• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

ilarzuçok güzel olmuşsun ya..birbirinize de çok yakışmışsınız allahım mutluluğunuzu hiç bozmasın yüzündeki o sıcak gülümseme hiç kaybolmasın inşallah

ılarzu KK de seni tek geçerim Allah nazarlardan saklasın hem dışın hem için o kadar güzelkiiii.
Herşey gönlünce olsun ıNŞALLAH.....

Ayrıca nişanlın gerçekten çoookkk şanslı gerçi oda resimlerden anladığım kadarıyla beyefendi ağırbaşlı iyi bir insana benziyo.Bir ömür aynı çatı altında sağlık;huzur;mutluluk ve bebeklerinizle yaşlanın....

avatarınla bu resimler hiç benzemiyo.avatarında daha yaşlı görünüyosun.bu resimlerde güzel çıkmışsın.

Son düzenleme:
işallah canım hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun kuzum :Saruboceq: a.s.

çok güzel olmuşsun canım Allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar:

Damat cok sansli nekadar güzel bir gelin olmussun masallah

ilarzuçok güzel olmuşsun ya..birbirinize de çok yakışmışsınız allahım mutluluğunuzu hiç bozmasın yüzündeki o sıcak gülümseme hiç kaybolmasın inşallah

maaşallah canım Allah tamamına erdirsin nazarlardan saklasın sizi :nazar:

İlarzu KK de seni tek geçerim Allah nazarlardan saklasın hem dışın hem için o kadar güzelkiiii.
Herşey gönlünce olsun İNŞALLAH.....

Ayrıca nişanlın gerçekten çoookkk şanslı gerçi oda resimlerden anladığım kadarıyla beyefendi ağırbaşlı iyi bir insana benziyo.Bir ömür aynı çatı altında sağlık;huzur;mutluluk ve bebeklerinizle yaşlanın....

avatarınla bu resimler hiç benzemiyo.avatarında daha yaşlı görünüyosun.bu resimlerde güzel çıkmışsın.

kızlar o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki ben size kelime bulamadım gerçekten

çok çok teşekkkür ederim hepinize

_chocolate_ şimdilik nişanlı oldum inşallah gelin olduğumu da görürüz:hulya:

çok teşekkürler canlarım güzel sözleriniz için çok mutlu ettiniz beniŞenizŞeniz

allah mesut etsin arzucum allah tamamına erdirsin hayat boyu mutlu olun inşallah darısıda evlenmek isteyenlere olsun kib

çok teşekkür ederim gökçecim amin herkesi tez zamanda kavuştursun:))

ayy canım davşanım yeni gördüm bu resimleri maşşalahhhhhh yüz binkere çok ama çok yakışmışınız bende merak etmiştim güzel kızımızı kimler almış diye..ama varyaa eniştede layıkmış sana umarım huyuda güzeldir ALLAHIM tamamına erdirsin....makyajını kendin yapmışındır heralde sormak hata olur dimi datlumkaydirigubbakcemile3......tekrar maşalh ikinizede

buyrunbenim bebeğim makyajımı kuaförde yaptırmıştım ama kadınla beraber yaptık slında istediğim gibi olmadı çok aceleye geldi eved yapılacak diye günlük makyaj demiştim kaföre gidince bir yer tutulduğunu haber verdiler sonra mecburen 2-3 pırıltı falan derken anca böyle oldu işte bebeğim

çok teşekkür ederim sevdiceğim benim

arzucum saçın makyajın kıyafetin çok güzel sana çok yakışmış
ee güzele ne yakışmaz:))
mutluluklar canım...

esteda papatyaa çook teşekür ederim canlarımm
gönül gözünüzden öpüyorum

Back