melek neyapım sinirlerim geriliyorr işte büğün biraz yorgun ve huzzuzum çevremdeki herkezle fkirleimiz ters düşüyorr:))yada ben şimdi öyle görüyorumm ayy kafam karılık ..sen neler yaptınnbunada çok şükür meliscim koştur koştur bir hayat Allahım sağlık versin hiç yorgunum demicem sizler naptınız bugün
melek neyapım sinirlerim geriliyorr işte büğün biraz yorgun ve huzzuzum çevremdeki herkezle fkirleimiz ters düşüyorr:))yada ben şimdi öyle görüyorumm ayy kafam karılık ..sen neler yaptınn
[vena r bebtom asinazz melekkk nasılsınz kızlarrrr yoksunuzzz buğünnn
Napalım canım, işe girdim çalışıyorum ben:)
Sen nasılsın
Haklısınız kızlar artık yeter yaa bugunde dr çok iyiysin dedı bütün tahlıllerıme baktı ama troıdım yükdek çıktı ilacım yükseldı.Ama bugun yıne ellerımde terler boşaldı kızlar yaaa ayaklarım yerden kesıldı birden delirecektım hemde kursta oldu hemen hastaneye koştum acile gittim yıne diazem vurdular psıkıyarıme gittim oda en ağır ılacı verdı canlarım kullanmayacagım onu eskı tedavımı yapıcam ben kızlar yıne ayrıca psıkologa da gittim dün oda size hastalıgımı her dakıka anlatmamamı söyledi her anın zevkını çıkar dedı yemek yerken yemegın zevkını uyurkede uykunu zevkını cıkar dedı bakalım hayırlısı dewam edımı psıkologa sızce biraz iyi geldi
çok sevindim mlekcim iy olmana herşey gönlünce olsun ama işte zor olıyorr bazen insanlar genede anlaşamsı çok zor oluıyor bi memenuniyetsizlik varr iştee ama gende saglıgmız iy olsundaaa görümcenide kaynamnadıda boşver hiçç kafanaa takmaaakafamıza göre insan bulamayız bizim değişmemiz biraz daha rahat olmamız lazım ben yaşam tarzımı değiştirdim kolay olmadı ama yaptım mesela eskiden evden çıkmak istemzdim aman napcam derdim şimdi en ufak şeyi değerlendirip çıkıyorum üşenmiyorum evde kendimi dinlemek istemiyorum işime gelmeyen konularda insanları dinler gibi yapıyorum ama duymuyorum ters düşüp sinir olammak için veeee en önemlisi kaynanamla görümcemle az görüşüyorum onlar bitirdi beni zaten ben neler yapıoyorum sabahtan akşama kadar kursum var ordayım çok geniş arkadaş çevresi edindim şimdilik iyiyim çok şükür bundan sonrada inş hep böle olurum
hTYIRLI olsun canımm işew girdiysenn en güzelii kafan rahat asii:)Napalım canım, işe girdim çalışıyorum ben:)
Sen nasılsın
ett deavm bizee hobi edinmekete olmyorr çüünküü ruhumuzz hep aynııı deişmiyorrHaklısınız kızlar artık yeter yaa bugunde dr çok iyiysin dedı bütün tahlıllerıme baktı ama troıdım yükdek çıktı ilacım yükseldı.Ama bugun yıne ellerımde terler boşaldı kızlar yaaa ayaklarım yerden kesıldı birden delirecektım hemde kursta oldu hemen hastaneye koştum acile gittim yıne diazem vurdular psıkıyarıme gittim oda en ağır ılacı verdı canlarım kullanmayacagım onu eskı tedavımı yapıcam ben kızlar yıne ayrıca psıkologa da gittim dün oda size hastalıgımı her dakıka anlatmamamı söyledi her anın zevkını çıkar dedı yemek yerken yemegın zevkını uyurkede uykunu zevkını cıkar dedı bakalım hayırlısı dewam edımı psıkologa sızce biraz iyi geldi
Bende iyi gibiyim bugün arada yokluyor geçicek inşallah Allah yardımcımız olsun ven-har bebek çalışmalarına başladınızmı? Artık kesin kararlı mısın? Ben sanırım kısa bir süre erteleyeceğim toparlanana kadar..
herkes nasıl bakalım.ben yaklaşık bir haftadır baya iyiym maşallah ALLAH'a şükür.bebetom terapi tabi ki iyi gelmiştir bence de devam et.keşke mümkün olsa da herkes terapi alabilse
buu haftaaa ne güzelll hepimiz iiyizzz her daimm olsunn iy olanbilsek bazen baaşranmak gerekyiyprrr ven ar haamilelik palnalrı için atılım yaaptınmıı pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?