naberr minikben varım ben varım
ölüp gitmeyi ben denedim.
olmadı.
benimde dönem dönem güçsüzleştiğim oluyor.
demek ki hayatta bizimde bunlarla mücadele etmemiz gerekiyormuş.
Allah sana sabır ve güç versin.
çocuklarına sığın onlar için daha güçlü ol.
gerekiyorsa ilaç ya da terapi hangisi gerekiyorsa!
Ben psikologa başlıcam ama iş değiştirmem lazım zira gideceğim psikolog biraz tuzlu
bi kere gidip kesemeyeceğim içinde biraz erteliyorum.
benim en büyük sorunum kendimle. o yüzden kendimle barışmam lazım.
yoksa sizden şanslıyım manik depresif olmak (çok zor oldugu zamanlar olsada) diğer hastalıkların yanında daha basit kalıyor.
asıl ben sizlerin azmine hayranım :81:
ah birde etraftakiler sana rahat batıyor demiyorlar mı?sanki keyfimizden böyleyiz..Allah kimseye yaşatmasın ama yaşamayan anlamıyor gerçektende...
[ hastalık arkdaşalrım nasılsınızz buğün kimseler yokmu kızlarrrrr
moralim bozukk hiçbişe sitedigim gibi gitmedi şansım bu ay yaver gitmedii
off iyce depresif oldummm bazı ğünler evden dışarı çıkmak istemiyorumm,,,kuaföre gitm oda röflelei şaçalrımı cila sürüp koyultu gerzek adamşimdi onda canı sııkınn
moralim bozukk hiçbişe sitedigim gibi gitmedi şansım bu ay yaver gitmedii
off iyce depresif oldummm bazı ğünler evden dışarı çıkmak istemiyorumm,,,kuaföre gitm oda röflelei şaçalrımı cila sürüp koyultu gerzek adamşimdi onda canı sııkınn
hadii bismailaahBen..ben..ben aşık oldum...:18:
Ama o beni ne olarak görüyor bilmiyorum
sordum asi herzamn boyatdından koyu olmuş dedeielrr depresfi yaptı şaç beniiSıkma canını, arkadaşlarına sor saç rengini.
Belki yakışmıştır:)
melegimm inş 10ğün oldu biraz aktıı ama hala koyu işteesıkma canını melisim ya yıkandıkça açılır sağlık olsun hem belki yakışmıştır senin gözün alışmadığında öle zannediyosundur ben röfle yap demiştim kuaföre beni turuncuya boyamıştı adam resmen hemde nişanıma 3 gün kala ben delirmiştim ama onuda sevdim
sevindim iy olmanaa bebetommNe haber kızalar ataklarım geçti şükür 15 gündür acile gitmiyorum şimdi psıkıyatrıye tekrar gidecegım20 gün sonra gel demıştı bana kilim kursu çok iyi geliyor hafta sonuda kurdale nakışına gidiyorum ben çok şükür geceleride uyuyorum uyku hapımı içmeden şükür bu günüme dr 1 sene antıdepresanı içeceksin diyor zaman zaman kafam ambele gibi oluyor sizinde oluyormu aceba antıdepresan mı yapıyor terlemem ve tıtremem geçti dr troıd hapımı degıstırdı o yapıyormuş terleme ve tıtremeyı sizlerden ne haber ben uzun zamandır giremedım buraya çok uykum gelıyor ya aa benım neden ki:44:
evet meloşum kullandım ama hergün yıkadıp aktı biraz çiğiliği gittihadii bismailaah
sordum asi herzamn boyatdından koyu olmuş dedeielrr depresfi yaptı şaç benii
melegimm inş 10ğün oldu biraz aktıı ama hala koyu iştee(gecleri uyuamadım çok moralimi bozdu aynalra ksütüm resmen zatenn ruhumuz kötü bide şaç çıktıı sen kulandınmöı turuncuyu pekii meloşş
sevindim iy olmanaa bebetomm
Ben..ben..ben aşık oldum...:18:
Ama o beni ne olarak görüyor bilmiyorum
evet meloşum kullandım ama hergün yıkadıp aktı biraz çiğiliği gitti
yııkadım buğünn meleoşumm biraz daha açıldıı ay inş dahada açlıırrrbebetom çok şükür bende sevindim bende çok şükür iyiyim nazarlardan korusun Rabbim adetimde düzene girdi birde girpten kurtulursam tamam olcak
hadii bismailaah
sordum asi herzamn boyatdından koyu olmuş dedeielrr depresfi yaptı şaç benii
melegimm inş 10ğün oldu biraz aktıı ama hala koyu iştee(gecleri uyuamadım çok moralimi bozdu aynalra ksütüm resmen zatenn ruhumuz kötü bide şaç çıktıı sen kulandınmöı turuncuyu pekii meloşş
bak şimdi gece gece nasıl sinirlendim.sana rahat batıyo diyenlere.nasıl bir mantık bu yahu.manyakmıyız biz.elimizde mi sanki bu yaşadıklarımız.merak etme her yer de var o insanlardan.duymamazlıktan gel.
venharrrr nasılsın
neler yapıosun gorusmeyelı of mesaj yazamadım ozleden sorun var merak ettım senı sen yaz bana ilaçlarla aran nasıl
bırakıyordun en son
msn sıfrem calınmıs benım hersey altust oldu(
aa msn şifren mi çalınmış.cnm bıraktım bırakmasına da ilaçları zor oldu baya.hala da sıkıntı çekiyorum.4-5 ay oldu bırakalı.korunmayı bıraktık bir aydır da gecen ay olmadı bebek bakalım kısmet ne zaman hayırlısı ise o zaman. sen neler yapıyosun.yeni msn alsaydın aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?