Kızlar ya çok kötü birşey yaptım. Az önce mutfağın lavabosunda 1-2 foto, mektup yaktım. Lavabonun bir tarafında belirgin bir sarılık oluştu. Çamaşır suyu filan döktüm biraz geçti. Ama hala belli oluyor. Bu lekeyi hemen çıkarmam gerekiyor. Çünkü bu evde misafirim. Lütfen bana yardım edin. Ne yapabilirim?
hakkaten hollywood klisesi yapayim derken evi yakiyomussun nerdeyse :))))
ben sahsen o evin sahibi olsam da ole bisey yaptigini gorsem dingil der ensene bi tane patlatirdim
amma abartınız yani. ne var kızcağız yapmış bir hata. bir anlık öfke belki. şimdi telafi etmeye çalışıyor.
varsa öneriniz söyleyin....
bence o leke yanık lekesi.fotoları yakayım derken orayı da yakmışsınız.allah akıl fikir versin
Domestos..amma abartınız yani. ne var kızcağız yapmış bir hata. bir anlık öfke belki. şimdi telafi etmeye çalışıyor.
varsa öneriniz söyleyin....
niye büyük puntoyla yazdınız kiHadi ya hata zor anlarda yapilir bana göre cöp denen birsey var gereksiz olan seyleri atmak icin neden onu kullanmayi denememisde atesle ugrasiyor hemde misafirlikte? luzümsuz birsey.
Bide insanlarin canina evine mal olacak birsey evi yakabilirdide düsünmeden yaptigi biraktigi lekeden belli olmuyormu.. Yada bir derstir bu.. Insanlarin baskalarinin esyalarinada zarar vermeye hakki yok diye düsünüyorum
niye büyük puntoyla yazdınız ki
tabiki hakkı yok ama şu anda oda farkında sanıyorum yanlışının.
kız şuanda çözüm arıyor, nasihatleri dinleyeceğini hiç sanmıyorum.
daha sonra, oturup sakin kafayla düşününce anlar ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?