Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar lavabolarımdan çok koku geliyor tuvalet banyo mutfak hepsi aynı ve lavabo altındaki dolapların içi de koku kaplamış. Temizliyorum siliyorum ama yok. Ne yapabilirim ?
Merhaba arkadaşlar lavabolarımdan çok koku geliyor tuvalet banyo mutfak hepsi aynı ve lavabo altındaki dolapların içi de koku kaplamış. Temizliyorum siliyorum ama yok. Ne yapabilirim ?
Borunun kıvrımlı olması gerekiyormuş ( ya da tam tersi net hatırlamıyorum) İnternette aratın, koku gelen boru düzeltme, şekli nasıl olmalı vs. gibi görürsünüz.
Borunun kıvrımlı olması gerekiyormuş ( ya da tam tersi net hatırlamıyorum) İnternette aratın, koku gelen boru düzeltme, şekli nasıl olmalı vs. gibi görürsünüz.
Boru kısmı ve üst metal yer var ya orası birleşik satılıyor sıfırdan alıp takın koku kalmaz .Siz ne kadar da temizleseniz boru içinde ki kalıntılar koku yapar