larzunun Nian:)

çok şekerr .. allah bozmasın tamamına erdirsin inşallah .. makyaj saç kıyafetler her şey bütün olmuş .. türkan şoray gibi olmuşsun =)=)

ilarzum nişan resimlerini yeni gördüm:1shok: kuzum çok tatlısınız ömür boyuı mutluluklar bebem:asigim:
kız makkajında süper kesin kendin yapmışındır aklinialirimsmile
hee bu arada neyine rejim yapıyon onuda anlamadım çok güzelsin bal böreğim:1hug:

Çok güzel olmuşsun...yeşili zaten çok severim sanada çok yakışmış...mutluluklar...

çok mutlu olun inşallah arkadaşım,Allah ayırmasın..

maşallah ilarzu senin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum tek kelimeyle harika olmuşsun gerçekten çok müthiş çıkmışsın yüz hatların duruşun bakışın çok asil

canım çok teşekkür ederim fotoları hala çıkarttırmadım beğenmiyorum bi türlü beeğim aslında beğendiklerim karanlık veya net değil beğenmediklerin gıdıklı çıktıklarım da aksi gibi bir net bir net yani:)))sempatiksalakcinni

aşk insanı nasılda güzelleştiriyor
hayırlı uğurlu olsun

çok doğru söylemişsin bebeğim aşık olan insan gerçekten bir değişik oluyorbayanssulusmile

çok şekerr .. allah bozmasın tamamına erdirsin inşallah .. makyaj saç kıyafetler her şey bütün olmuş .. türkan şoray gibi olmuşsun =)=)

wwwaaayyy canım yok o kadar deel bidenem çok teşekkür ederim güzel bakan gözlerinden öperim bebemŞeniz

öyle mi bebek suratlım olsun geç olsun güçç olmasın:dance:
sevgilim makyajı kuaförle beraber yaptık çiçeğim bi ondan bi benden:)))
kız en zayıf çıktığım fotolarımı koydum sen ne diyon:roflol:

Çok yakışmışsınız mutlu olun.

gülüm sen benim kan kardeşimle aynı adı ve soyadı taşıyorsun Şeniz
daha önce de yazılarını görmüştüm diyecektim bi türlü fırsat olmadı gül yüzlüm öperim çiçeğim
Şeniz

çok güzelsin
nişanlınla çook yakışmışsın
bir ömür mutluluklar

çook teşekkürler balımcokacimcoook

Çok güzel olmuşsun...yeşili zaten çok severim sanada çok yakışmış...mutluluklar...

benim anam da sever çok . ondan yeşil oldu sevgilim aslında ben pembe beyaz severim. ama bu elbiseyi gördüm bu rengini tamam dedim direk aldım:))

çok mutlu olun inşallah arkadaşım,Allah ayırmasın..

ammiinnn canısımm tüm sevenler en yakın sürede kavuşsun inşallahhhh:Saruboceq:

mutluluklar cnm,seni sizdengelenlerden hatırladım sanırım,doğrumuyum

canım nişan kıyafetlerimiz çok benziyo ben kırmızısını giymiştim hatta kıskanç eltim aynısından alıp kınasında geldi yaaa ayyy:s şu elbiseyi görünce sinir basıyo beni.halbuki 1 ay dolaşmıştım o elbiseyi bulmak içinnnnkötükedihüso

mutluluklar cnm,seni sizdengelenlerden hatırladım sanırım,doğrumuyum

yok hayatım ben öyle bi kurum yada başka bişey bilmiyorum:)))

ciddi mi kız düğününde de göstermeseydin hiç kıyafetlerini :))

sana çokkk yakışmış. renk de süper maaşallah

çok teşekkürler canısım

valla ciddiyim.hatta bi de dedi ki alırken farketmedim ayyyyy deliiii kıskançlık kötü şey. ben aldığım zaman burenkleri yoktu. ama çok yakışmışşş sana

Canım benim hayırlı uğurlu olsun.Güzelliğine diyecek lafımız zaten yok.Tek kelime ile mükemmelsin :)

Allah tamamına erdirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…