Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kum dokme nedir? Neden olur ? Hiç birseklde kan sulamdirci falan kyllanmyorum sadece folik asit kullaniyorum . Acile gidince ne yapacak doktorBence doktora görünün.
Gebelikte kum dökme durumu olabilir
Kan sulandırıcı kullaniyorsaniz olabilir
Bir sürü neden var bence acile gidin
Bu normlmi degilmi ? Tam kipkirmizi gelmedi . İdrarın en sonunda gelen birseydi birazHemen git bence acile, sakince hiç panik yok, birseyler olabilir bakilmasinda fayda var
Acilde ultrason varmı bakabilrlermiHemen git bence acile, sakince hiç panik yok, birseyler olabilir bakilmasinda fayda var
Bobrek işteKum dokme nedir? Neden olur ? Hiç birseklde kan sulamdirci falan kyllanmyorum sadece folik asit kullaniyorum . Acile gidince ne yapacak doktor
Kadın doğum acile gideceksin gitmedin mı daha önce, orada tabii ki ultrason var, gerekli yerlere yönlendirmeler, ilk yapılacak işlem kadın doğum acilde muayene olmakAcilde ultrason varmı bakabilrlermi
İlçe deyim ben kadın doğum açılın olduğunu sanmiyorum kiKadın doğum acile gideceksin gitmedin mı daha önce, orada tabii ki ultrason var, gerekli yerlere yönlendirmeler, ilk yapılacak işlem kadın doğum acilde muayene olmak
Böbreklerde oluyor kum dökünce idrarda kan oluyor. Acile gidince doktor bebeğe bakar ve tahlil vs alır panik yapmayın ama kontrollü olunKum dokme nedir? Neden olur ? Hiç birseklde kan sulamdirci falan kyllanmyorum sadece folik asit kullaniyorum . Acile gidince ne yapacak doktor
Bı bak internetten en yakın nerde var acilde bakıyorlar ultrason falan hallederler herşeyi yaparlar tahlil falanİlçe deyim ben kadın doğum açılın olduğunu sanmiyorum ki
Acile geldm şimdi sonuç bekliyorumBı bak internetten en yakın nerde var acilde bakıyorlar ultrason falan hallederler herşeyi yaparlar tahlil falan
Ne yaptınız sonuçtan bizi haberdar edinAcile geldm şimdi sonuç bekliyorum
Hayırlı haberler alirsin inşallah, geçmiş olsunAcile geldm şimdi sonuç bekliyorum
YazaacmNe yaptınız sonuçtan bizi haberdar edin
10 haftalık gebelikte yerleşme kanaması olmaz ki.Korkmayın yerleşme kanaması da olabilir
Yerleşme kanaması değildir o geçti bence . Dgeerlerime baklildi idrar ve kan istendi . Kan değerlerinde bişey çıkmadı zaten daha sonra da kanamadı safece bir kez kanadı devam ederse merkeze gidin dediler . İdrarda da zaten daha önce enfeksiyon çıkmıştı antbytk yazmsti doktor kullndm ve btmisti bakteri görünmesi dışında bişey çıkmadı haftaici doktoruma gdecegm10 haftalık gebelikte yerleşme kanaması olmaz ki.
Bende de 9. Haftada oldu aynı şey. doktor ilk 3 ay lekelenmeler normal dedi ama tabiki başka nedenden de olabilir mutlaka doktoruna danışBu normlmi degilmi ? Tam kipkirmizi gelmedi . İdrarın en sonunda gelen birseydi biraz