• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer akupunktura başladım ilk haftamda hiç kilo veremedim .. :(

oranje

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
4.097
77
363
bir hafta önce lazer akupunktura başaldım.60.200 kg ile başladım fakat bu hafta yeni seansa gittiğimde malesef sadece 300 gr vermiştim. gerçi ben onu vermiş saymıyorum çünkü öğlen saatinde ölçüldüğüm için o kadar oynama olması normal diyorum.10 kilo vermek isitiyorum 1 yıl önce doğum yaptım ama naptıysam kaldı kalanlar ..akupunktur yaptıranlar ne kadar sürede sonuç aldınız acaba. ne kadar devam etmeylim...
ayrıca önceden yediklerimin nerdeyse yarısına indim aburcuburu kestim ekmeği azalttım meyveyi bile çok az yiyorum. dikkat ediyorum ama neden veremiyorum anlamadım. çok moralim bozuldu..helllpppppp:53::26::18::18::18::18:

canım 4 ay önce akapunktura başladım bebekte emziriyorum ama 3 kg verdim 5 kg aldım araştır istersen bırakır bırakmaz 2 kat aldırıyor akapunktur suan 30 dk yürüyüş+bitki çayı ila daha iyi kilo vermeye başladom 6-7 kg gitti nerdeyse...başarılar

dr um istediğin kiloya ulaştığında sadece aylık tek tohumla koruma yaparız istersen dedi ama yemeni düzenen sokacağı için aşırıya kaçmazsan almasızn dedi her diyet ve spor gibi.emziriken alman normal bolca yiyo insan süt olsun die.az önce tartıldım 58.800 çıktım . geçen hafta hiç nerdeyse kulağımla oynamamaıştım şu an sık sık oynuyorum. onun bi etksii olabilri mi. acaba.

ben yaklaşık 3 aydır yaptırıyorum spor+diyet+3 lt su olmadan hiç faydası yok maalesef ayağım ağrıdığından beri 300 gr yağdan almışım ve üzülüyorum ama çaktırmıyorum birde şuan gribim yıkılıyorum ne diyeti su bile içesim yok ama yinede almışım anlamadım ben bu işi açken bile kilo alıyorum neyse 3 ayda toplam 4 kilo vermişim ama kitlendim şuan gram veremiyorum yaaa :(((:43:

Back
X