ben bu gün yine iki yerden fiyat aldım doktorcum,
ikisininde cihaz alex
biri alexin en iyi modeliymiş,
adını söyledi ama unuttum.
kampanya varmış birinde
koltukaltı,genital ve tüm bacak peşin 1600 tl dedi. 8 seans
doktorla konuştum ama kendisi yapmıyormuş.
diğer merkez seans başına ücret alıyoruz dedi koltukaltı,genital 200 tl dedi
ıpl ye bakmıyorum ve yazmıyorum artık sana sevgili doktorum.
a.s.
evet apogee demişti.
yarın kızımı götürecem bir baksınlar
bende seans başı istiyorum aslında ama öyle olunca fiyat yükseliyor,
burası apogee kullanıyor üstelik koltukaltı genitale 180 tl dedi biraz daha fiyat indirebileceğini söyledi.(iyi pazarlık yaparım dayerimseniben,ama sen duymamış ol)
neden seans başı yaptıırırm dediniz.
memnun kalmadığım takdirde bırakabilmem içinmi?
yoksa baştan savma iş yapmasınlar diye mi?
kafam karıştı şimdi:uhm:
İğneli epilasyon konusu benim uzmanlığım olduğuna göre bu soruya ben yanıt vermeliyim galiba:) Sorunuzun yanıtı hayır. Değil ağda yapıp gitmek tam tersine ne kadar uzatırsanız o kadar iyi. Uzmanını bulduğunuz taktirde de kesin sonuç alacağınızdan şüpheniz olmasın. Bu arada detaylı bilgi almak isterseniz iğneli epilasyon linkinde '' iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı'' başlıklı bir sayfa açmıştım. Okursanız faydalanacağınızı sanıyorum. Sağlıklı günler dilerim.
Çünkü 3. seanstan sonra seans araları 3-4-5-6 aya kadar uzuyor. Niye bütün para cebimnizden bir arada çıksın ki. 8 seans bile sürse 2-2,5 yıllık bir süre oluyor alex de. Yine de siz bilirsiniz.a.s.
sen daha iyi bilirsin canımmmmmmmmm,
hiç bıkmadan sorulara cevap verdiğin için ayrıca çoook teşekkür ediyorum.
müşterin boool olsun.opuyorumnanaktan
İğneli epilasyon konusu benim uzmanlığım olduğuna göre bu soruya ben yanıt vermeliyim galiba:) Sorunuzun yanıtı hayır. Değil ağda yapıp gitmek tam tersine ne kadar uzatırsanız o kadar iyi. Uzmanını bulduğunuz taktirde de kesin sonuç alacağınızdan şüpheniz olmasın. Bu arada detaylı bilgi almak isterseniz iğneli epilasyon linkinde '' iğneli epilasyon uzmanının paylaşım alanı'' başlıklı bir sayfa açmıştım. Okursanız faydalanacağınızı sanıyorum. Sağlıklı günler dilerim.
ahh doktorcum banada yardımcı olabilir misiniz acaba.
1- lazer yaptırmak istediğim yer :
"""""Dalga Boyu 755 nm'dir.
Alexandrite Sistemleri FDA tarafından onaylanmıştır Alexandrite Lazerin yaydığı dalga boyları ( 755 nm) en güçlü şekilde kıldaki melanini hedefler ve çevredeki dokuları minimum seviyede etkiler. """"""""
diyor buraya kadar herşey olması gerektiği gibimi?
2- oldukça beyaz tenliyizim ve k.altımdaki tüylerde kalın-siyah.uygun hastayım diiimi :)yalnız seyrekler.eğer lazere başlasam ağda kullanıodum bi süredir bırakıp jilete geçicem.doğru muyum?
3- asıl problemim şu ki.Ben k.altıma ne kadar güzel ağda yaparsam yapayım o bölgeyle diğer yerler arasında fark oluyor.şöyleki kıl olan yerler belli oluyor.yani kıl yok kılı ağdayla almış oluyorum ama izi var.şunun gibi : hani erkekler sakallarını güzel tıraş etselerde o tıraş ettikleri yerler belli olur ( örn.elmacık kemiğiyle tıraş ettiği sakal arasında fark olur ) ya bendede aynen öyle oluyor işte.Ağdayı kesinlikle sıcak flan kullanmıyorum zaten bi karartı-renk koyuluğu değil sorunum.umarım anlatabilmişimdir.
şimdi bu sorunum neden kaynaklanıyor?eğer kıl köklerinin kalınlığından kaynaklanıyorsa (öyle düşünüorum yanılabilirim)lazer yaptırınca önce kıl kökleri zayıflayıp daha sonra dökülünce bu sorundan kurtulabilir miyim??yani ben istiyorumki koltukaltımda kıl çıkan yerler çıkmayan yer arasında fark olmasınlazer bu sorunuma çare olur mu??
çook uzattım kusura bakmayın.ancak lazeri düşünmemin en büyük sebebi bu
ayrıca arkadaşlar aranızda böle bi sorunu olup lazere giden varsada yardımcı olursa inanın çok mutlu olurum.
dr'cuğum şimdiden çok saolllll
ben de doktor hanım a bi soru sormak istiyorum,iki hafta önce lazer yaptırdım ,genital bölgedekiler hemen döküldüler,ama bacaklarımda hiç bi hareket yok,ve üstelik hepsi siyah nokta şeklindeler,ara ara nemlendirici sürüyorum,bunlar ne zaman dökülürler ?
cevap 1:Buraya kadar herşey doğru.:lepi: çok beyaz tenliler için bu durum geçerli yanlız.(çevre dokuları minimum etkileme sözü)
cevap2 :Normal şartlar altında çok iyi sonuç alırsınız ama yine de görmeden %100 diemem.CADIARZU
cevap3: Bahsettiğiniz şey kıl köklerinizin koyu gölge yaratarak o bölgeyi lekeli gibi göstermesi. Lazer tedavisi bu gibi durumlara çok iyi gelir. 3-4.seanstan sonra tüyler iyice azaldıktan sonra o koyu gölgelerde geçerler. (Cilt kadife gibi oluyor.):jeyyar:
Size şiddetle lazeri tavsiye ediyorum.:içelim:
Ayy çook teşekkür ederim cevabınız için.Bende şiddetle lazer diyorum :)
yaza kadar muhtemelen 2 seans yaptırmş olucam belki 3de olablr.inşallah ozamanda görürüm etksini :) saolun tekrar[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?