• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

larzunun Nian:)

Elbisemin saçımın başımın modelini merak eden bayanlara tekrar koyuyrum çiçekler

ekleme yapacam diğerlerini de arkadan falan çekilmiş resimlerimi bekleyiniz

bu arkasını merak edenlere

bu da sevdiceemle pasta neyim keserkennn yiyemediğimiz pasta:(((((((((

boydan canlarımmmm paralarda o biçim yanee :)))))))

canim ben kk yi yeni yeni cozuyorum, senin konularini buldum simdi, canim allah tamamina erdirsin, cok yakismissiniz :nazar: masallah.. nisan elbisene de bayildimmmmmmmmmmmmmm boshayallersmile dugununuz ne zaman kismetse?

burcucum ekim gibi düşünüyoruz en geç

çok teşekkür ederim bitanesim

bu arada benim kan kardeşimin adı soyadı burcu kutlu

Aman Yarabbim aman Allah'ım
Allah nazarlardan saklasın seni sevginizi aşkınızı herşeyinizi
Dicek söz bulamıyorum:kedi:

süper olmuşsun... benim Aralıktı Söz nişan bir arada olmuştu istemeye gediklerinde. kolsuz bir elbise giymiştim ki donmuştum.
senin süper olmuş elbisen..

burcucum ekim gibi düşünüyoruz en geç

çok teşekkür ederim bitanesim

bu arada benim kan kardeşimin adı soyadı burcu kutlu

canimmmm, nerede olacak peki dugun, gelin guvey olayim mi kendi kendime, istanbuldaysa gelebülür müyüümm? tabi esim ve oglusta var olumunekankayizsmile :emir_bebek:

senin bu guzel gununde yaninda olmayi cok isterim. ama hani aile arasinda falan olacaksa sorun degil canim, saglik olsun :1hug:

amanin tesadufun bu kadari kaydirigubbakcemile3 burcu kutlu demek hi? a.s

ilarzu ne kadar güzel olmuşsun maşaallah canım :nazar: bu saç modelini kuaföre nasıl anlattın peki. bende kına gecemde bu tarz bişey istiyorum. böyle lüle lüle arkadan yarım toplanmış ve bir yandan öne gelmiş.. ama anlatamazsam ortaya değişik bişi çıkarsa diye korkuyorum açıkcası :kedi:

canimmmm, nerede olacak peki dugun, gelin guvey olayim mi kendi kendime, istanbuldaysa gelebülür müyüümm? tabi esim ve oglusta var olumunekankayizsmile :emir_bebek:

senin bu guzel gununde yaninda olmayi cok isterim. ama hani aile arasinda falan olacaksa sorun degil canim, saglik olsun :1hug:

amanin tesadufun bu kadari kaydirigubbakcemile3 burcu kutlu demek hi? a.s

ayyy balım ne kadar çok sevinirim hayatısı yaaaa

belli olur olmaz al kocişini oğluşunu da gel meleemmm ne güzel bir anı olur bana hayatım yaa

allah nazardan saklasın.çok güzelsin

çok teşekkürler canım

ilarzu ne kadar güzel olmuşsun maşaallah canım :nazar: bu saç modelini kuaföre nasıl anlattın peki. bende kına gecemde bu tarz bişey istiyorum. böyle lüle lüle arkadan yarım toplanmış ve bir yandan öne gelmiş.. ama anlatamazsam ortaya değişik bişi çıkarsa diye korkuyorum açıkcası :kedi:

canım önce kuaförle anlaşıyorsun

sonra gidip saçını yapsın diye oturuyorsun adam sana fön çekmeye başlıyor susuyor izliyosun. sonra bitti diyor kıvır kıvır fön karşısında.
sonra delleniyorsun nişan saçı bu diyrosun topla şunu bi yerlerinden diye bağırınıyorsun

o toplrken sen de elini sokup onu buraya falan diye karışıyorsun ... oraya böle bişey çıkıyor:))))

Hayırlı olsun.
Allah tamamına erdirsin inş.
Çok yakışmışsınız.:nazar:

çok teşekkürler canım bnim

DD// canım önce kuaförle anlaşıyorsun

sonra gidip saçını yapsın diye oturuyorsun adam sana fön çekmeye başlıyor susuyor izliyosun. sonra bitti diyor kıvır kıvır fön karşısında.
sonra delleniyorsun nişan saçı bu diyrosun topla şunu bi yerlerinden diye bağırınıyorsun

o toplrken sen de elini sokup onu buraya falan diye karışıyorsun ... oraya böle bişey çıkıyor:)))) DD//

ayyy canımm yaa hiç güleceğim yoktu ilahi kahkaha attırdın bana:)))) yanımda bi kuzenimi felan götüreyim bari. benim sustuğum yerlerde birazda o bağırır kaydirigubbakcemile3

ayyy balım ne kadar çok sevinirim hayatısı yaaaa

belli olur olmaz al kocişini oğluşunu da gel meleemmm ne güzel bir anı olur bana hayatım yaa

Şeniz Şeniz Şeniz haber bekliyorum o zaman canim senden, nikah tarihiniz ve yeriniz belli olunca haber ver bana, istanbulda olursak gelmeyi cok istiyorum kaydirigubbakcemile4

Adaşımm bi kere mikemmel yakışıyorsunuzzz opuyorumnanaktan
Saçın makyajın elbisen süper:kedi:
Allah tamamını erdirsin canım :lepi:

ayyy canımm yaa hiç güleceğim yoktu ilahi kahkaha attırdın bana:)))) yanımda bi kuzenimi felan götüreyim bari. benim sustuğum yerlerde birazda o bağırır kaydirigubbakcemile3

he öyle yaptır saçını yapan kişi biraz sinirlensin falan daha dağınık oluyor topuz:)

Şeniz Şeniz Şeniz haber bekliyorum o zaman canim senden, nikah tarihiniz ve yeriniz belli olunca haber ver bana, istanbulda olursak gelmeyi cok istiyorum kaydirigubbakcemile4

kesinlikle duyuracam hekerşlere

Adaşımm bi kere mikemmel yakışıyorsunuzzz opuyorumnanaktan
Saçın makyajın elbisen süper:kedi:
Allah tamamını erdirsin canım :lepi:

ammiinnn limon kolonyam serinlik verenim ammiinnn adaş

ayyy arzu yaaa ilahii... senin her yazını okuduğumda bu kadar gülecekmiyim acaba ben yaa :roflol: sırnaşık şey tamam ben onu iyi bi kızdırıyım zaten kızmaya epey meyilli bi kadın.... cin gibi yaaa beni korkutmazsa kızdırırım eyvahedigeldismile :dilcikar:

Son düzenleme:
ayyy arzu yaaa ilahii... senin her yazını okuduğumda bu kadar gülecekmiyim acaba ben yaa :roflol: sırnaşık şey tamam ben onu iyi bi kızdırıyım zaten kızmaya epey meyilli bi kadın.... cin gibi yaaa beni korkutmazsa kızdırırım eyvahedigeldismile :dilcikar:

nasıl kızmayacakmış

sen de kuafürmüsün de
maşaya dolarım ben seni de:))) ay bu kadar deme kovar gız

beğenmedim de bu mu yani saç bu mu de bitmiş hali mi bu falan de:)))))
kusura bakma ben insan içine değil yan odaya bile gidemem bu saçla de:roflol:

Bal bu kız bal...sositososito :nazar: opuyorumnanaktan
Çok ta yakışmış sevdiceğiyle...maşşşallahhh!
:nazar: olumunekankayizsmile

Back