• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dr.dido

Ziyaretçi
Slm. 4 yıldır bir güzellik merkezinde hekimim. Hem bir hekim hem de bir bayan olarak bazı bilgilerimi aktarmaktan mutluluk duyacagım. 1. epilasyonda en etkili kazer kesinlikle ve kesinlikle alexandrite. 2.Yapan kişinin tecrübesi doğru dozajlamalar açısından çok önemli. 3. Yüzünüze lazer yaptıracaksanız çok sabırlı olmak gerek. çünkü yüzdeki kıllar çok dirençli ve uykudaki kıl folikülleri hareketlenebilir. 4. Olmaması gereken yerdeki kıllardan (göğüsarası, göbek altı gibi) muzdaripseniz jinekologa gitmeli ve hormon bozukluğu ihtimalini araştırmalısınız. 5. Lazerde tek yasak bölge gözçevresidir. 6. lazer epilasyonda kılın siyah ve tonları olması şarttır. Maalesef kızıl sarı veya beyaza etkili değildir. 7.Cinsiyet ayrımı yoktur. Beyler de lazer epilasyonu keşfettiler zaten. 8.Sadece kıla renk veren melanin pigmentine etki eder. Terbezleri, yumurtalıklar, lenf bezleri gibi deri altı oluşumlara etki etmez. 9.epilepsi, diabet (AKŞ:150 üstü), kalp pili olanlar ve roacutan kullananlar yaptırmamalı. İlk anda aklıma gelenler bu kadar. Eğer sorularınız ve katkılarınınz olursa ilk fırsatta cevaplamaya çalışırım. Aşkla kalın.:nazar:

Vermiş Olduğunuz Bilgiler Için çok Teşekkür Ederiz Ben Diğer Sayfalardada Belirtmiş Olduğum Gibi 3 Nisanda Ilk Seansima Giricem Ama çok Tedirginim Nasil Bir Işlem Uygulaniliyor Aci Hissi Nedir özellikle Genital Bölge Için Birde Emziriyorum Buna Bir Sakincasi Olurmuu şimdiden Teşekkürler Sevgiyle Kalin

dr. dido merhabalar,

yardımın için çok çok teşekkürler.. bizi bilgilendiriyorsun..

bende bi sormak isityorum.
cuma başlıyorum nasipse..
genital bölgeyede yaptırmayı istiyorum ama korkularım var.

ben bekarım bunun "kızlığa" yahut ilerde "kısırlığa" vb. gibi bi soruna sebep olma ihtimali var mıdır yok mudur?

tekrar tekrar teşekkürler..

sevgilerimle...:1hug:

Vermiş Olduğunuz Bilgiler Için çok Teşekkür Ederiz Ben Diğer Sayfalardada Belirtmiş Olduğum Gibi 3 Nisanda Ilk Seansima Giricem Ama çok Tedirginim Nasil Bir Işlem Uygulaniliyor Aci Hissi Nedir özellikle Genital Bölge Için Birde Emziriyorum Buna Bir Sakincasi Olurmuu şimdiden Teşekkürler Sevgiyle Kalin

canım soruyu bana sormadın ama,
ben fikrimi seninlede paylaşmayı isityorum..

emla adında bi krem var, sürülen bölgede uyuşukluk hissi kazandırıyor, acı azalmış oluyor.. genitale yaptıracağımda bu kremi uygulayıp öyle gitmeyi düşünüyorum...

istersen sende arat forumlarda olacak, bu kremi kullanan çok kişi var.. sanırım vücut bakımı başılğında..

sevgilerimle.,

sağol canım ama herhangi birşey sürmek yok parfüm deodorant bile yok dedi oradaki görevli bence sende sor öyle git

slm.genital bölge için soran hanımlar: seanstan 3-5 gün önce jiletle kısaltın, ve seans günü Emla krem (eczaneden) sürüp 1-1.5 saat kadar bekleyin. Kremin içinde 5 küçük tüp var, en az 3ünü sürün. Çok rahat edersiniz.

Ya Bu Krem Aci Hissini Azaltmak Içinmi Tavsiye Ediyorsunuz Bide Benim Gideceğim Merkezde En Son Gelicen Günde Bi Bak çikan Varsa Jiletle Al Dedi Hatta Saç Kremiyle Kaygan Bir Zemin Hazirlayarak Tersten Vur Jileti Dedi Ama

dr. dido
benim bu sorumu da cevaplar mısın?
çok teşekkür ediyorum

dr. dido merhabalar,

ben bekarım bunun "kızlığa" yahut ilerde "kısırlığa" vb. gibi bi soruna sebep olma ihtimali var mıdır yok mudur?

bilgiler için teşekkürler
bu emla kremin etkisi kaç saat sürüyor acaba?

Buarada Jiletle Alarak Kökleri Güçlendirmek Makinanin Kil Köklerini Tanimasi Anlaminda Yararli Olurmuu

dr. dido merhabalar,

Hiç alakası yok kızlar. Kısırlık bambaşka nedenlere bağlı. Ayrıca lazer epil.da etkilernen tek doku kılkökü ve deri. Hatta 2 hastam hamile kalıp ara verdi. Belki üremeyefaydası olabilir.:)) Şaka tabii.:))

bilgiler için teşekkürler
bu emla kremin etkisi kaç saat sürüyor acaba?
Emla kremin uyşturucu etkisi 1 saatte başlar va ortalama 1 saat daha devam eder. Yalnız içindeki etken madde uçucu oldugu için masajla hızlıca sürdükten sonra streç filmle üstünü kapatmanızı öneririm. Benim bazı hastalarım diğer bölgelere de krem sürmeyi tercih ediyor. Bu size kalmış, yani sadece özel bölgeye uygulanacak diye bir kural yok.:))

Hiç alakası yok kızlar. Kısırlık bambaşka nedenlere bağlı. Ayrıca lazer epil.da etkilernen tek doku kılkökü ve deri. Hatta 2 hastam hamile kalıp ara verdi. Belki üremeyefaydası olabilir.:)) Şaka tabii.:))

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.. (:
KISIRLIĞA SEBEBİYET VERMEZ. ÇOK ŞÜKÜR
BUNUN KIZLIĞA DA ZARARI YOKMUŞ.. DÜN Bİ DR.A DAHA :asigim:DANIŞTIM

çok teşekkürler dr. dido

a.s.

merhaba,
ben size birşey sormak istiyorum. ben 8 martta koltuk altıma nişantaşında konusunda iddialı, herkesin bildiği bir yerde lazer epilasyon yaptırdım.üzerinden 15 gün geçti halen dükülmeyenler var. ve tuttuğum zaman elime gelmiyorlar bile. güçlü kökleri yani. bir yanlışlık mı var acaba bu işte. bazı yerlerine lazer hiç gelmemiş bile bence
bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz lütfen

merhaba,
ben size birşey sormak istiyorum. ben 8 martta koltuk altıma nişantaşında konusunda iddialı, herkesin bildiği bir yerde lazer epilasyon yaptırdım.üzerinden 15 gün geçti halen dükülmeyenler var. ve tuttuğum zaman elime gelmiyorlar bile. güçlü kökleri yani. bir yanlışlık mı var acaba bu işte. bazı yerlerine lazer hiç gelmemiş bile bence
bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz lütfen

10-15 gün içerisinde kontrol için çağırmadılar mı? tekrar kalanlara lazer uyguluyorlar ve bu işlem her seanstan sonra yapılıyor ücretsiz olarak

ben böyle biliyorum yani

dr. dido ve lazer yaptıran arkadaşlar sizlere bi sorum olacak

cmt günü komple lazer yaptırdım
benim tüy yapım siyah kalın ve beyaztenliyim
alexandır la yapıldı
ama bacaklarım hala kırmızı :(

alt bacaklarım daha iyi
ama üst bacaklarım kıl köklerim hala kırmızı kırmızı
2 günde tamamen düzelmemesi normal mi?

ne zaman geçecek bu kırmızı kök izlerim?

günde 3 kez bepanthne plus sürüyorum

teşekkürler

:( bacaklarım hala kırmızı gördükçe canım sıkılıyor
deneyimli arkadaşlar lütfen fikirlerinizi yazın
2 günde geçmemesi normal mi?

:(

Umarim Geçer Hatyatim Ben Henüz Yaptirmadiğimdan Bi Fikrim Yok Ama Inşallah Geçer Ve Birdaha çikmaz

ben sadece koltuk altıma yaptırdım ama bende hiç kızarıklık olmadı. o yüzden bilmiyorum canım. umarım en kısa zamanda geçer. fazla takmamaya çalış. bir iki güne kadar geçecektir.

Back