Latin kızları mı Rus kızları mı

: /
---------------------------------------------------

ccc sağlık ccc
ccc bakımlı olmak ccc
bu arada başlığa istinaden, mi soru edatı ayrı yazılır arkadaşlar

Son düzenleme:
Latinler güzel ruslara göre aklinialirimsmile
sarışınlara bi sürü şey sölemişsiniz ee bende sarışına yakın kumralım üzüldüm ama yapmayın solgun diilim ben mafoldumben

Latinler güzel ruslara göre aklinialirimsmile
sarışınlara bi sürü şey sölemişsiniz ee bende sarışına yakın kumralım üzüldüm ama yapmayın solgun diilim ben mafoldumben

kuzum senin kıvırcık saçların tüp patlamış 1. dereceden yanık kavruk tenin yeter

latin kızları çok seksi oluyo.. ama bazı rus-macar kızlarının suratlarına bakınca epey carpıyo insanı ya.. bebek gibiler böle.. evet latinleri daha cok seviyorum ama ruslar daha güzel.. yapcak bişey yok.. vereliniortak

Latin kızlarda Rus kızlarda afeti devran..
Latin kızları Rus kızlarına nazaran daha bi seçici daha bi zevklidir benim gözümde , kolay kolay bir Türk erkeğinin Latin kız arkadaşı olmaz bu nedenle..

rus kizlarinin genelde fizikleri kusursuzdur..zaten cok yiyip,icmezler vucutlarina dikkat ederler..gercekten guzellerr..
ama latinler bana farkli geliyor..adriana lima tek basina bile fark attiriyor..

Latin diyorum,hele o koca popoları yok mu aklinialirimsmile Erkekleride öyle haa cokacimcoook

Oldum olası rus kızlarını sevmem sarışın renkli göz olayı hiç hoş değil.LAtin kızlarına bak esmer bomba hemen hemen hepsi..Ne varsa esmerde var aklinialirimsmile

ayrım yapamıyorum. slav ırkı bence çok güzel bir ırk. antalyada yaşadığım için burada çok rus görüyorum. süper fizikler ve yüzler.

Çin resmi haber ajansı Şinhua, dünyanın en güzel kadınlarının bulunduğu ülkeleri sıraladı. Bir numarada kadınlarının güzelliğiyle ön plana çıkan Rusya’nın yer aldığı listenin dokuzuncu sırasında ise Türkiye bulunuyor.

İŞTE TOP 10
İşte dünyanın en güzel kadınlarının yaşadığı ülkelerin listesi:

1. Rusya
2. İspanya
3. Hollanda
4. Hırvatistan
5. İtalya
6. Almanya
7. Çek Cumhuriyeti
8. Danimarka
9. Türkiye
10. İsveç

Latin denince yaglı bir popo ,kısa bacak boyu ,cok sık rastlanır koyu ten ve koyu saclar gelıyor aklıma.lömbür löbür yağ gelıyor benım aklıma sahsen :)))

Rusya demek porselen ten,açık renk gözler,uzun boy,uzun bacaklar demek ..ve muthiş seksapalitelirini de unutmamak lazımmmmmmmmmm.

en bilindik en tescilli latin..J.Lo..o selulıtlerı,lombur lombu bacaklarıyla hıc sevemedım ben..selulitler falanda..

Son düzenleme:
bence rus bayanlar daha güzel... sarışın, uzun boylu, zarif ve güzel yüzlüler

aslinda ruslar arasinda estetik çok moda bende antalyada yasiyorum antalyali estetik cerrahlar en çok ruslara ameliyat yapiyolarmis :))))) ama onun disinda gerisi beyaz tene mi bronz tene mi hasta oldugunuza kaliyor bence :)))))) ki ben beyaz ten koyu kahve saç hastasiyimdir :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…