lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314

ben inanıyorum çok iyi olduğun günlerde olcak meliscim
bu kadar emek boşa gitmez

amakontrıolerimmizin dışındada olıyorrr çok zorlanıyormm ben bazenn bende 20 yaşından buyanaaa vardııı şimdi 28 yaşındayımm,,,halada varrrhadiii ya bende buna bagladım buğün acabaa paniktenmiiii

Herkese merhaba kızlar nefes alıyorum artık çünkü troıd hormonum yüksek oldugu içinmiş benım bu halim ilacımı degıstırdı dr um bakalım biraz iyiyyim başımın içi çok ağtıyordu o ilaçtanmış tansiyon dengemıfe bozdu kızlar Allah ım eşimin patronundan Allah razı olsun o dedıkı gıt dr una şikayetlerını anlat dedı ben bugun içtim hemen yenı verdıgı ilacı iii geldı bakalım ilerleyen günlerde tamamen iyileşirim bugun acile gitmedı saçlarıma fön çektım öje sürdüm oturuyorum ben bu panıgı yenecegım kızlar inş.

inşş balımmmm umuttt ediyorumm hepimizz iyelşirizz inşş

ben kendimi şanslı görüyorum balım
doktorumda demişti ..
manik depresiften tamamen kurtulamazsın ama kontrol altına alabilirsin.
çok büyük dert değil diyorum
ve hepimiz için dua ediyorum.
güle oynaya yaşamayı hepimiz hak ediyoruz

manik depresiflik nası bişey ki.acaba bende varmı die merak ettim debi ara ben de olduğunu düşünmüştüm çünki

manik depresiflik nası bişey ki.acaba bende varmı die merak ettim debi ara ben de olduğunu düşünmüştüm çünki

dengesiz diyebiliriz kısaca ..
bi an çok mutlu bi an çok mutsuz
saniyelik büyük duygu değişiklikleri
depresif dönemde dünyanın sonu geldi
manik dönemde süperman gibisin :)

dengesiz diyebiliriz kısaca ..
bi an çok mutlu bi an çok mutsuz
saniyelik büyük duygu değişiklikleri
depresif dönemde dünyanın sonu geldi
manik dönemde süperman gibisin :)

o zaman bu devir de herkes birazcık manik-deperesifbenim de bazen öyle saniyelik değil de gün için de değişiyo duygularım.

MerhaBA arkaddaşlar,konu çok ilerlemiş aranıza yeni katıldım ve tüm sayfaları okuyamadım haliyle ama diyebilirim ki günümüzde kim manik depresif değil ki...Benim bir süre kullandığım ve ruh halimi daha dingin ve durağan,daha ılımlı olmama yardımcı olan doğal bir şey önerebilirim sizlere.o da SARI KANTORON bitkisi...bunun isterseniz çayını için isterseniz kapsül şeklinde sağlık bakanlığı onaylı eczane ya da markanın adını vermiyorum kendi dükkanalrından da edinebileceğiniz birşey...Aynı zamanda aktardan bitkisini alıp kaynatarak ya da poşet çay şeklinde alarak tüketebilirsiniz...Hepsinden de öte kendinize inanın,aksi halde aşılmıycak bir durum yoktur...sevgiler...

Maalesef, her durum için geçerli değil bu.
Mesela ben kaygıya düştüğümde kendimi tanıyamıyorum!

Kızlar çok zor durumdayım yardımınıza ihtiyacım var.. bugün sabah test yaptım hamileyim doktora gittim kan testi yaptırdım pozitif çıktı..ama kanamam var doktor 2 gün sonra tekrar yapalım test dedi.. Ama ben çok kötüyüm.. ataklarım geliyo tansiyonum 14e 8 olmuş nabzım 200lerde zangır zangır titriyorum ben napıcam şaşkınlıktanmı oldu geçermi acilemi gideyim ne yapayım ben ne yapayım yol gösterin bana sakinleşemiyorum

Maalesef, her durum için geçerli değil bu.
Mesela ben kaygıya düştüğümde kendimi tanıyamıyorum!
maalesef manik depresiflik normal duyguiniş çıkışları olarak algılanıyor ama öyle değil ..
yoksa kim çok üzgün anında intihara kalkışır ki manik depresiflerde intihar eğilimi vardır ..
ben birebir yaşadım bunu o an düşünmüyordum bile ..
şu an olsa asla yapmayacağım bir şey..

düzenli bir doktorun varsa hemen ara yoksa bi tanıdıgınıda al yanına acile git tatlım ..
biraz sakinleşmeye çalış ..

canım eğer kanaman varsa hiç durma hemen eşnle doktora git sakim ol olur böle şeyler derin nefes al panik aypınca dahada ağırlaşırsın çünkü bende panik atak olduğum için aZcık başım ağrısın büyütüyorum daha kötü oluyorum ama sen hemen acile git durma Allah acil şifalar versin

çok sevindim senin adına.bak gör ALLAH sana bu bebeği kurtarıcı olarak yolladı.sen şu an ilk anın şokundasın ondan bölesin.kanama olayı da yerleşme kanaması olabilir belki.ama hemen bi dr git ve bizi de habersiz bırakma

kanamanın nededini doktorda bilemedi çünkü daha çok çok yeni beta hcg 124 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam tahlil ama düşme ihtimalide varmış ya ben hala ihtimal veremiyorum kızlar zaten nerdeyse 25 gündür kanamam var ara ara az geliyor ara ara çoğalıyor bu yüzden eşimle birşeyde yapamadık nasıl oluyor anlam veremiyorum doğrusu ben ??

bu arada kanamanın nedeni yumurtalıkta 2 tane kist varmış 15 gün önce gitmiştim ondan kanaman dedi bugün gittiğimde kistler gitmiş kanama uçuk renkte az miktarda devam ediyor ya böle muallakta kalmak çok sinir bozucu (((

Son düzenleme:

peki sana ilaç felan vermedi mi .yat dinlen sakın kalkma.endişelenme de.ALLAH yrdımcın olacaktır emin ol.

yeeneceksinn herşey bizle başlar bizle bieeterr bebetom
öyle tabiii sütlacımm ama başrabilmek üstesinden gllebilmek çok öenmmlii baz<en başarıyorumm bazaend ebocalıyorumm şansıma diyorum buğün sırada ne varrr
geçmiş olsun melek bebek içinde hayılrlı olsunn cnmm,,druna görün..ihaml etmee
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…