evet canım yaaa..ben şimdi düşünüyorum normal adetimi gününde olmuş gibi diger adete 10 gün kala mı yapsam,yoksa senin dedigin gibi adetim başlarsa başladıgı gün mü yapsam bilemedim yaaa...eger 10 gün kala başlarsam 18inde başlamam gerek...:çok üzgünüm:
canım istersenn adetin başlamaısnı bekle adetin başlayınca başla küree. şimdii adete 10 gün kala yaparsan belki gene gecikmeli olabilirr vücudunda dengesini bozabilirsinn. bence adetin başlasınn ve 10 günlük küre başlaa. hem adetinle beraber başlarsann adet günlerinidee doğru düzgün hesaplayabilirsinn. şimdi gecikmeli oluyoo zatenn nezaman başlayacağınıda bilemiyosunn. bence adetinin başlamasını bekle.vücutta kendini toparlasın. adetinle beraber küre başla hem içinide temizlemiş olurrr. inan ben temizlediğine inanıyorumm. normalden farklı bir adet geçirdimm. normalde 4- 5 günü kanamlıı geçirridimm. ama kürü yapmaya başladıktan sonra. inan kanamanın rengi bile farklıydıı. resmenn içerideki pisliğii attıı. ve dünden beridee. çörek otu bal ve tarçın karışımını yiyorumm sabhları aç karına akşamları yemekten 1 saat öncee ve yatmadan birer tatlı kaşığı yiyorumm. sonuçta bu yediğimiz yaptığımız kürlerr zararlı şeyler değill.sende hamilelik varmı canımm
tamam canım sagol yardımcı oldugun için..dediklerin mantıklı...bende adeti bekliyim o zaman..umarım gelmez tabii:)))hamilelik yok canım...ama daha önce düşügüm oldu malesef kimyasal gebelik.
Bendede ocak ve Şubat ayında doktorum hep kİst gÖrmÜŞtÜ ultrason muayenemde. Nİsanda gİttİm kİst yok dedİ bende soĞan kÜrÜnÜ ugulamıŞtım.gerÇekten İÇerdekİ herŞeyİ temİzledeĞİ kesİn.bana yaradı.henÜz bebek yok.ama allahın İznİyle oda gelecek.ben İnanıyorum.yaradanım bu uĞraŞlarımızın karŞılıĞın verecek dİye dÜŞÜnÜyorum.zamanını o bİlİyor.rabbİm hayırlı olanını bİzlere ver hayırlı zamanda fazla bekletmeden.dualarımızı kabul et allahım.sen bÜyÜksÜn senden yardım beklİyoruz sadece.bol hazİnenden bİzİm kucaklarımızıda doldur. Amİn
canım rabbim o güzel dualarını kabul etsin inşallah...Bendede ocak ve Şubat ayında doktorum hep kİst gÖrmÜŞtÜ ultrason muayenemde. Nİsanda gİttİm kİst yok dedİ bende soĞan kÜrÜnÜ ugulamıŞtım.gerÇekten İÇerdekİ herŞeyİ temİzledeĞİ kesİn.bana yaradı.henÜz bebek yok.ama allahın İznİyle oda gelecek.ben İnanıyorum.yaradanım bu uĞraŞlarımızın karŞılıĞın verecek dİye dÜŞÜnÜyorum.zamanını o bİlİyor.rabbİm hayırlı olanını bİzlere ver hayırlı zamanda fazla bekletmeden.dualarımızı kabul et allahım.sen bÜyÜksÜn senden yardım beklİyoruz sadece.bol hazİnenden bİzİm kucaklarımızıda doldur. Amİn
şubatın 25inde kan testi yaptırdım negatifti...yaptırmamın sebebi de grip oldugum için ilaç kullandım o sıra...aynı zamanda soganı da bitirmek üzereydim 3 gün kalmıştı bitmesine adet oldum sandım ama sökülmedi...ilaçlarda kesmiş olabilir tabi...inşallah bebiş seninledir canımm. yapmadınmı kan testii hiç??*
canım öenmli ayrıntılar var. soğan beyaz olmalı ortaboy olmalı.çok soyulmadan sadece dış kabuğu soyularak yapılmalı.5 dk dan fazla kaynamayacak ve kesinlikle ılıkken içilecek ,her defasında taze yapılacak. 15 gün içilecek.birde en önemlisi her ne kadar iğrenç olsada severek içilecek.çünkü sevmeyerek yenilen içilen şeylerin biotermal resimlerinde olumlu enerji olmuyor.sevmek ve inanmak gerekiyor.
ben faydasını gördüm ve hayretler içindeyim.bunun sadece pko ya da adet düzensizliği değil onlarca rahatsızlığa faydası varmış..umarım faydalanabilirsiniz..
kızlar bende soğan kürü uyguluyorum ve bende birçok arkadaş gibi gerçekten işe yaradığını düşünüyorum.Küre adetliyken başladım ve içeride baya temizlik yaptı sanırım diğerlerinden çok farklıydı bu kez umarım bu defa gününde olurumya bide kafama bişey takılıyo benim...1 ay gecikti adetim...2 tane test yaptım hamilelik yok...ama çevremdekiler..bazen çıkmaz testte diyolar...ya hamileysem...bi zararı olur mu acaba..
soğan suyu kullanan arkadaşlar buradan haberleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?