Lavabodaki sarı leke? :(

elsa123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2011
182
1
66
Ankara
Kızlar ya çok kötü birşey yaptım. Az önce mutfağın lavabosunda 1-2 foto, mektup yaktım. Lavabonun bir tarafında belirgin bir sarılık oluştu. Çamaşır suyu filan döktüm biraz geçti. Ama hala belli oluyor. Bu lekeyi hemen çıkarmam gerekiyor. Çünkü bu evde misafirim. Lütfen bana yardım edin. Ne yapabilirim? :(

​Cifleyin arkadaşım geçer mutlaka cif lekesiz bırakır

Kızlar ya çok kötü birşey yaptım. Az önce mutfağın lavabosunda 1-2 foto, mektup yaktım. Lavabonun bir tarafında belirgin bir sarılık oluştu. Çamaşır suyu filan döktüm biraz geçti. Ama hala belli oluyor. Bu lekeyi hemen çıkarmam gerekiyor. Çünkü bu evde misafirim. Lütfen bana yardım edin. Ne yapabilirim? :(

mermerse hiç ugrasma ,celıkse cifle falan rahat cıkar

Hollywood klişesi yaşayım derken elinde çamaşır suyuyla kalırsın böyle... Niye yakıyorsun arkadaşım çöpe atsana.

Kendi evin olmayan bir yerde bu gereksiz duygusallık ya da öfke niye?
Okunmasını, görünmesini istemiyorsan suyla yıkasaysın..
O zaman da belli olmazdı..

Son düzenleme:
hakkaten hollywood klisesi yapayim derken evi yakiyomussun nerdeyse :))))

ben sahsen o evin sahibi olsam da ole bisey yaptigini gorsem dingil der ensene bi tane patlatirdim

Ne tuhaf insanlar var ne diye size ait olmayan bir evde birsey yakiyorsunuzki gereksiz yere..
Ya ates tutusup evi yaksaydiniz
:20:

amma abartınız yani. ne var kızcağız yapmış bir hata. bir anlık öfke belki. şimdi telafi etmeye çalışıyor.
varsa öneriniz söyleyin....

hakkaten hollywood klisesi yapayim derken evi yakiyomussun nerdeyse :))))

ben sahsen o evin sahibi olsam da ole bisey yaptigini gorsem dingil der ensene bi tane patlatirdim

bence o leke yanık lekesi.fotoları yakayım derken orayı da yakmışsınız.allah akıl fikir versin

amma abartınız yani. ne var kızcağız yapmış bir hata. bir anlık öfke belki. şimdi telafi etmeye çalışıyor.
varsa öneriniz söyleyin....

Hadi ya hata zor anlarda yapilir bana göre cöp denen birsey var gereksiz olan seyleri atmak icin neden onu kullanmayi denememisde atesle ugrasiyor hemde misafirlikte? luzümsuz birsey.

Bide insanlarin canina evine mal olacak birsey evi yakabilirdide düsünmeden yaptigi biraktigi lekeden belli olmuyormu.. Yada bir derstir bu.. Insanlarin baskalarinin esyalarinada zarar vermeye hakki yok diye düsünüyorum

Daha neler duyacağız :))) çöpe atsaydın ya ne gerek var yakıp kül etmeye :41:hemde başkasının evinde iyi cesARETMİŞ yani sendekide...

Son düzenleme:
Hadi ya hata zor anlarda yapilir bana göre cöp denen birsey var gereksiz olan seyleri atmak icin neden onu kullanmayi denememisde atesle ugrasiyor hemde misafirlikte? luzümsuz birsey.

Bide insanlarin canina evine mal olacak birsey evi yakabilirdide düsünmeden yaptigi biraktigi lekeden belli olmuyormu.. Yada bir derstir bu.. Insanlarin baskalarinin esyalarinada zarar vermeye hakki yok diye düsünüyorum
niye büyük puntoyla yazdınız ki :3:
tabiki hakkı yok ama şu anda oda farkında sanıyorum yanlışının.
kız şuanda çözüm arıyor, nasihatleri dinleyeceğini hiç sanmıyorum.
daha sonra, oturup sakin kafayla düşününce anlar ancak :ssz:

Son düzenleme:
niye büyük puntoyla yazdınız ki :3:
tabiki hakkı yok ama şu anda oda farkında sanıyorum yanlışının.
kız şuanda çözüm arıyor, nasihatleri dinleyeceğini hiç sanmıyorum.
daha sonra, oturup sakin kafayla düşününce anlar ancak :ssz:

arada bir büyük yaziyorum yanlis algilamayin.. ama abarrtiniz demeniz bence yanlis ayni sey sizin evde yasansa böyle cevap verceginizi sanmiyorum.
Cöp denen birsey var sonucta. Cözüm de yok yaktigi mektupla birlikte orayida yakmis belliki ondan sarilik lekesi olusmus vede o leke gitmez.

Bence simdiden ev sahibinden özür dilesin. :106:

Back