Lavabodaki sarı leke? :(

Cok özür dilerim ama cok güldüm ya. Hollywood klisesi yapayim derken camasir suyuyla kalirsiniz iste öyle yorumu kopardi beni resmen :-D gözümde canlandi bir an.. Cok özür dilerim.
Camasir suyuyla cikmaz diyor annem cifle denenmeli diyor.

Keşke o lekelenen yerin, çelik mi, granit mi, plastik mi, ne olduğunu yazsaydınız, daha kolay çözüm bulunabilirdi.

Kızlar ya çok kötü birşey yaptım. Az önce mutfağın lavabosunda 1-2 foto, mektup yaktım. Lavabonun bir tarafında belirgin bir sarılık oluştu. Çamaşır suyu filan döktüm biraz geçti. Ama hala belli oluyor. Bu lekeyi hemen çıkarmam gerekiyor. Çünkü bu evde misafirim. Lütfen bana yardım edin. Ne yapabilirim? :(

Kırec sokucu camasır suyu karıstır 5 dk beklet cıkması gerekıyor

Kireç sökücüyü bir temizlik malzemesi hele de çamaşır suyu ile karıştırdığınızda ortaya çıkan gaz çok zehirlidir.
Bende çok inatçı lekeler olduğunda banyomda bunu yapıyorum ama o ortamın iyi havalandırıldığından ve orada olmadığımdan emin olmam gerekiyor yarım saat kadar.
Sonra duruluyorum.

Yardım edeyim derken konu sahibinin rahatsızlanmasına sebeb olmayalım:9::9:

Bu arada evsahibinin fotolarıdır onlar diyen bi arkadaşın yorumu dikkatimi çekti.:27:
Benim de aklıma aşağıdakine benzer senaryolar geldi.
Acaba konu sahibi görümceydi de abisi ile yengesinin fotolarını mı yaktı?
Yada eltisinin mutlu mesut fotolarını :ssz::ssz:
:27::27::27::27:

Dedim ya, senaryo bu ya :34:

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Çamaşır suyu, cif evde ne varsa denedim büyük oranda geçti hafif kaldı oda belli olmuyor :44:

Bu arada kızlar bazı yorumlara çok güldüm. :) Ev sahibinin fotolarını neden yakayımki? İşte sevgilimle alakalı durumlar. Yakmamın sebebi ev sahibi hanım teyze çöpümü karıştırıyor o yüzden ama keşke bir arkadaşında dediği gibi ıslatıp çöpe atsaydım. Yaptığım hatanın farkındayım haklısınz :14:

çamaşır sulu çifle biraz bekletip ovalayın hatta çitileyin o bölgeyi umarım işe yarar...

iki farklı deterjanı karıştırmanın ölümcül olacağını hiç duymadınız mı
anında zehirleyebilir
inşallah kimse dediğinizi yapmaya kalkmaz, sorumlusu olursunuz
böyle yanlış şeyleri önermek, özellikle de böyle herkesin okuduğu yerlerde söylemek büyük vebal bence

Back