evet melek bi sat verelim herkeze uyugun olgugunda toplaşalımm dertleşimm
inş cnm toparlarsın merak etmee ilaç verdilermii bol su içç...:97:
içç hata içnede azcık limon sık da iç temzilesin idrar yoları içinde bol bol maydonoz yaa melegim....sadece bir toz verdiler zaten taşı düşürdüm sadece idrar yollarımda iltihap çıktı çok az zaten su içmekten şiştim ya ben hiç su içmiodum ondan oldu artık canım istemesede su içicem
Haklısınız kızlar, toplaşalım bir gün. Konuşalım, çok iyi olur valla.
içç hata içnede azcık limon sık da iç temzilesin idrar yoları içinde bol bol maydonoz yaa melegim....
asiinaz demii mesela kşamalrıı herkeze uyugunsa biğünde verippp konuşalım diyorum ben böyle yazıp çıkıyoz uzuzn uzuzn ku-onusak negüzel olcakak sen ben melek diger melek kabuletiiii veanarda bebtomda gelip okursaa yapalım...bi akşam bu hafta
ayarrlamak içinde bir araya gelmek gerecek nasıl haberimiz olcak telllerimiz olmalı ancak öle olur müsaitseniz girip konuşalımderizkonuşmaya benimde çok ihtiyacım var çok iyi olucak
mnsden yada burdan önce haberleşek sonrada toplaşırız meeloş...
herkes nasıl bakalım.ben bi öyle bi böyleyim ama buna da şükür.eğer toplanırsanız misat olursam ben de gelirim kızlar
ben birkaç gündür çok kötüyüm akşam ağlama krizine girdim napsam olmuo tekrar psk gidicem artık nolsa içerim bıktım ilaca başlamayı düşünüorum size soruyorum kızlar ilaç gerçekten işe yarıyormu bu fiziksel yakınmalrdan şuram ağrıo kalbim çarpıo vücudum uyuşuo demekten bıktım normal insan gibi 5 ay öncesindeki gibi eski melek olmak istiyorum yeterrrrrr
ben birkaç gündür çok kötüyüm akşam ağlama krizine girdim napsam olmuo tekrar psk gidicem artık nolsa içerim bıktım ilaca başlamayı düşünüorum size soruyorum kızlar ilaç gerçekten işe yarıyormu bu fiziksel yakınmalrdan şuram ağrıo kalbim çarpıo vücudum uyuşuo demekten bıktım normal insan gibi 5 ay öncesindeki gibi eski melek olmak istiyorum yeterrrrrr
arkadaslar bn yaklasık 7 yıldır pa yasıyorum ama suanda sonevrelerındeyım ılaclı terapili tedavi gördum etkısı yok dıyemem kesınlıkle war ama olay sizde bitiyor...düzenli ilac kullanın kesınlıkle ama üstüne gitmezseniz tetıkleyen etkenlerın aradan yırmı yıl gecsede o kalır...PA hastasıyım ama aılemden uzakta okuyorum nedenn ? Ustune gıtmek ıcın... Hergun dolmusa bınıyorum kalabalıık havasız oluyor ama yıne de pes etmıyorum nedenn?? tamamen yok etmek için... Tüm ipler sizde savasacagınız vucudunuzsa bunu basarabılırsınız
haklısım ama bazen olmuyor birkaçgündür ağlama nöbetlerindeyim ağlamaktan başım ağrıyo
ok cnm ozaman bir karar verelim kim yapcak ayarlamayı bir zaman gün söleyelim bakalım arkadaşlar ne dicek
herkes nasıl bakalım.ben bi öyle bi böyleyim ama buna da şükür.eğer toplanırsanız misat olursam ben de gelirim kızlar
ağlama sebebin nedir melekcim tam olarak söylermisin.bir şeyden mi korkuyorsun.
meloşcumm aglma yokk aktifleştirme hastalıgıı hava al derin nefess ohh misssshaklısım ama bazen olmuyor birkaçgündür ağlama nöbetlerindeyim ağlamaktan başım ağrıyo
[]
iy olmya çalışıyoz işte canım senn...tamama kızlarr ozamn gün verip toplaşalımda detleşim bii yaaaaa
meloşcumm aglma yokk aktifleştirme hastalıgıı hava al derin nefess ohh missss
kızlar burdaymış iyi oldu nasılsın meliscim
evett vena r burda olmasına bende çok sevindimm...öle yaptım biraz iyi geldi evde değilidim ailece amcamlardaydık yengem aldı dışarı çıkardı güldürmeye çalıştı başardı:) sonra amcam biraz dua okudu gel beraber çekirdek yiyelim dedi neler yaptılar çok üzülüyo çevremdeki herkes bende buna üzülüyom ama toparlanıcam çünkü ablamın yanına gitmek istiyorum antepte oturuyo nedersiniz gitsemmi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?