lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
evet melek bi sat verelim herkeze uyugun olgugunda toplaşalımm dertleşimm

inş cnm toparlarsın merak etmee ilaç verdilermii bol su içç...:97:

sadece bir toz verdiler zaten taşı düşürdüm sadece idrar yollarımda iltihap çıktı çok az zaten su içmekten şiştim ya ben hiç su içmiodum ondan oldu artık canım istemesede su içicem

sadece bir toz verdiler zaten taşı düşürdüm sadece idrar yollarımda iltihap çıktı çok az zaten su içmekten şiştim ya ben hiç su içmiodum ondan oldu artık canım istemesede su içicem
içç hata içnede azcık limon sık da iç temzilesin idrar yoları içinde bol bol maydonoz yaa melegim....

Haklısınız kızlar, toplaşalım bir gün. Konuşalım, çok iyi olur valla.

asiinaz demii mesela kşamalrıı herkeze uyugunsa biğünde verippp konuşalım diyorum ben böyle yazıp çıkıyoz uzuzn uzuzn ku-onusak negüzel olcakak sen ben melek diger melek kabuletiiii veanarda bebtomda gelip okursaa yapalım...bi akşam bu hafta

ayarrlamak içinde bir araya gelmek gerecek nasıl haberimiz olcak telllerimiz olmalı ancak öle olur müsaitseniz girip konuşalımderizkonuşmaya benimde çok ihtiyacım var çok iyi olucak

herkes nasıl bakalım.ben bi öyle bi böyleyim ama buna da şükür.eğer toplanırsanız misat olursam ben de gelirim kızlar

herkes nasıl bakalım.ben bi öyle bi böyleyim ama buna da şükür.eğer toplanırsanız misat olursam ben de gelirim kızlar

ben birkaç gündür çok kötüyüm akşam ağlama krizine girdim napsam olmuo tekrar psk gidicem artık nolsa içerim bıktım ilaca başlamayı düşünüorum size soruyorum kızlar ilaç gerçekten işe yarıyormu bu fiziksel yakınmalrdan şuram ağrıo kalbim çarpıo vücudum uyuşuo demekten bıktım normal insan gibi 5 ay öncesindeki gibi eski melek olmak istiyorum yeterrrrrr

seni o kadar iyi anlıyorum ki melekcim.ben de her an bir şey olcak korkusu yaşamaktan yoruldum.gün içerisin de sürekli olmuyo belki ama büyük bölümün de oluyor malesef.hamilelik te düşündüğüm için ilaç alamam artık.idare etmeye çalışıyorum.bunada şükür.eğer hamile kalırsam ilk 3 ay beni çok düşündürüyo. kesinlikle ne olursa olsun ilaç alınmaması gereken bir dönem çünki.ALLAH yardımcımız olsun.ilaç işe yarıyor mu demişsin doğru ilacı kullanırsan tabi ki yarıyor.önemli olan dr na derdini açık açık anlatmak ve ilaç konusun da dr dediğinin dışına çıkmamak.

Son düzenleme:

İlaç benim hayatımı kurtardı desem yeridir.. Seni çok iyi anlıyorum canım ahh bilirim ne zordur..Artık öyle kötü oluyorumki ilacı bırakınca lanet olsun bağımlı yaşayayım mutlu yaşayayım diyorum.. Dayanamıyorum çünkü..

arkadaslar bn yaklasık 7 yıldır pa yasıyorum ama suanda sonevrelerındeyım ılaclı terapili tedavi gördum etkısı yok dıyemem kesınlıkle war ama olay sizde bitiyor...düzenli ilac kullanın kesınlıkle ama üstüne gitmezseniz tetıkleyen etkenlerın aradan yırmı yıl gecsede o kalır...PA hastasıyım ama aılemden uzakta okuyorum nedenn ? Ustune gıtmek ıcın... Hergun dolmusa bınıyorum kalabalıık havasız oluyor ama yıne de pes etmıyorum nedenn?? tamamen yok etmek için... Tüm ipler sizde savasacagınız vucudunuzsa bunu basarabılırsınız

haklısım ama bazen olmuyor birkaçgündür ağlama nöbetlerindeyim ağlamaktan başım ağrıyo

ok cnm ozaman bir karar verelim kim yapcak ayarlamayı bir zaman gün söleyelim bakalım arkadaşlar ne dicek

[]
iy olmya çalışıyoz işte canım senn...tamama kızlarr ozamn gün verip toplaşalımda detleşim bii yaaaaa

ağlama sebebin nedir melekcim tam olarak söylermisin.bir şeyden mi korkuyorsun.

bilmiyorumki cnm herşeyden korkuyorum hasta olmaktan acillere gitmekten yada başıım ağrısa hemen felaket senaryoları en büyük sebep çaresizlik ben böle nasıl yaşayacam hep böle acımı çekecem düğünüm yaklaşıo tadını çıkaramıyorum hadi ozamanda böle olursa açıkçası herşey ve sanırım aklımı kaybediyorum

meloşcumm aglma yokk aktifleştirme hastalıgıı hava al derin nefess ohh missss

öle yaptım biraz iyi geldi evde değilidim ailece amcamlardaydık yengem aldı dışarı çıkardı güldürmeye çalıştı başardı:) sonra amcam biraz dua okudu gel beraber çekirdek yiyelim dedi neler yaptılar çok üzülüyo çevremdeki herkes bende buna üzülüyom ama toparlanıcam çünkü ablamın yanına gitmek istiyorum antepte oturuyo nedersiniz gitsemmi kızlar

ya en nefret ettiğim şey vücudumun uyuşması şu uyuşmalardan birtürlü kurtulamadım canımı sıkıo

kızlar burdaymış iyi oldu nasılsın meliscim

evett vena r burda olmasına bende çok sevindimm...

sen adanada ouruyon demii meloşş bahçeye çıktın demii ohh güzell olcak deherşeyyy içinden çevrende kim varsa yakın yarım istee ,,antepemi gitcen bii degişiklik olur tabii ama aailene sorda gittt cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…