• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lasek göz ameliyatı oldummm

Depresifkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2017
138
49
18
34
Merhabalar yıllardır istedigim fakat bir türlü cesaret edemedigim laser göz ameliyatini sonunda oldum.Her göz için degisik yöntemler var benim gözüme lasek olanı yapıldı bir bucuk ay oldu daha tam netlesmedi bu yontemde e ayi buluyomus ama yinede memnunumm:)

Bende lasek oldum 2 sene kadar oldu...işim bilgisayarla olduğu için çok sorun yaşıyorum gözlerim çok çabuk yoruluyo ve ağrıyo...Kimisinde de hiç sorun olmuyormuş

Ben ucuz diye excimer lazer oldum tamamen aninda sifirlandi. Erkek arkadasim lasek oldu ama tamamen sifirlanmadi maalesef. 2 3 aya kadar gormesi duzeldi ancak 0.50 gibi ufak bi numarasi kaldi.

Bn
Ben ucuz diye excimer lazer oldum tamamen aninda sifirlandi. Erkek arkadasim lasek oldu ama tamamen sifirlanmadi maalesef. 2 3 aya kadar gormesi duzeldi ancak 0.50 gibi ufak bi numarasi kaldi.
Bnde o yontemi istoyodum ama korneam inceydi malesef olmadi evet hemen yuzde yuz giremezsin dedi su an zaten puslu bir bucuk ay oldu bakalim artik peki sevgikinin su an gormesi nasil kac ay oldu

Birbirinden alakasiz iki degusuk konu:KK53:diger tarafta milleti kirdin gecirdin,burda muhabbet ediyosun arkadas ne is:kahve:?

Back