• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lavaboda kan gördüm acil cevap

Duygunm

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
157
23
13
26
Nerdeyse 10 haftalık gebeyim dün hastaneye gittim ultrasona gttim herşey normaldi az önce küçük abdest için lavaboya gittiğimde sonunda kan geldi lavaboda idrarla beraber sizce normalmi böyle kanayan var mı ilk defa oldu

Bende de 9. Haftada oldu aynı şey. doktor ilk 3 ay lekelenmeler normal dedi ama tabiki başka nedenden de olabilir mutlaka doktoruna danış
Lekelenme değildi ki benimki idrarda en son kan geldi ben peçete de farkettm bı bktm ki gerçek . İlk defa başıma geliyor böyle bişey . Lekelenme neyden kaynaklıymis dedi doktorunuz

Lekelenme değildi ki benimki idrarda en son kan geldi ben peçete de farkettm bı bktm ki gerçek . İlk defa başıma geliyor böyle bişey . Lekelenme neyden kaynaklıymis dedi doktorunuz
Bende idrardan sonra gördüm peçete de yoğun bi kan değil çok azdı. tam kırmızı değildi doktorum ilk 3 ayda olabilir normal dedi ultrasonda da kanama alanı yoktu herhangi bi sorun olmadı. Kahverengi lekelenmeler tehlikeli olabiliyor

Kırmızı kan aktif kanama sayıldığı için tehlikeli, kahverengi olan eski kanama daha tehlikesiz ama her halükarda leklenme ya da kanamada doktor görmesi gerekir, gerekirse ilaç verir gerekirse dinlen der gecistirmemektw fayda var

Bende idrardan sonra gördüm peçete de yoğun bi kan değil çok azdı. tam kırmızı değildi doktorum ilk 3 ayda olabilir normal dedi ultrasonda da kanama alanı yoktu herhangi bi sorun olmadı. Kahverengi lekelenmeler tehlikeli
Şimdi kahverengi lekelenme mi tehliklei yoksa kırmızı mi
Kahverengi tehlikeli ama yine de doktorla görüşmek gerekiyor tabiki. Benim doktorum böyle söyledi

Şimdi kahverengi lekelenme mi tehliklei yoksa kırmızı mi
Tekrar başlık açıp sorabilirsin taze kanama varsa tehlikeli, eski kan yerleşirken yerleştikten sonra orada kalmış eski kan varsa atılıyor ya da kanama alanı var toparlanıyor eski kanı atıyor, taze kan varsa kırmızı ondan korkulur, dört gebelik geçirdim dördü de lekeli, o zman her doktor yanlış söyledi bana kahveden birşey olmaz ilacıni kullan taze kan görürsen hemen acile gel diye daha yeni lekeli bı dönem geçirdim iiki hafta oldu biteli kırmızı olursa hemen gel dediler ben mi yaniliyorum arkadaşlar konuya bakan diğerleri yorum yapar mı lütfen, her leke tehlikeli fakat ciddi bı sıkıntı yoksa onemsedikleri taze kanama

Tekrar başlık açıp sorabilirsin taze kanama varsa tehlikeli, eski kan yerleşirken yerleştikten sonra orada kalmış eski kan varsa atılıyor ya da kanama alanı var toparlanıyor eski kanı atıyor, taze kan varsa kırmızı ondan korkulur, dört gebelik geçirdim dördü de lekeli, o zman her doktor yanlış söyledi bana kahveden birşey olmaz ilacıni kullan taze kan görürsen hemen acile gel diye daha yeni lekeli bı dönem geçirdim iiki hafta oldu biteli kırmızı olursa hemen gel dediler ben mi yaniliyorum arkadaşlar konuya bakan diğerleri yorum yapar mı lütfen, her leke tehlikeli fakat ciddi bı sıkıntı yoksa onemsedikleri taze kanama
Evet haklısınız ben de şu anda kahverengi lekelenmeli bir gebelik geçiriyorum doktorum bu haftalarda normal hiçbir sıkıntı yok dedi.

Evet haklısınız ben de şu anda kahverengi lekelenmeli bir gebelik geçiriyorum doktorum bu haftalarda normal hiçbir sıkıntı yok dedi.
Teşekkür ediyorum ve geçmiş olsun sıkıntısız geçecektir inşallah dikkat edin yormayın vücudunuzu su evrede, sağlıcakla kavusun ❣️

Bazı kanamalar önemsiz bazıları önemli oluyor ve doktora gidip kontrol olmadan bilemezsiniz. 9 ay kanayıp sağlıklı doğum yapanda var. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırısnız ama ihmal etmeyin kanamayı

Bazı kanamalar önemsiz bazıları önemli oluyor ve doktora gidip kontrol olmadan bilemezsiniz. 9 ay kanayıp sağlıklı doğum yapanda var. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırısnız ama ihmal etmeyin kanamayı
Benim dünden beri devam eden sorunum var bugün de afedersiniz iç çamaşırımda lekelenme görüyorum yoğun olmayan bir lekelenme ve belim ve kasıklarım ağrıyor gebeliğin başından beri agryordu zaten de kanama/ lekelenme olduğundan beri daha çok olmaya başladı ne yapacam yarına kadar ya ..

Benim dünden beri devam eden sorunum var bugün de afedersiniz iç çamaşırımda lekelenme görüyorum yoğun olmayan bir lekelenme ve belim ve kasıklarım ağrıyor gebeliğin başından beri agryordu zaten de kanama/ lekelenme olduğundan beri daha çok olmaya başladı ne yapacam yarına kadar ya ..
Progestan varsa onu kullanın. Zaten doktorlarda onu veriyor. Erken dönemlerde ek bir müdahale yapılamıyor. Bol bol dinlenin. Tuvalet harici pek kalkmayın. İnşallah sorunsuz atlatırsınız

Back