Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lekelenme değildi ki benimki idrarda en son kan geldi ben peçete de farkettm bı bktm ki gerçek . İlk defa başıma geliyor böyle bişey . Lekelenme neyden kaynaklıymis dedi doktorunuzBende de 9. Haftada oldu aynı şey. doktor ilk 3 ay lekelenmeler normal dedi ama tabiki başka nedenden de olabilir mutlaka doktoruna danış
Bende idrardan sonra gördüm peçete de yoğun bi kan değil çok azdı. tam kırmızı değildi doktorum ilk 3 ayda olabilir normal dedi ultrasonda da kanama alanı yoktu herhangi bi sorun olmadı. Kahverengi lekelenmeler tehlikeli olabiliyorLekelenme değildi ki benimki idrarda en son kan geldi ben peçete de farkettm bı bktm ki gerçek . İlk defa başıma geliyor böyle bişey . Lekelenme neyden kaynaklıymis dedi doktorunuz
Şimdi kahverengi lekelenme mi tehliklei yoksa kırmızı miBende idrardan sonra gördüm peçete de yoğun bi kan değil çok azdı. tam kırmızı değildi doktorum ilk 3 ayda olabilir normal dedi ultrasonda da kanama alanı yoktu herhangi bi sorun olmadı. Kahverengi lekelenmeler tehlikeli olabiliyor
Bende idrardan sonra gördüm peçete de yoğun bi kan değil çok azdı. tam kırmızı değildi doktorum ilk 3 ayda olabilir normal dedi ultrasonda da kanama alanı yoktu herhangi bi sorun olmadı. Kahverengi lekelenmeler tehlikeli
Kahverengi tehlikeli ama yine de doktorla görüşmek gerekiyor tabiki. Benim doktorum böyle söylediŞimdi kahverengi lekelenme mi tehliklei yoksa kırmızı mi
Tekrar başlık açıp sorabilirsin taze kanama varsa tehlikeli, eski kan yerleşirken yerleştikten sonra orada kalmış eski kan varsa atılıyor ya da kanama alanı var toparlanıyor eski kanı atıyor, taze kan varsa kırmızı ondan korkulur, dört gebelik geçirdim dördü de lekeli, o zman her doktor yanlış söyledi bana kahveden birşey olmaz ilacıni kullan taze kan görürsen hemen acile gel diye daha yeni lekeli bı dönem geçirdim iiki hafta oldu biteli kırmızı olursa hemen gel dediler ben mi yaniliyorum arkadaşlar konuya bakan diğerleri yorum yapar mı lütfen, her leke tehlikeli fakat ciddi bı sıkıntı yoksa onemsedikleri taze kanamaŞimdi kahverengi lekelenme mi tehliklei yoksa kırmızı mi
Evet haklısınız ben de şu anda kahverengi lekelenmeli bir gebelik geçiriyorum doktorum bu haftalarda normal hiçbir sıkıntı yok dedi.Tekrar başlık açıp sorabilirsin taze kanama varsa tehlikeli, eski kan yerleşirken yerleştikten sonra orada kalmış eski kan varsa atılıyor ya da kanama alanı var toparlanıyor eski kanı atıyor, taze kan varsa kırmızı ondan korkulur, dört gebelik geçirdim dördü de lekeli, o zman her doktor yanlış söyledi bana kahveden birşey olmaz ilacıni kullan taze kan görürsen hemen acile gel diye daha yeni lekeli bı dönem geçirdim iiki hafta oldu biteli kırmızı olursa hemen gel dediler ben mi yaniliyorum arkadaşlar konuya bakan diğerleri yorum yapar mı lütfen, her leke tehlikeli fakat ciddi bı sıkıntı yoksa onemsedikleri taze kanama
Teşekkür ediyorum ve geçmiş olsun sıkıntısız geçecektir inşallah dikkat edin yormayın vücudunuzu su evrede, sağlıcakla kavusunEvet haklısınız ben de şu anda kahverengi lekelenmeli bir gebelik geçiriyorum doktorum bu haftalarda normal hiçbir sıkıntı yok dedi.
Amiiin çok teşekkür ederimTeşekkür ediyorum ve geçmiş olsun sıkıntısız geçecektir inşallah dikkat edin yormayın vücudunuzu su evrede, sağlıcakla kavusun
Benim dünden beri devam eden sorunum var bugün de afedersiniz iç çamaşırımda lekelenme görüyorum yoğun olmayan bir lekelenme ve belim ve kasıklarım ağrıyor gebeliğin başından beri agryordu zaten de kanama/ lekelenme olduğundan beri daha çok olmaya başladı ne yapacam yarına kadar ya ..Bazı kanamalar önemsiz bazıları önemli oluyor ve doktora gidip kontrol olmadan bilemezsiniz. 9 ay kanayıp sağlıklı doğum yapanda var. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırısnız ama ihmal etmeyin kanamayı
Progestan varsa onu kullanın. Zaten doktorlarda onu veriyor. Erken dönemlerde ek bir müdahale yapılamıyor. Bol bol dinlenin. Tuvalet harici pek kalkmayın. İnşallah sorunsuz atlatırsınızBenim dünden beri devam eden sorunum var bugün de afedersiniz iç çamaşırımda lekelenme görüyorum yoğun olmayan bir lekelenme ve belim ve kasıklarım ağrıyor gebeliğin başından beri agryordu zaten de kanama/ lekelenme olduğundan beri daha çok olmaya başladı ne yapacam yarına kadar ya ..
Teşekkür ederimProgestan varsa onu kullanın. Zaten doktorlarda onu veriyor. Erken dönemlerde ek bir müdahale yapılamıyor. Bol bol dinlenin. Tuvalet harici pek kalkmayın. İnşallah sorunsuz atlatırsınız