lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
[ilaca tekarar başlamayı düşünüyorumm satlerce bişeye kafamı takıyorumm

moralimi bozmaya yetiyorr ğünlükte oluşan sıkıntılarr...kızlarr sizde ne var yokk durumlar nasıl

[ilaca tekarar başlamayı düşünüyorumm satlerce bişeye kafamı takıyorumm

moralimi bozmaya yetiyorr ğünlükte oluşan sıkıntılarr...kızlarr sizde ne var yokk durumlar nasıl

Ben iyiyim çok şükür ama tabi ilaca başladığımdan beri hayatımdaki hiç bir değişikliğe tamammülüm yok.. Gebelikte buna dahil.. Dış gebeliği atlattım çok şükür çok erken teşhis edildiği için çabuk geçti.. Ama çok üzülüyorum ve korkuyorum çocuk sahibi olamayacak mıyım diye umutsuzluğa kapılıyorum Hamilelik bile beni çok korkutuyor çünkü ilk tahlil yaptırdığımda normal gebelik sanmıştık ve hastalığım nüksetti hemde çok kötü geldi.. Sevinmem gereken şeylere bile sevinemiyorum..Nasıl lanet bir hastalıkmış bu senelerdir yakamı bırakmadı.. Meliscim sen çocuk istemiyor muydun? İlaçla nasıl olucak??

iy olmana çok sevindimm melegim tekrar geçmiş olsun çok şükür zor bi sınavı eride bıraktın sen ileride olur inş bebinge.....korku hepimizde var iştee o hiç geçmiyorki kaygı endişe panik takıntı:)düşünüyorum çoçuk bende ama şöyle bişe varr gebe kalamdan 2 ay önce bırakılıyor bu ilaçlarr dimi yanlışmı biliyorum melek galiba 3ğüniçtim yarım oda..buğün almadım içmicem

hamilelik beni de çok korkutuyor.tamamen bilinmezliklerle dolu.ama bu hastalığın tamamen geçmesi gibi bi lüksümüz yok.bizim ruhumuz hassas ve hayatımızda ki en ufak bir değişiklikten bile farklı anlamlar çıkarıp etkilenebiliyo.hamilelik zaten başlı başına çok büyük bir olay normal bir ruh haline sahip olan kişi için bile.illa ki biz daha fazla etkileneceğiz.ALLAH umduğumuzdan ve korktuğumuzdan daha kolay atlatmayı nasip etsin hamileliğimizi.

Napıyosunuz canlarım?
Ben seviyorum, ayaklarım yerde değil:)

selam kızlar keyifler nasıl ben taş düşürme haricinde iiyim çok şükür başka hastalıklar yakamı bırakmıo ama RABBİME şükür beterinden korusun kimsecikler yok sanırım

selam kızlar keyifler nasıl ben taş düşürme haricinde iiyim çok şükür başka hastalıklar yakamı bırakmıo ama RABBİME şükür beterinden korusun kimsecikler yok sanırım

selam melek iyimz kendi adıma bikaçğündür geçmiş olsun cnmm uamrım toparlarsın hemen...

Evet canım ya aslında şöyle bi gün ve saat belirleyip uzun uzun sohbet etsek ne güzel olurdu..

evet ya ama işte herkes müsait olmuyo birbirimizden haberdar olamıyoruz pcyi açmazsak nasıl olacakki ben bazen günlerce açamıyorumama toplanıp konuşmak çok iyi gelir hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…