ama hakikaten mesaj yok burada. Tüy yapınız siyah ve kalınsa alt bacağa da başlamakta sakınca yok. Genital bölge zaten en iyi sonuç alınan yer. Bıyık bölgesi ise biraz uğraştırabilir.

merhaba 2 aylık bebeğim var emzirirken lazer yaptırmak sütümü etkiler mi?

Göğüs çevresi dışında istediğiniz her bölgeye lazer yaptırabilirsiniz. Hamilelikte genital ve koltuk altında kararma oluştu ise rengin açılmasını beklerseniz tedaviden daha olumlu sonuç alabilirsiniz.

teşekkrler

doktor hanım ben ayın 13ünde 3.seansıma gitcektim ama bugün gittim biraz önce geldim lazerden ilk seansta kıllarıma bakınca siyah kalın iyi sonuç alırız demişti yapan bayan bugün sordu bana azalma varmı diye bende azalma yok biraz incelme var dedim oda jiletleynce yine kalınlaştı zaten sonra lazere başlayınca koltuk altımdan senin kıllar uğraştırcak sanırım 2 seansta yer yer azalmış olması lazımdı dedi genitale geçince ilkine göre incelmiş ama falan dedi moralim bozuldu ya bide sende yüksek çalışıyorum kılların inatçı demek dedi 22yle çalıştı bugün ilk seansta 18le başlamış şimdi 22ye çıkmış her seans arttırıyomuş çok geveledim ama sizin verdiğiniz bilgiler beni çok rahatlatıyo 22yle çalıştı daha sonra kalkmayın düşük doz üstünden gitcem dedi genitale bi sefer daha gitti sonra yanma varmı dedi o zaman yoktu eve gelince biraz yandı ama şmdi geçti bi yüksek bi daha düşük doz çalışmak normalmi bide her seans dereceyi arttırması moralim bozuk ya benim kıllar uğraştırcakmış zate ben ağda bile yapsam bi hafta sonra çıkmaya başlardı sivilcelerim için cildiye doktoruna gitmiştim ogün kan alıp hormon testi yaptı LH FSH Prolaktin estradiol total testesteron progesteron falan bakıldı normal dedi doktor. hormon testi adetliykenmi yapılır ben ogün adetli değildim ve doktor test yaptı ve hormonların normal demişti hormonlarda normalse siyah ve sert kıllarım var niye kıllar 2 seansta hiç azalma göstermedi acabamafoldumben biraz karışık oldu ama cevaplarsanız sevinirim

son bi soru daha sorucam ilk seansta 18le çalışmış o zaman genitalde çok canım yanmıştı bugün 22yle çalışmış canım gene biraz acıdı ama ilk seans kadar değildi inceldiğine mi işaret bu iyi mi böyle olması

benim de bir sorum var..
ay sonu bacak bölgesi için lazere başlıycam.gitmeyi düşündüğüm yer dermatoloji merkezi ve epilasyon için kullanılan cihaz' Alexandrite mini Gentalase lazer' miş..bu cihaz hakkında bilginiz varmı acaba? etkilimidir ? seans ücreti 600 tl dediler,normalmi sizce ?bir de ben buğday tenliyim,en uygun cihaz hangisidir? yanıtlarsanız çok sevinirim..

Lazer tedavisinde tedaviye başlarken cilt rengi neye müsade ediyorsa maksimum dozu baştan çalışmak lazım. Her seans dozu arttırma gibi bir durum ancak yaz çıkışı bronz cilt yavaş yavaş rengi açıldıkça uygulanabilecek bir durumdur.Ama genitasl ve kol altı bronzlaşan yerler değil. Dolayısı ile şimdi cildiniz 22 yi kabul atti ise 1. seansta da o doz çalışılmalıydı bence. Tedavi sonrası düşük dozla tekrar üstünden geçmesi yapan kişinin iyi niyetine işaret bence, yaptığı bu işlemle dökülmeyi garantiye almış olur. Onun dışında bir zararı olmaz.
Lazerde sonuç alma 2. ya da 3. seans sonuna kadar uzayabilir dolayısı ile sizde sonuç vermeyecek demek yanıltıcı olur. 3. seanstan sonra da hiç azalma olmazsa değerlendirmek gerekir bence.
Hormon testi genelde adetin 3. günü civarı yapılır, bazı parametreler daha iyi değerlendirilir ama yukarıda yazdıklarınıza ek olarak testosteron seviyenize de bakmak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…