• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lateral ventrikül 9mm

MrnMrn06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
8
1
36
33
Kızlar merhaba yeni üyeyim daha önce lateral ventrikülle başetmiş anneleri okudum ayrıntılı ultrasonumda 9mm çıktı 23 haftalık gebeyim bu durumu yaşayıp bebeğini saglıkla kucagına almış olan anneler içimi rahatlatamıyorum devlet hastanesinde girdim ayrıntılıya cokta doğru gelmedi sonuç özele gün aldım yarın tekrar gircem dua edin lütfen 2li 3lü taramamda hiçbi sıkıntı çıkmadı

Kızlar merhaba yeni üyeyim daha önce lateral ventrikülle başetmiş anneleri okudum ayrıntılı ultrasonumda 9mm çıktı 23 haftalık gebeyim bu durumu yaşayıp bebeğini saglıkla kucagına almış olan anneler içimi rahatlatamıyorum devlet hastanesinde girdim ayrıntılıya cokta doğru gelmedi sonuç özele gün aldım yarın tekrar gircem dua edin lütfen 2li 3lü taramamda hiçbi sıkıntı çıkmadı
Merhaba nolur bana cevap verin yalvarırım ben de aynı dertten muzdaribim bebeğim daha karnımda 21 haftalık. Sonra sizin bebeğinizin durumu ne oldu ? Sağlıkla kucakladınız mı

Merhaba nolur bana cevap verin yalvarırım ben de aynı dertten muzdaribim bebeğim daha karnımda 21 haftalık. Sonra sizin bebeğinizin durumu ne oldu ? Sağlıkla kucakladınız mı
Merhaba süreciniz nasıl ilerledi inşallah herşey yolundadır. Benim de bebeğim 28 haftalık bu gün 9mm ölçüldü lateral ventrikül takip edicez dedi doktorum ama ister istemez bi endişelendim stres oldum

Merhaba süreciniz nasıl ilerledi inşallah herşey yolundadır. Benim de bebeğim 28 haftalık bu gün 9mm ölçüldü lateral ventrikül takip edicez dedi doktorum ama ister istemez bi endişelendim stres oldum
Merhaba süreç iyi bir doktorla çok iyi ilerledi öteki insan psikolojisinden anlamayan doktoru bırakınca. Keşke hiç gitmeseydik hamileliği zehir etti bana ama bebeğim şu ann2 yaşında çok sağlıklı konuşması yürümesi her şeyi tam zamanında oldu. Korkmanıza gerek yok o değerlerallah korusun 15-20’lerde tehlikeli ve üstelik hamileliğin ilk 10-15.haftalarında ortaya çıkarsa tehlikeli. Ondan sonra ileriki haftalarda zaten bebek de büyüyor ve doğru ölçme şansı da azalıyor kafa kemikleşiyor bunları bana Prof perinatalogum anlattı, sizin de ileri hafta hiçbir şeycik olmayacak emin olunuz.

Back