Evet, yenelim.
sen bi kısmet buldelikafadulden
bende bii bebek yendik gititikaydirigubbakcemile3:))
selam kızlar bilmiyorum daha önce yazdım mı bulamadım hatırlamıyorum da...bende bi süredir ilaç kullanıyorum..daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum..aniden gelen sinir,ağlama hisleri , korkular filan...aniden parlıyorum..temmuzda doktora gittim..yarım remeron dedi günde..bikaç ay sonra tıp a gittim..günde 1 remeron dedi..sonra farkettim galiba remeron sivilce yaptı..2 aya yakın kullanmadım..bi daha gittim...citol verdi bu kez..sivilce den dolayı değiştirdik..ama onu da bikaç kere kullandım kaybettim..daha doğrusu kaybolmasın diye bi yere koydum ama nere ye koyduğumu unuttum..takıntılaım olduğunu farkettim..psikolog isstiyorum ama herkesi yönlendirmiyolar..gevşeme egzersizi verdiler hangi ara yapıcam..işten geç geliyorum..yemek filan geç oluyo..ev zaten küçük..egzersiz yapacağım oda da bilg var ve herkes orda..çıkartana kadar 10 kere söylüyorum herkese bazen..1 kere bile demeden bazen deli gibi sinir basıyo..tek laf etselre darma duman yapıcam gibi geliyo..normal karakterim böyle değil tabi..anlayış bekliyorum biraz..bide isteklerim var..mesela ingilizc e öğrenmek biraz yalnız kalmak giibi..ama nerede yapıcam...aslında problem bende farkındayım..kafamda olur olmadık şeyler düşünüyorum bazen..of belki de yazmam yanlış buraya biliyorum ama çok sıkıldım artık..
Bence yazman yanlış değil.
Yaz, içini boşalt rahatlarsın.
Nasılsın cnm
İyiyim : ) Sen nasılsın?
tebrikler tatlım ilerde de yaz bizeeehihoyyythihoyyythihoyyytben ilaçlarımı kendi kararımla 2 hafta önce bıraktım.
c.tesi psikiyatrıma gittim.
kızdı ilkten bırakmama ama sonra anlaştık
zaten son seans oldu bi daha gelme dedi ..
ama unutma tekrar aynı şeyleri yaşarsan ben burdayım ..
:)
ablamı çekti konuştu ..
ilaçsız mücadele etmek istiyor demiş ..
bu çok güzel ama herhangi bir şeyde gelin ..
şimdilik sona erdi görüşmeler demiş..
evet kızlar ne manikim ne depresif tabi ki şimdilik :)
ama artık hastalığımı bildiğim için ona göre yaşayacağım ..
yani kimsenin beni üzmesine izin vermeyeceğim ..
çok mutluyum paylaşayım dedim
tebrikler tatlım ilerde de yaz bizeeehihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?