2 bardak suda bir soğanı yapıcaz o suyun hepsini bir öğündemi içicez ya ben bi türlü anlamadım
bacım annem içtide sogan suyunu ..2.5 bardak suya bi büyükce sogan koydu kaynayınca yarım bardak su uçuyor zaten..ılıkken sabah içceksin,sonrada akşam diger bardagı ısıtıp içeçeksin..yemekten önce içersen az bşy iştahta kesiyorra.s:dance:
arkadaşlar son üç adetimi soğan suyuyla oluyorum prolaktin yüksekliği var ve ilaçsız regl olamıyorum ilk ay günüm baya geçmişti ve 47 gün sonunda adet oldum sonraki ay 38 ve bu ay ise 46 gün sonunda adet oldum daha düzene binmedi ama en azından ilaç içmiyorum bu ay adetimin 15. günü tekrar başlayıp sabah akşam taze olarak 10 gün içicem sadece ilk ay 15 gün içmiştim diğer günler 10 gün içtim
-------------------------------------------------------------------------------canım bence dene pişman olmayacaksın.eminim işe yarayacağına
kendimde etkilerini görmeseydim asla tavsiye etmezdim
bende her ay kist oluşuyor ve ilaç kullandığımda etkisi sadece o ay için geçerli oluyordu.sonradan tekrar adetim gecikiyordu ve tekrar ilaç kullanmak zorunda kalıyordum
çok şükürson 2 aydır düzene girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?