Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbisen makyajin süper olmus allah tamamini erdirsin bi ömür boyu mutlu olun canim.
süper kıyafettt...mutluluklar.....
düğün ne zaman hayırlısıyla
Elbisemin saçımın başımın modelini merak eden bayanlara tekrar koyuyrum çiçekler
ekleme yapacam diğerlerini de arkadan falan çekilmiş resimlerimi bekleyiniz
bu arkasını merak edenlere
bu da sevdiceemle pasta neyim keserkennn yiyemediğimiz pasta((((((((
boydan canlarımmmm paralarda o biçim yanee :)))))))
burcucum ekim gibi düşünüyoruz en geç
çok teşekkür ederim bitanesim
bu arada benim kan kardeşimin adı soyadı burcu kutlu
canimmmm, nerede olacak peki dugun, gelin guvey olayim mi kendi kendime, istanbuldaysa gelebülür müyüümm? tabi esim ve oglusta var olumunekankayizsmile
senin bu guzel gununde yaninda olmayi cok isterim. ama hani aile arasinda falan olacaksa sorun degil canim, saglik olsun :1hug:
amanin tesadufun bu kadari kaydirigubbakcemile3 burcu kutlu demek hi? a.s
allah nazardan saklasın.çok güzelsin
ilarzu ne kadar güzel olmuşsun maşaallah canım bu saç modelini kuaföre nasıl anlattın peki. bende kına gecemde bu tarz bişey istiyorum. böyle lüle lüle arkadan yarım toplanmış ve bir yandan öne gelmiş.. ama anlatamazsam ortaya değişik bişi çıkarsa diye korkuyorum açıkcası :kedi:
Hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin inş.
Çok yakışmışsınız.
ayyy balım ne kadar çok sevinirim hayatısı yaaaa
belli olur olmaz al kocişini oğluşunu da gel meleemmm ne güzel bir anı olur bana hayatım yaa
ayyy canımm yaa hiç güleceğim yoktu ilahi kahkaha attırdın bana:)))) yanımda bi kuzenimi felan götüreyim bari. benim sustuğum yerlerde birazda o bağırır kaydirigubbakcemile3
Şeniz Şeniz Şeniz haber bekliyorum o zaman canim senden, nikah tarihiniz ve yeriniz belli olunca haber ver bana, istanbulda olursak gelmeyi cok istiyorum
Adaşımm bi kere mikemmel yakışıyorsunuzzz opuyorumnanaktan
Saçın makyajın elbisen süper:kedi:
Allah tamamını erdirsin canım :lepi:
ayyy arzu yaaa ilahii... senin her yazını okuduğumda bu kadar gülecekmiyim acaba ben yaa :roflol: sırnaşık şey tamam ben onu iyi bi kızdırıyım zaten kızmaya epey meyilli bi kadın.... cin gibi yaaa beni korkutmazsa kızdırırım eyvahedigeldismile :dilcikar: