lasz adet olmak isteyenler,deneyin grn 'soan kr' mkemmel sonu veriyor.

kızlar benim 20 nisanda adet olmam lazımdı ogünden beri olamıyoru şimdi yarın başlıyabilirmiyim acaba kaç gün içicem peki

Muhtemel adet tarihine 15 gün varken ilk içişte 15 gün içmek gerekiyor canım sonra.Sonra 10 gün varken içmen lazım.

şimdi 15 gün kala içmeye başlıcam öğlen ve akşam ılık olarak tam 15 gün içcem öylemi?

bide öğlen 2 abardak suda yapınca bu soğanı akşama kalan su sogur onu nası yapcam ısıtcakmıyım tekrar

2 bardak suda bir soğanı yapıcaz o suyun hepsini bir öğündemi içicez ya ben bi türlü anlamadım

2 bardak suda bir soğanı yapıcaz o suyun hepsini bir öğündemi içicez ya ben bi türlü anlamadım

bacım annem içtide sogan suyunu ..2.5 bardak suya bi büyükce sogan koydu kaynayınca yarım bardak su uçuyor zaten..ılıkken sabah içceksin,sonrada akşam diger bardagı ısıtıp içeçeksin..yemekten önce içersen az bşy iştahta kesiyorra.s:dance:

canım kesinlikle yanlış bilgi vermişsin...sabah ve akşam taze olarak hazırlanması şart...
ibrahim saraçoglunun sitesinden okuyabilirsin ...o şekilde yanlış yani.

arkadaşlar son üç adetimi soğan suyuyla oluyorum prolaktin yüksekliği var ve ilaçsız regl olamıyorum ilk ay günüm baya geçmişti ve 47 gün sonunda adet oldum sonraki ay 38 ve bu ay ise 46 gün sonunda adet oldum daha düzene binmedi ama en azından ilaç içmiyorum bu ay adetimin 15. günü tekrar başlayıp sabah akşam taze olarak 10 gün içicem sadece ilk ay 15 gün içmiştim diğer günler 10 gün içtim

canım işe yaramasına sevindim...hayırlısı inşallah...
yanlız 4 aydan fazla kullanma gülüm...bilgin olsun...
saraçoglunun sitesinde ilk 15 günle başlıyor dedigin gib...sonrada 2-3 ay 10 gün canım..

bende 2 aydir olmuyorum simdi sokturucuye basladim.olduktan sonra da sogan ve inicr kurune baslayacagim insallah faydasi olur .Hayit otunuda ictim 2 ay tik yok bakalim sogan kuru ise yarayacak mi??

kızlar ben perşembe içmeye başladım cumartesi adet oldum.Bugün gelmiyor.İnşallah bi problem olmaz

-------------------------------------------------------------------------------
soğan suyunu 3 gün içtim ve adet oldum ama benım adetlerim duzenli sadece çok kanamam oldu ve korktum bıraktım mirmirmirmir

adet olamayanlara kekik çayı da önerildiğini okudum,ilgilenenlere duyrulur...

arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım tüm yazdıklarınızı okudum.pko hastasıyım ben de ve inanılmaz ağrılar yaşıyorum adet dönemi öncesi sonrası farketmiyor kistler yüzünden.soğan kürüne başlıycam umarım faydası olur...

ya bişi sorcam illa bembeyaz soğanmı lazım bu soğan kürüne bulamıyorum ben

ve herkese çokk geçmiş olsun rabbim şifa versin cümlemize

Merhaba kizlar! Ablam 42 yasinda birkac ay oncesine regl 1 ay gelmemisti.Sonra normal olarak devam etti.Ben de hamile kalmak ve adeti duzenlemek icin sogan kurune tavsiye ettim.Malesef sogan kurunden sonra adet resmen kesildi diyor suan artik 3 aya kadar regl olamadi ve dr gitmis miyom var demisler.Kendisi sogan kurunden sonra baya yesil gri renginde akinti oldu diyor.Insallah gec de olsa Allahim annne adayi olabilir diyorum.Cok uzuldum.Kendimi suclu hissediyorum.

Allah buyuktur insallah sorun ortadan kalkar ....

dikkat etmek gerekir gibi geldi. Hepimize Allahim yardimci olsun!

kukacığım çok geçmiş olsun cnm acaba adetten mi kesildi adetten kesilincede düzensizleşiyo ya adetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…