çok hoşsun maşalllahhhh
Mşlh çok tatlısın Yakışmışsınız Gamzende çok güzel yerimseniben
Allah tamamına erdirsin
arkadaşlar yüksek müsadenizle 10 üzerinden 10 veriyorum ve kk nın en güzel gelin adayı seçiyorum sevgili ilarzuyu. bu ne zerafet, ne güzellik , ne sempatiklik.ALLAH MÜSTAKBEL EŞİNLE BİR ÖMÜR BOYU MUTLU ETSİN SİZİ. ÇOK BEĞENDİM HERŞEYİN ÇOK YAKIŞMIŞ. SAÇIN ,MAKYAJIN.... ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN CANIM.,
çok yakışmışsınız canımm allahh mutluluğunuzu daim etsinn
gamzenede bittimm bu arada
[
yaw canım bu behlül zati ban kafayı takmıştı:roflol::roflol: ben dedim olmaz olamaz sevdiğim var nişanlanacam dedim dedi olmaz nişanlaman:roflol::roflol: baktım en sonunda bu ben nişanlandım gitmiş bi kız bulmuşş aynı kıyaftei giydirmiş kıza naapsınn çocuk şimdi:1shok::roflol::roflolbu arada ağzım açık kaldı resmen resmi görünce tatlımmm aaaaa dedim bi süre bişey diyemeden) çok sağol bebeğim uğraşmışsın çok incesinŞeniz
Rica ederim tatlım sen Eliften daha güzelsin ama bu da bir gerçek ne yapsın Behlülüm anca onu bulabilmiştir idare etsin artık Elifle:roflol::roflol::roflol::roflol:
Çok yakışmışsınızÇok güzelsiniz ayrıca a.s.
Çok hoş Allah bozmasın. a.s. Sözde de nişanda da çok hoşsunuz ama düz saçlıyken daha da ayrı bir havan var
gerçekten çok hoş bir çift olmuşsunuz
Rabbim tamamına erdirsin inş
Allah tamamına erdirsin ne kadar güzel olmuşsunuz
Mutlu olun her zaman inşallah...
wooww cok tatlı ve güzel olmussunuz cok yakısmıssınız =)) allah Ayırmasınnn İnssssss :) gamzelerinizde var sanırım cok tatlısınız Bursa kızları güzel olur tbi :)
hihi enistemiz tükürecekti sanirim : )))
canım yeni gördüm ben Allah sonuna kadar mutlu mesut etsin ya
çok hoşsunuz maşallah
Rabbim yuvanızı bebelerinizle mutlu mesut bolluk içinde yaşamanızı nasip etsin işşşşllllah
Allah tamamına erdirsin cnm.sen çokk güsel olmuşssun hiç abartmıorum.Allah nazarlardan saklısın.bir ömür boyu mutlu olun inşallah
maşallah kalbini güzelliği yüzüne vurmuş sanki çok güzelsin maşallah nişanlın çok şanslı birbirinize çok yakışmışsınız hayırlı olsun düğün resimlerinide görürüz inşallah senin rumuzun gamzeli olmalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?