Lavaboya çıkınca kan gelmesi

Çok sağolun yorumunuz için,çikolatayı rahat 20 yıldır günde en az 2 ama cogublukla 4 taneye kadar yerim 3 gündür yememem belki dedginiz gibi hemen atamayacim sanırım,ama korkum 5 defa ayrı ayrı her cikmamda neredeyse 1 yemek kaşığı diyeyim anlatabilmek için kan geldi bu yüzden en iyi sonucu kolonoskopi ile alacağım sanırım

Bende dizenteri yada amip falan sandım ama bu işlemleri isteyince korktum açıkçası,dışardan yedik geçen hafta cogunlukla belkide dediğiniz gibi kaptım

Bence siz randevu alıp gidin. Büyük ihtimalle hemoroid olmuşsunuz. Diyet için ilaç vs hap kullanmıyorsunuz değil mi?
Hayır sadece bol yeşillik,sağlıklı ev yemekleri ve şekersiz,paketli gıdada tuketmiyorum yani 3 gün oldu başlayalı işin garip tarafı canim tatlı çekmiyor hastalıktan sanirim

Geçmiş olsun acaba takviye falan aliyormusun zayiflamak için alıyorsanız oda yapmis olabilir

Çikolata yemediğin için olmaz bu.
Eğer normale göre birden bire çok az yemeye başladıysan metabolizman zarar görmüştür.
Yeterince sıvı alıyormusun?

Makat çatlaması olmasınmı

Siz bence ilk once hemen yarin bi dahiliyeye gidip gaita tahlili yaptirin.ilk once bi dizanteriyi eleyin olmazsa kolonoskopiye gidersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…