larzunun Nian:)

arkadaşlar yüksek müsadenizle 10 üzerinden 10 veriyorum ve kk nın en güzel gelin adayı seçiyorum sevgili ilarzuyu. bu ne zerafet, ne güzellik , ne sempatiklik.ALLAH MÜSTAKBEL EŞİNLE BİR ÖMÜR BOYU MUTLU ETSİN SİZİ. ÇOK BEĞENDİM HERŞEYİN ÇOK YAKIŞMIŞ. SAÇIN ,MAKYAJIN.... ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN CANIM.,

inan şu saatte nasıl yüzümü güldürdün canım benimmm çok güzel sözler bunlar insan okıudukça okuyası geliyor çok tatlısın Allah seni de ömür boyu mutlu etsin inşallahh canımsınna.s.

[

yaw canım bu behlül zati ban kafayı takmıştı:roflol::roflol: ben dedim olmaz olamaz sevdiğim var nişanlanacam dedim dedi olmaz nişanlaman:roflol::roflol: baktım en sonunda bu ben nişanlandım gitmiş bi kız bulmuşş aynı kıyaftei giydirmiş kıza naapsınn çocuk şimdi:1shok::roflol::roflol bu arada ağzım açık kaldı resmen resmi görünce tatlımmm aaaaa dedim bi süre bişey diyemeden) çok sağol bebeğim uğraşmışsın çok incesinŞeniz

Rica ederim tatlım sen Eliften daha güzelsin ama bu da bir gerçek ne yapsın Behlülüm anca onu bulabilmiştir idare etsin artık Elifle:roflol::roflol::roflol::roflol:

:Saruboceq:

:roflol::roflol:

Çok yakışmışsınız Çok güzelsiniz ayrıca a.s.

teşekkür ederim bidenem allah tüm nişanlıları sözlüleri sevgililileriii kavuştursun yarabbimmmm

Çok hoş Allah bozmasın. a.s. Sözde de nişanda da çok hoşsunuz ama düz saçlıyken daha da ayrı bir havan var

gerçekten çok hoş bir çift olmuşsunuz

Rabbim tamamına erdirsin inş

wooww cok tatlı ve güzel olmussunuz cok yakısmıssınız =)) allah Ayırmasınnn İnssssss :) gamzelerinizde var sanırım cok tatlısınız Bursa kızları güzel olur tbi :)

canım yeni gördüm ben Allah sonuna kadar mutlu mesut etsin ya
çok hoşsunuz maşallah
Rabbim yuvanızı bebelerinizle mutlu mesut bolluk içinde yaşamanızı nasip etsin işşşşllllah

Allah tamamına erdirsin cnm.sen çokk güsel olmuşssun hiç abartmıorum.Allah nazarlardan saklısın.bir ömür boyu mutlu olun inşallah

maşallah kalbini güzelliği yüzüne vurmuş sanki çok güzelsin maşallah nişanlın çok şanslı birbirinize çok yakışmışsınız hayırlı olsun düğün resimlerinide görürüz inşallah senin rumuzun gamzeli olmalıymış

gerçekten çok hoş bir çift olmuşsunuz

Rabbim tamamına erdirsin inş

allah razı olsun bebeğimmm aminnnnn

Allah tamamına erdirsin ne kadar güzel olmuşsunuz
Mutlu olun her zaman inşallah...

aaaminnn balımmm hepimizi bitanesiii
wooww cok tatlı ve güzel olmussunuz cok yakısmıssınız =)) allah Ayırmasınnn İnssssss :) gamzelerinizde var sanırım cok tatlısınız Bursa kızları güzel olur tbi :)

çok tatlısın canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinnnŞeniz

hihi enistemiz tükürecekti sanirim : )))

kız ne türkürmesi çocuk bütün gece karın ağrısı çekti sorma kahveyi yapacak olan sevkülü teyzem ve hala kızım makinayı patlattıı tuz atınca içine kahve yandı onu fincana koydular .. benimki diyor bu kahve tamam acı tamam tuzlu ama canım bu kahve plastik kokuyor canım erimişz plastikkkdelikafadulden demez mi .... ben sallamıyorum tabii iç iç iç diyeee neyse kazasız belasız atlattık sonunda bibneeem

canım yeni gördüm ben Allah sonuna kadar mutlu mesut etsin ya
çok hoşsunuz maşallah
Rabbim yuvanızı bebelerinizle mutlu mesut bolluk içinde yaşamanızı nasip etsin işşşşllllah

Allah tamamına erdirsin cnm.sen çokk güsel olmuşssun hiç abartmıorum.Allah nazarlardan saklısın.bir ömür boyu mutlu olun inşallah

çok teşekkür ederim kıslarrrrrrrrr çok incesiniz hepiniz cnlarımsırnaşık şey

ne bilem anam bunu buldum birden çok teşekkür ederim bibeeemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…