• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laser epilasyon sorunu

midwife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
40
0
36
İstanbul
3 hafta önce bir güzellik merkezine laser için gitmiştim kollarımı yaptırmak ıstedıgımı söyledim kolumun ufak bir yerine deneme yaptı ve bana 2 hafta sonra o bolgedekı tuylerin cıkacagını ve sonra dökülecegini söylediler fakat tüy cıkmıyor aynı yaptıgı gün gibi :S tam 3 haftayı geçti böyle birşey başına gelen varmı kızlar simdi sirle almayı düşünüyorum ama bunun nedenini çözemedim bilen varsa yardım edebilirmi ??

mrb ben lazer yaptırıyorum ama böle bı sorunum olmadı .. ilk 3 ay ki seanslar 5 hafta arayla yapıldı sımdıde 4-5 ay arayla yapılıyo % 90 lık azalma var yüzümde.sıze yapılan makıneden kaynaklanan bır problem olabılır.cılt rengıne ve tuy kalınlıgına göre ısın atılıyo o ayar tutmayınca ışın tüye etki etmıyo.ben erzurumda bi sean yaptırdım oradakı çalısanlar ayarı tutturamadı ve tüy kökleri yanmadıgı ıcın seansın bı anlamı olmadı..eger kolundakı tüyler ince ve güçsüz ıse lazer köklerı iyi yakmıstır ondan cıkmamıstır.:1rolleyes:

mrb ben lazer yaptırıyorum ama böle bı sorunum olmadı .. ilk 3 ay ki seanslar 5 hafta arayla yapıldı sımdıde 4-5 ay arayla yapılıyo % 90 lık azalma var yüzümde.sıze yapılan makıneden kaynaklanan bır problem olabılır.cılt rengıne ve tuy kalınlıgına göre ısın atılıyo o ayar tutmayınca ışın tüye etki etmıyo.ben erzurumda bi sean yaptırdım oradakı çalısanlar ayarı tutturamadı ve tüy kökleri yanmadıgı ıcın seansın bı anlamı olmadı..eger kolundakı tüyler ince ve güçsüz ıse lazer köklerı iyi yakmıstır ondan cıkmamıstır.:1rolleyes:

peki şimdi bu bölgede bir daha tüy çıkmıycakmı :( ışıkta bakıyorum cok ınce var gibi ama hiç görünmüyor sadece kökleri görünüyor alexandrite ile yaptılar

kıl köklerıyle ugrasmadıgın takdırde cılız tüyler cıkar ama sarı ve kısa olur .

evet evet aynen o şekilde çıkmışlar ben ışıga tutup baktım cok minik ve hiç görünmüyorlar peki bunlar uzamıycakmı yani böylemi kalıcak ??? o zaman birkaç seansta biter ya bu tüyler

Back